Mmm vorbeste cu el, intrebal daca i place de prietena ta si spune-i ca vrei adevarul. se poate sa i placa de amandoua, sau poate nu stie cum sa iti zica ca i place de ea, doar e prietena ta cea mai buna.
Daca e prietena ta cea mai buna, poti face in felul urmator, roag-o sa iti dea parola de mess si pune-l pe prietenul tau la un test, vezi ce zice, da-te drept ea si spune-i "ce zici crezi ca o sa fim impreuna?" sau "mai tii la (ii zici numeleu tau)" pune-i mai multe intrebari si vezi ce zice, daca se da la ea eu zic ca nu mai are rost sa stai cu el pentru ca nu te mai vrea, insa daca o respinge inseamna ca te iubeste si trece printr-o perioada mai aiurea. dupa ce faci asta zi-mi si mie ce a zis ce a facut
Ideea e ca am trecut si eu prin chestii deastea.Stiu ca te simti prost si asa dar o intrebare logica e "Colega ta il provoaca?","ii face ochi dulci?".S-ar putea sa o placa.Stii cum e fara suparare la varsta asta nu exista dragoste/iubire sunt doar sentimente.Si ideea e ca ai facut o pasiune pentru el.Stai de vorba cu respectiva colega si intreab-o daca este sunata de respectivul/daca primeste mesaje etc... Daca e cu adevarat prietena ta iti va spune.Ai grija sa nu te faca mai incolo sa suferi.O zi frumoasa in continuare.
Nu nu absolut deloc,ea il iubeste pe baiatul care a parasit-o, si da ea imi spune totul de exemplu mi-a spus, fata azi ma suant cica sa ii dau tema la mate, dar el putea sa ma sune pe mine nu? sa ma intrebe daca tot stia ca m-am lovit si ca m-am intors acasa, in plus i-am zis deja ca nu avem tema acum 2 zile
Imi pare rau bianca eu nu stiu ce sa zic.Te controleaza regulat ca sa te insele?/Chiar ii pasa? Sunt 2 intrebari bune. Daca simti ca nu mai merge cauta pe altu.Ideea e sa nu disperi dupa baieti.Eu sunt baiat si sincer baietii sunt ca niste albine.Din floare in floare.Eu chiar iubesc o persoana acum si nu as putea sa o fac sa sufere.Incearca sa pui cap la cap si sa decizi ce e mai bine pentru tine. Poti sa il uiti si nu te lasa calcata in picioare.
Mutubal întreabă: