Parerea mea este ca lui ii place si de tine, dar si de celelalte fete. Stie ca este un tip dragut si nu poate sa fie cu niciuna pentru ca ii plac mai multe si nu ar vrea sa strice prietenia cu ele. Pt ca daca el isi va face o prietena, sigur celelalte vor deveni geloase si poate nici nu il vor mai baga in seama.
I s-ar parea aiurea sa fie doar cu una cand sunt atat de multe fete simpatice cu care vb zilnic, cu care se intelege f bine! Si in felul acesta este mai greu sa il faci sa se indragosteasca de tine, sa fie cu tine, dar nu imposibil
De ex. poti incepe sa fii mai indiferenta. El va vedea ca se intampla ceva ciudat si va incerca sa faca tot posibilul sa afle ce se intampla. Adica iti va acorda mai multa atentie pentru ca nu vrea "sa te piarda", sa il placi pe un alt tip, ci doar pe el.
Poti deveni mai misterioasa (misterul intotdeauna atrage), nu mai esti asa disponibila pentru el (doar esti o tipa draguta care are multe activitati interesante ), te aranjezi altfel, iti schimbi garderoba, devii mai feminina, iti schimbi look-ul, te comporti diferit
Sigur va sesiza orice schimbare de a ta si poate ii va placea mai mult de tine, poate veti avea in sfarsit o relatie. Succes!
Nu merita. Baietii care nu stiu ce sa aleaga, nu sunt interesati cu adevarat de acea fata. Se joaca cu sentimentele tale si ale altor fete.
Sper ca te-am ajutat. Succes!
Da e greu. dar vezi in primul rind ceti spune inima. el pare a fi un fustangiu si asta e foarte rau incearca sa-i spui ca te doare cind il vezi cu altele si ca tu nu poti asa.vezi ce o sati spuna.pa succes