| byanka32 a întrebat:

Buna as vrea parerea voastra, eu am 14 anisi sunt in clasa a 8-a sunt intro relatie cu colegul meu de 5 luni,la inceput stiti si voi cum e,te iubesc etc,acum parca se indeparteaza nu mai suna,ba chiar se duce la colega noastra si o gadila o imbratiseaza chestii de genu si trebuia sa iesim dar el a refuzat si cand a aflat ca vine si ea a zis pai hai ca vin si eu daca pot.(EA tocmai s-a despartit de prietenul sau ).SI ma doare sa vad cum in pauza se duce la ea si o pishka o gadila, uneori ma minte, azi am avut un accident am cazut jos si mi-am intors piciorul am fost la spital iar el m-a sunat si a spus..salut ce faci? EU: BINE LA SPITAL el: DA CE AI PATIT EU: PAI AM CAZUT SI cred ca mi am rupt piciorul e grav, el: aa inteleg pai nah,altceva ce mai zici? eu:nimic,, el pai hai ca te sun mai akush ma duc sa mananc,,, te iubesc. Poate unii veti spune sa ma despart ca semnele sunt prea evidente dar el la scoala se mai comporta si frumos insa nu la fel de apropiat si grijuliu cum era azi a plecat fara sa ma sarute e prima oara in 5 luni si i-am spus: da plecii fara sa ma saruti? si s-a intors si mia da tun sarut asa de la 3 metri distanta, m-am suparat si am plecat nici macar nu a venit dupa mine ( sa specific in momentul ala eram cu fata aia care o gadila) nici macar nua venit dupa mine, iar acum stau si astept sa ma sune totusi l-am intrebat acum 3 zile daca vrea sa ne despartim si a spus ca nu vrea dar vad cum se tine dupa colegmea si ma doare foarte tare mai ales ca e preitena mea cea mai buna, va rog dati-mi un sfat bun si nu incepeti air cu : vaii ca esti mica vei avea timp de baieti da stiu asta dar eu va cer sfatul acum nu pentru anii din viitor,

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui să porţi o discuţie serioasă cu el.Nu vreau să te dezamăgesc, dar mie-mi dă senzaţia că o place.
De aceea trebuie să discuţi cu el şi să fii foarte atentă la reacţia lui. Întreabă-l dacă o place şi tot ce te macină.

| DiazAndreea a răspuns:

Mmm vorbeste cu el, intrebal daca i place de prietena ta si spune-i ca vrei adevarul. se poate sa i placa de amandoua, sau poate nu stie cum sa iti zica ca i place de ea, doar e prietena ta cea mai buna.

| maf a răspuns:

Daca e prietena ta cea mai buna, poti face in felul urmator, roag-o sa iti dea parola de mess si pune-l pe prietenul tau la un test, vezi ce zice, da-te drept ea si spune-i "ce zici crezi ca o sa fim impreuna?" sau "mai tii la (ii zici numeleu tau)" pune-i mai multe intrebari si vezi ce zice, daca se da la ea eu zic ca nu mai are rost sa stai cu el pentru ca nu te mai vrea, insa daca o respinge inseamna ca te iubeste si trece printr-o perioada mai aiurea. dupa ce faci asta zi-mi si mie ce a zis ce a facut

| byanka32 explică (pentru maf):

Bine asa voi face mersy mult de tot

| Maniaku a răspuns:

Ideea e ca am trecut si eu prin chestii deastea.Stiu ca te simti prost si asa dar o intrebare logica e "Colega ta il provoaca?","ii face ochi dulci?".S-ar putea sa o placa.Stii cum e fara suparare la varsta asta nu exista dragoste/iubire sunt doar sentimente.Si ideea e ca ai facut o pasiune pentru el.Stai de vorba cu respectiva colega si intreab-o daca este sunata de respectivul/daca primeste mesaje etc... Daca e cu adevarat prietena ta iti va spune.Ai grija sa nu te faca mai incolo sa suferi.O zi frumoasa in continuare.

| byanka32 explică (pentru Maniaku):

Nu nu absolut deloc,ea il iubeste pe baiatul care a parasit-o, si da ea imi spune totul de exemplu mi-a spus, fata azi ma suant cica sa ii dau tema la mate, dar el putea sa ma sune pe mine nu? sa ma intrebe daca tot stia ca m-am lovit si ca m-am intors acasa, in plus i-am zis deja ca nu avem tema acum 2 zile sad

| Maniaku a răspuns (pentru byanka32):

Imi pare rau bianca eu nu stiu ce sa zic.Te controleaza regulat ca sa te insele?/Chiar ii pasa? Sunt 2 intrebari bune. Daca simti ca nu mai merge cauta pe altu.Ideea e sa nu disperi dupa baieti.Eu sunt baiat si sincer baietii sunt ca niste albine.Din floare in floare.Eu chiar iubesc o persoana acum si nu as putea sa o fac sa sufere.Incearca sa pui cap la cap si sa decizi ce e mai bine pentru tine. Poti sa il uiti si nu te lasa calcata in picioare.

| byanka32 explică (pentru Maniaku):

Sa stii ca i-am cerut preteni parola,, si chiar mi-a dat-o... acum voi vedea ce se intampla mai ales ca prietenul iubitului meu mi-a spus sa am grija ca el cam umbla cu fete deci e clar