Thuu,chiar crezi ca ma compar cu ea !? Uita-te la mine beib` si apoi la eah , ma faci sa rad , cum panah meahh sa fiu eu ca ea . eu dOlce ea AmarA , eu cuminte ea vulgara
Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima,pe care nu le poti pronunta.
Nu renunta niciodata la ceea ce iti apartine , si nu permite altora sa renunte la tine ! :*
vreau Ca Atunci Cand Te Gandesti La Mine Sa Spui : Uite , Fata Asta Chiar A Tsinut La Mine
Sa Fie Pentu Toate Fetele Kre Ma Vorbesc Pt Toate Domnisoarele Si Zdrentele Kre Ma Urasc :X Pt Vbele Lor De rahat Kre Niciodata Nu M`au Afectat
♥Zambesk, te privesk! Spun ca plec .Tu imi spui "Te iubesc !" Eu nu mai am de gand` sa mai stau` in preajma tha ! Mult` rau mi-ai facut ca sa` mai pot sta`!
Un "te iubesc!" afisat pe un eran electronic nu ma impresioneaza cu nimic !Cu un cuvant trebuie sa ai curaj sa spui ''da am pe altcineva'' oricum el nu o sa faca altceva decat sa-ti dea cea mai stupida replica ''aha''
E frumOasaa mwaa ? O iubejthii ? IubeStee`oo thuu`.Ea nu te mai iubeSthee , Ea t pacaleSthee`
cred ca e momentul sa imi arati ceva mai mult[]
shI nU e ca iN fiLme` sa Ma Lashi pT aLtha` stii biNe` ca`tzi pOth ofeRi ce nu pOate suBsemnatha` !`
Are o aura ce te`atrage Stie ca o placi de`aia nu te lasa in pace E atat de tacuta . Misterul iti provoaca o privire pierduta :X
Ma uit in spate.Te vad.Parca ieri eram 2 copiii mana de mana prin parc.Ce ciudat[Dc toata treaba asta s`a terminat?:-
Te iubesc dar las’ ca-mi trece
Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importantza,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATATA
Daca vrei sa-mi spui ce n-ai spus nimanui, Eu voi fi mereu aproape sa te ascult Din privirea mea vei putea afla Cat de mult tin eu la tine.
Senzuala,frumoasha,sexy si fierbine ! Stilul meu pervers ma face sa fiu o fetitsa cuminte !
te uiti dupa ele si te gandesti cum ar arata in patu` tau,ca doar stii ce e frumos ii place si lui Dumnezeu,.dar seara de seara te intorci la ea...pentru ca ea ti.a pus pe jar inima
Ne privim in ochi ca doi straini ca si cum nimic intre noi nu s-a intamplat.Nu avem curaj sa ne vorbim.Ce usor e sa ne prefacem c-am uitat.Dar ne lipseste tot ce ne-a legat.
» " Stiu ca te uiti la ea si te gandesti la mine;O atingi pe ea dar ma simti pe mine;Ti-e sete de mine dar te racoresti cu ea.Stiu ca ma vrei pe mine dar te multumesti cu ea"
Crezi ca`i bine ;Sa te insel si apoi sa vin la tine` ? Sa intorc capul cand vine / Orice tip kre arata bine ?! :X ]"
» " Nu pot sa-ti spun acum ce vreau .Nu pot acum eu nu mai stau. Un singur lucru ti-l rostesc. E acel simplu TE IUBESC ! "
• Nu mai e Ea! Fetitsa ce tacea! Astazi iti spun PA,ieri poate imi pasa •
Dacă pentru un moment ai crezut că o vei distruge . uite-o după puţin timp ; zâmbeşte şi e dulcee
Cu timpul invatam ca exista trei situatii in viata pe care nu le putem remedia: sansa pe care am lasat-o sa ne scape, intalnirea la care nu am asistat si jignirea pe care deja am pronuntat-o
☻ Fă ce trebuie` să faci, ştii că o să ajungi dincolo de nori.` cineva ţsi-a dat aripi dar te-a lăsat să înveţsi singur să zbori!
