anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea raspunsuri fara caterinca. Mi-am bagat putin degetul in vagin, adica nu mult, cam jumatate doar, cand simteam ca ma doare in scoteam. mai sunt virgina?! adica mama ma du-te la medic si nu vreau sa am surprize straight face! rog seriozitate, mersi.

Răspuns Câştigător
| Leutzzu a răspuns:

Esti virgina deoarece cu degetul nu poti sa-ti rupi himerul trebuie ca actul sexual sa se intample in mod natural cu cel al sexulului masculin, depinde de himerul tau caci chiar dupa un act sexual este posibil sa nu se rupa deoarece el este elastic

| Ioana666 a răspuns (pentru Leutzzu):

Deci, INCA SUNT VIRGINA? pot merge fara griji la doctor?

| Leutzzu a răspuns (pentru Ioana666):

Da

16 răspunsuri:
| XtremePWN a răspuns:

Esti insarcinata!

| anonim_4396 explică (pentru XtremePWN):

Troll laughing)

| neutrino a răspuns:

Fiecare are mintea si lungimea degetului( apropo: care deget?) specicific personalitatii sale. Tu nu poti avea surprize, insa mama ta poate avea!

| Ioana666 a răspuns (pentru neutrino):

Am scris si mai sus, cel din mijloc dar nu chiar jumatete. si nu mi-a curs sange, nu m-a durut, adica cand simteam ca ma doare ma opream. sunt foarte foarte ingrijorata, eu ii pot spune mamei ca nu am avut un contact sexual, dar medicul daca spune ca nu mai sunt virgina, nu ma crede...

| FadetoBlack a răspuns:

Oameni, dacă himenu, mama lui de himen, se rupe când îţi bagi degetu' cum naiba să mai fi virgin? Voi gândiţi când scrieţi? Cică poţi să-ţi bagi coada de la matură. Ce oameni. *** logic!

| Deyutza1039 a răspuns:

Iubita, :* DA mai esti virgina! Nu te-a dezvirginat nimeni :* Doar prin contact sexual te poti dezvirgina! Poti sa iti bagi si coada de la matura si mai esti virgina!
Ai grija de tine! Te pup :* STAI LINISTITA! :*

| iubi69 a răspuns (pentru Deyutza1039):

Buna aia cu matura

| Deyutza1039 a răspuns (pentru iubi69):

Daaa rolling on the floor

| Oviiyy a răspuns:

S-ar putea sa mai fi dar daca tot iti place sa te joci gaseste un baiat si va fi mai bine decat cu degetul

| spekeps44 a răspuns:

Pai cred ca nu s-a rupt de tot himenul ca sa nu mai fi virgina. Oricum nu incerca sa te masturbezi inauntru, nu e nici macar 20% la fel de placut ca atunci cand faci sex.

| iubi69 a răspuns:

Care dintre degete? Ca jumatate din degetul mic nu e egala cu jumatate din degetul mijlociu...

| Ioana666 a răspuns (pentru iubi69):

Sa zic. din cel mijlociu dar nu chiar jumate', si nu mi-a curs sange sau ceva.
chiar vreau sa stiu daca mai sunt virgina pentru ca n-am avut un contact sexual. dar medicul poate va spune ca nu mai sunt virgina... si sunt m o a r t a.

| Ioana666 a răspuns:

Il * duce *

| loveruh556 a răspuns:

Atata timp cat vaginul tau nu a avut niciodata un contact sexual, inca esti virgina.winking