Pfff` :X iMi pLace cuM ma pRivesti`iMi pLace cuM imi zamBesti/iMi pLace La neBuniE canD baTzi apRopOuRi ca Ma iuBesti!
Nu incerca sa fii a lor • Sunt multsi care nu stiu ce vor • J` tsine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete
"Ai prins aripi si mi-ai spus ca ma poti lua cu tine sus;dar eu nu stiu sa zbor; locurile unde avem aripi inca ma mai dor.;"
A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!
Am petrecut cu tine mii de clipe minunate:X.Te iubesc prin vorbe,gesturi si fapte!:X
Cine o sa stearga lacrimile noastre toate?Cine o sa puna stop armelor incarcate?Cine o sa ne asculte,sa spuna "va fi bine" ?Cand traim cu gandul ca nu stim ce va fi maine.
"Nu conteaza distanta, cat conteaza ce simtim !"
Şi nici măcar eu nu mă cunosc.Aşa cum tu mă ştii pe mine.Mă tem uneori că ai să pleci.Şi nu vreau să mă laşi fără tine.Iar eu nu sunt eu.De fapt, fără tine, sunt nimeni!
Fii indiferenta si arata-le ca nu iti pasa Zambeste chiar daca ai prins o pasa proasta/Zambeste indiferent de problemele ce te-apasa… Zambeste ca viata e frumoasa
E special ce se intampla cu noi.Avem si soare,dar avem si ploi
Desi am trecut prin multe , suntem inca impreuna `. Caci nu poti sa cazi , cand tii pe cineva de mana >
Iti doresc sa mergi pe un drum numit VIata,sa te impiedici de un ciob numit NOROC,sa cazi intr-o prapastie numita FERICIRE si sa culegi o floare numita IUBIRE
Aii dreptate fat`o! esti cea mai mare parasuta!
~Si orice baiat se respecta cand are langa el o bruneta
E fara tine de ceva vreme, pare ca s.a obisnuit...aproape ca.si doreste, azi, sa nu te fi iubit. Si ai sa mori dac.o pierzi,chiar daca nici macar nu crezi .ca la anii pe care ii ai, esti prea prost ca sa stii ce pierzi
Nu poti fortza un om sa te placa. nu esti bine`venit ! Pleaca !
Nu'mi da'ţi sfaturi...Ştiu să greşesc şi singură.
M.am schimbat, nu mai sunt fata care eram! Mai stii cât plângeam?! S.a dus dracu tot, acum râd si mi.se rupe de tot!
Nu mai sunt fetita pe care o stiai u mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut
Esti doar un tanar actor plin de talente,excelezi la capitolul lipsa de sentimente.
E mai greu decat a fost,si ai simtit pe pielea ta...Cum e sa-ti arate cand,il saruta-altcineva.
Oriunde ai fi . Oriunde te-ai afla ;;]Nu vrei decat o d0mnisw0ara care seamana cu Ea ! :*
-Fara texte, scenarii sh v0rbe aiurea spuse;de0camdata n`am sa`mi tsin gandurile ascunse! Vise duse de multh timp scurse.nuu regret faptele si vremurile deja apuse
Pana cand sa tot ashtept sa ma suni?
Cand plangi aduti aminte de clipele frumoase,cand urasti aduti aminte cum e sa iubesti,cand suferi amintesteti cum era sa fi fericit,cand singura cale pentru a scapa este ura si minciuna mai bine lasa tot cea fost in urma si nu ura...viata e frumoasa daca sti s-o traiesti
.chiar dk n`o sa`ti mai spuna:"noapte buna!" si nici pe strada:"Buna!" . Ai prieteni kre`ti spun:"Bai esti de 1000 de ori mai buna,decat aia pe kre o suna !
Aşa că nu plânge, revino‘ţi în fire . Aşa e în viaţă, unu‘trece altu‘vine,În fine!
Nu incerca sa minti Ca a fost o Oarecare;Stiu ca amintirea Ei inca te doare
Iti place cand imi fac griji pentru tine daca nu mi-ai raspuns la telefon ...
Sunth gatha sa traiesc` 0 altha viatsa;sunth gatha sa afishez unora` 0 altha fata
Ea te iubea sincer şi ar fi făcut orice ca să‘ţi fie bine eşti un prost că n‘ai apreciat ce aveai lângă tine!
- Totul s-a terminat ! Asta e soarta ! Defapt mã bucur cã e gata ! Tu în stânga . eu în dreapta !
Desi e tarziu, te opreste din drum cerandu.si scuze Si te priveste, lacrimand cu zambetul pe buze !
Sunt doar niste cuvinte ce`mi aduc aminte.De ceea ce`mi spuneai cand te-am cunoscut.Vreau mereu sa stii eu te voi iubi .Pana`n clipa`n care nu voi mai fi.
Plouaa. tu nu ejti sa ma asculti .Ca deobicei tu n.ai timp sa ma asculti
Mâine va fi frumos , mâine va fi mult mai bine , azi . E doar azi
Sunt multe ca mine, dar nu toate stralucesc![]
Mereu imi reprosezi ca sunt rece si rea;dar uiti ca tu m-ai invatat sa fiu asa
Trec toate,asa se spune,insa nimic nu trece fara sa lase urme
El trece cu vederea, el ma`ntelege ca om şi doar el imi poate simţi tristeţea la telefon !
Sunt 2 indragostiti care nu se intalnesc/2 persoane despartite dar care se doresc/2 suflete aflate la rascruce / 2 lacrimi da` nici una nu mai curge
De ce te uiti la mine atat de dulce si frumOs?! • Si cand treci pe langa mine,mergi si lasi capu` n jos?
stii tiipa aia miica care ziicea ca te iiubea? ea defapt nicii nu te sup0rta tu ciica vr0iai sa iti bati j0c de ea =]] ai vazut`? ce i.ai cazut in pLasa!
~ [ ] vz uh…nu pot s t uit…fiindk t iubesc prea mult…insa tzie tzi`e ushor…mie insa imi vine s mor [ ] [ ] ~
Sunt clipe in viata mea, cand ti-as spune tot ce simt , dar stiu ca n`ar conta , tu nu m`ai asculta.
Şi poate într‘o zi din simplă întâmplare ne vom întâlni. O să înţelegi din privirea mea că nu mai simt ce am simţit odată, că nu mai sunt cum eram odată, că ziua mea nu e mai bună datorită ţie
Lasa, lasa ploaia sa treaca...vocea iubirii intr-o zi n`o sa mai taca
Vreau atunci cand itsi va fi greu sa spui: " Uite;ea chiar tsinea la mine!]
Nu vei stii niciodata ce s-a intamplat de fapt...daca te-am uitat sau doar ma prefac!
Nu plange ca s-a terminat, ci zambeste c-ai scapat
Ea a fost mereu langa mine cand restul m-au lasat. Si a fost mereu cand toti pe la spate m-au acuzat. Ea m-a ajutat incet incet sa devin ce sunt acum, Si tot ea mi-a aratat care este cel mai bun drum
● Spui că e o copilă. dar aşa cum e ea, ţi`a furat inima! ● Arată`i că o iubeşti,nu fi prost.Pune`ţi şi tu o dată inima în folos`! ●
Poti sa-ti spun astazi ca te iubesc ? Daca nu, pot sa-ti spun maine ? Dar poimaine ? Pentru te voi iubi in fiecare zi din viata mea
Si ce daca lumea va era impotriva? Si ce daca voiau sa va desparta? Si ce ca au reusit? Importante au fost sentimentele. Important a fost ca v-ati iubit
Aş vrea să ţină capul sus tOate prietenele mele ,Să ştie ca la greu o să fiu şi eu cu ele!
Iti spun ptr` a mia oara : fiecarE zi cu` tine` eSte extraOrdinara
Draga mea nu mă privi cu ură ! Te iubeşte dar eu sunt mai bună !
Ai grija cum invarti vorba` cum ma vrajesti` sunt fata de care tsi-a zis ma`ta sa te feresti` nu sunt facuta din zahar si dulceatsa` sunt din Angelli` si gheatsa`;x
●E speCial ce s`ntamplă cu n0i,avem sh` s0are,avem sh` pl0i
CE'I AL MEU , AL MEU RAMANE ! :*
NU MERITA SA PLANGI, SA TE DISTRUGI PENTRU'O GRESEALA. LA VâRSTA ASTA, ORICE GRESEALA FACE PARTE DIN VIATA NORMALA!
•Nu te supara daCa l`ai vazut cu vreuna vreOdata La dracu` fata tu esti cea mai importanta
Zambeste frate si ia`o in brate, arata`i c`o iubesti si dai sperante.
Mi.e dOr de simplele banalitatzi pe care le faceai, mi.e dor de simplu` te iubesc ,pe caremi`l spuneai
De atunci si pana acum a trecut ceva . Si vreau sa stii ca tu ink` faci parte din povestea mea !
Vad blocurile,toate locurile;toate cladirile imi trezesc amintirile.nu mai esti la scoala.numai e dimineata. desi nu esti aici te am in fata.
Din tot ceea ce-ti daruieste viata, pastreaza intotdeauna ceea ce iubesti cu adevarat si atunci vei sti ca inseamna fericirea
Zi de zi afiseaja zambethu ei minunat,da nu s`a gasit baiat care sa merithe tot ce are ea de dat
Fetele n`au defect, doar un machiaj perfect
Arata bine,dar e fata calculata care stie cum si unde sa te faca,stie cand sa rada,stie cand sa fie suparata,cand in ochii tai sa fie, SINGURA fata importanta
Iubeste`o nu`mi pasaa / Pastreazoo de tOtt , iar pe minee cand ma privestii` sa te lingii pe b0tt
In fiecare noapte adorm cu tine-n gand... Esti singurul ce ma ridica cand sunt la pamant.
Crezi ca nu simt?Te uiti insistent la mine si nu'ti pasa ca te mint Iti doresti doar o privire;Vezi in ochii mei iubire Adv! Dar nu e pentru tine!
DaCa ai imPreSia ca tOtuL va Dura La nesfarSiT . Bun veniT in ReaLitateAa crudA .Gandesti greSiT` !
Poarta`te frumos cu ea. E prea mica si nu stie ce vrea. Spune`i Da` cand ea spune `Nu`. Cand zambeste Zambeste`i si tu. Cand greseste nu o certa ptr ca`i mica si nu stie ce vreaaa.
Ma Ajutta Imi Da Sfaturri Bunee.E ce am mai scump pe lume
după o vreme . înveţi că nu ai nevoie de nimeni altcineva să supravieţuieşti .
nimeni nu va fi acolo pentru totdeauna , indiferent de ce îţi va promite . indiferent de câte vorbe frumoase vei auzi . eşti tu cu tine în viaţa ta . persoanele care te fac fericit sunt doar trecătoare . nu fii trist . aşa e viaţa ! învaţă să iubeşti pe cine te iubeşte . pentru asta îţi trebuie ambiţie !
in ciuda lumii` am ramas tot impreuna` prin rele si bune-am trecut` tot impreuna` asa ca lumea` poate sa vorbeasca` noi am promis ca ramanem impreuna Te iubesc`!
Te minti singur cand zici ca nu te-ai gandit la ea Stim toti ca nu e asa ! Se vede in privirea Ta `
Ezită să crezi că viaţa e tristă. Sunt lucruri între voi ce stau încă pe listă!
brunetă parcă e ruptă din soare . Îi lucesc ochii căprui şi-ţi dau vieţii culoare
Zambeste azi, maine poate fi mai rau ! Traieste clipa, nu stii niciodata cand poate fi ultima
BaIeTzI Au BaLaNsUl LoR FeNoMeNaal.DaR InToDeaUnA FeTeLe Au RoLuL PrInCiPaaL.:X
Am invatat ca dureaza ani sa câstigi încredere si doar câteva secunde sa o pierzi.
Iubitule hainele şi bijuteriile mi le cumpăr singură! De la tine vreau doar respect şi dragoste
Primele lacrimi mi.au curs atunci când am auzit că tu ai mai vorbit cu ea din când în când .:d
• Cea mai grea lOvitura pentru mine . este sa ma simt in plus acOlO unde altadata eram tOtul .
Si hai sa plecam departe!Sa uitam de toate;Sa fim acei copii .Ce mereu se vor iubi!
Acum aman2 vrem ca distanta sa nu mai existe sa fim impreuna sa nu ne desparta nimeni si nimic!
aVeam clipe cand nu vOiam s se termine . acum stau si m intreb de Ce n'a mers bine . aVeam O mie d vise . O mie d viitOare planuri sCrise
Mi-am deschis agenda la capitolul EX
Tu esti cap de lista la minciuni cu TE IUBESC!
`Si mintea`ti fuge la clipele cand il aveai in brate si il tineai acolo strans, ca lumea rea sa nu`l inhate. Si stiu ca niciodata n`ai fi renuntat la el, indifent de cum era mincinos sau infidel
Ce e o amintire ? Nu e nimic ! Nu o poţi vedea , nu o poţi auzi , nu o poţi atinge . şi totuşi e atât de mare încat n-ai puterea de a o distruge sau a o uita .
Mi-aş dori să mai fiu fetiţa mică, pentru că juliturile din genunchi se vindecă mai repede decât inimile frânte !
Traieste-ti viata ca si cum ar fi primul fum din ultima tigara .
Tu ma Asteptai sa vin . Cacii asa am promiss dar acum eu sunt ce`a cu telefonu` inchiss
Puteaii iubi pe altcinevaa. Dar nu pe prietenaa mea. Ramai cu ea daca o iubestii`. eu plec si nu ma mai gasestiii
sa nu crezi ca as putea sa te las.nu te-as parasii niciodata.eu nu ma voi schimba.langa tine voi fi pas cu pas.sa nu te simti singur vreodata.ai toata dragostea
• Îmi place, chiar dacă nu mai găsesc unele cuvinte Îmi place cum spui tu aşa să fi cuminte !
Nu stiu' cum suna dar fericirea mea consta in a fii inpreun a
Iar cand se intampla sa imi fie rau Esti langa mine cu tot sufletul tau Imi dai curaj, m-ajuti sa reusesc Si uite de-asta te iubesc
"Numai am puterea de atunci,atunci eram 2/N-am nevoie de tine, dar am nevoie de noi.
Uită'te la noi; Şi dacă vei comenta ceva Scz! Fetiţa mea. Dar ştii ceva?Te cam roade invidia
Cu indiferenta ta m`ai facut si mai tare , acum nu iti convine , dar incet , incet calc pe urmele tale si abia astept sa vezi si tu ca indiferenta dOare •
nu sti cat te iubesc,si imi doresc,mereu sa`mi cant iubirea,as ocoli pamantu'ntreg doar sa`ti vad privirea,as trece muntzi as trece mari,daca as sti ca ele duc la tine .
Nu mai inghiti in sec cand ma` vezi cu el Da probabil candva ai fost tu cartea principala Dar acu` papusha` eu sunt tot ce conteaza`
Acum încep să învăţ să iubesc, să apreciez, să fiu cu totul sinceră, să uit de orgoliu, să las toate armele jos şi să risc din nou.
E domnisoara care-n fiecare seara,se gandeste tot la el .Stie ce vrea , si ce vrea obtzine . Nu cere niciodata, ca nu-i prea sta in fire
Iti multumesc ca ma inveti sa iubesc Te voi pastra in inima mea pentru totdeauna
Amintirile n`o lasa sa treaca peste, Nu se poate obisnui cu gandul ca asta este
Iar daca n-ai mai gresi, daca n-ai mai lua totul in gluma... Poate candva veti ajunge ca Ying si Yang, mana de mana...
Never gonna let no girl steal him from me ♥
Nu-mi pare niciodata rau cand imi vad fostul prieten cu altcineva, mama mi-a spus mereu sa dau jucariile vechi cui nu le poate cumpara !
Alta zi, alt episod din viata meaNe certam mereu, nu e bine asaReusesti sa ma ranesti prin tot ce faci tu...Nu inteleg ce s-a intamplat cu amandoi,Nu mai vad acelasi foc in ochii taiMa priveai doar tu
Si ne prefacem ca totul e OK Cand defapt totul merge prost !
E doar o fata normala, sunt zile in care parul nu`i sta bine, zile in care poate se comporta banal, dar cele mai multe zile sunt cele in care arata extraordinar
nici0data nu e prea tarziu` ! t0ate tre` sa le`ncerci, incearca`le pe viu ! cand t0ti prefacutii se prefac ca` stiu . ridica d0ar degetu` mijl0ciu`? !
Iar dacă voi reuşii vreodată să pot iubi pe altcineva ca pe tine, îţi jur că nu voi uita niciodată că ai fost totul pentru mine
#S`a schimbat timpu`.S`a schimbat si baiatu`se vede ca nu`ti convine ca se intoarce roata...dar sa stii ca de acum inkolo.asa va fi...Eu imi voi bate joc si tu vei suferi!
Te iert , vreau sa te vad fericit , sa ma supar pe tine Demult am obosit !
Ca m'a intarit "fata mergi inainte , o sa ai parte si de fapte , numai de cuvinte !
Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde. S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi
Sa taci cand vorbesc eu ! Nu mi place sa minti atat timp cat mint si eu! Nu`mi place sa imi spui „Pa!" . Nu uita .asta e replica mea !
"Merita Un Oscarr Pentru cat de bine Joacaa Ii Spune Ca o Iubestee.S`l mai iertee Odataa. Ea Crede Shi Tace.Cum o Minte Pe Ea.Cu inca 2 , 3 Face tot asa
Iti mai zboara pe la urechi un "buna,sti ne-ar sta bine impreuna'', da` tu te pierzi din ce in ce mai mult prin lumea asta nebuna
I'ai promis ca nu o vei lasa!Ca vei fi mereu cu ea!Iar acum ea plange si sufera .i tu stai cu alta tarfa!
Sentimente uitate!Doar amintiri lasate.Destine schimbate.Ciudat intersectate.Ai putea regreta vreodata ca ai inceput sa inveti sa iubesti,cu ea,candva,demult?
So you say that you're in love, in love with me
But know that I lyin' to me
Pleaca,maine o sa-mi treaca!
Un "te iubesc!" afisat pe un eran electronic nu ma impresioneaza cu nimic!
Te gandesti la toate amintirile frumoase din timpul verii care ti-au marcat vizibil viata.(esti alt om,poti visa mai mult)
Stergi totul asa , fara pic de resentimente ? Itsi bagi` ****`n tot sii` inca sperii` ca ai sa treci peste
Atatea lucruri promise, atatea planuri pentru noi / Ca am uitat ce inseamna unu, acum visam doar in doi / Si uneori pare prea frumos, e special e ireal Iar asta imi da incredere ca stii noi . n`avem final
Daca este culoare,este si entuziasm,daca este stralucire este si iubire.iar daca esti tu este si el.
Nu sunt perfecta`! Stiu am o gramada de defecte , dar nu am obligat pe NIMENI sa ma accepte`!
Cand cel iubiiiiiiiit te ignora In inima loOi te aDooOra "
Poate nu sunt la fel de frumoasa ca EA,poate nu stiu sa fac ce face EA,dar ce fac EU stii doar TU,ce face EA stie tot orashu'
•Stiu ca ii datorez atat de multe, Ca uneori imi schimba viata`n cateva secunde
Stii si tu ca o iubesti no face pe tipul dur si rece
• Ăsta e drumul pe care l-am ales în viată şi n-o să las pe nimeni sã îmi stea în fată ! N-am nevoie de sfaturi sau de părerea ta, trăiesc cum vreau, fac ce-mi place . E viata mea !
• Ăsta e drumul pe care l-am ales în viată şi n-o să las pe nimeni sã îmi stea în fată ! N-am nevoie de sfaturi sau de părerea ta, trăiesc cum vreau, fac ce-mi place E viata mea !
Pentru iubirea noastra prin câte am Trecut ! Multi au vrut s.o rupa dar nu au Putut`! I.am facut sa înteleaga ca noi nu ne Despartim! La cât de mult de iubim`! Eu fara tine Tu fara Mine nu stim sa Traim`!
Si mi'e greu, doare azi mai mult ca ieri
Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distantza.iar acest lucru este valabil si pentru iubirea adevarata.
●Încă îl mai iubeşti şi eşti pregătită să`l ierţi.Si probabil o să`l ierţi chiar dac`ai să regreţi
Toate il vreti macar o noapte . Dar nu are timp de vagaboante … Va vrajeste, va zapaceste .va da sperante, va amageste .Dar cand vine vorba de iubire . va spune ca ma are pe MINE!
Singura pasiune a lui sunt EU ! Restu sunt doar placeri`
• Din cand in cand iti faci lOc din nOu in inima mea .Nu vOi putea uita c`ai fOst O parte din ea .Candva
I can’t ignore how it feels when you’re gone
This is the moment when I feel alone.
Iubirea nu înseamnă să-l iubeşti pe cel de lângă tine , ci , iubirea înseamnă să-l simţi pe cel de departe .aproape de tine.Depărtarile sunt importante pentru cei ce se iubesc pentru că , iubirea adevărată se exprimă printr-un singur sentiment: DORUL.
Îţi jur că nu`i iubire , e puţin mai mult!
Mă învârt ca un copil , valsez cu vântul , închid ochii , valsez cu marea , valsez cu ploaia...Am nevoie de doza mea de fericire .Am nevoie de doza mea de. tine!
Şi n`ai avea ce să îmi iei , căci lumea mea e în palma lui !
Dacă iubeşti frumosul , nu mă iubi!Sunt altele mai frumoase ca mine.Dacă iubeşti bogăţia , nu mă iubi!Sunt altele mai bogate ca mine.Dacă iubeşti iubirea , iubeşte-mă! Căci , ca mine nimeni n-o să te poata iubi vreodată!
Un barbat adevarat nu iubeste o mie de femei .iubeste numai una si ìi demonstreaza intr-o mie de feluri!
Cat de frumos este sa poti spune din nou ca esti fericita , ca te simtzi iubita .Amintindu`tzi de trecut , si cat de greu peste toate ai trecut
I'll be fine.just love me when y♥u can !
Mai e putiN , mai e un pic .Pana la maRele nimic .Mai e o cliPa sau un ceaS .Din tot ce-a foSt si-a mai ramas
Te va astepta. Si cand te va revedea din nou , te va privi asa cum nimeni nu te mai privise pana atunci. Iti vei da seama Pentru tine, ea a fost mereu
Tu ma Asteptai sa vin . Cacii asa am promiss dar acum eu sunt .ce`a cu telefonu` inchiss
"E vorba de ea.din nou de ochii ei.e vorba de...modul cum zambeste te face sa vrei!
"Si o sa fie bine chiar daca mai avem probleme.Imi spui stai linistita, nu te teme.ca multe vin si toate trec chiar daca raman semne.si orice semn se vindeca dupa o vreme!"
Chiar daca iti gresesc iarta`ma pentru ca te iubesc!
Ce sa vezi ?! Ai intalnit o fata simpla dar care t fascina doar cu simpla prezenta , Era atat de fina cu o privire divina
Adio!Am rezistat cat am putut.deshi mi`e foarte greu.o sa o iau de la inceput"
Am fugit crezand ca-mi va fi bine.Dar m`am inselat mi`e greu DEPARTE DE TINE .
Iti multumesc foarte mult pentru tot binele facut.acum putem sa vorbim despre probleme la timpul trecut. Te Iubesc
"Stiu ca a trecut Nu va mai fi ca la inceput ! Nu credeam Ca-mi va fi greu Am fost noi Aqum sunt eu
Mă cum ai putut mă s-o laşi mă să plece când tu o iubeşti mă şi ea te iubeşte mă ?
Si iti aduci aminte cand iti spuneam.cuvintele pe care le rosteam.Iti aduci aminte cand stateam.Pe banca aia,noi doi eram.Nu cred pentru ca totul ai uitat.si cuvinte dureroase ai spus!
""Stii tipa aia brUneta care inainte te iUbea?Ei bine.aCum nu te mai p0ate sUporta
Iar cand se intampla sa imi fie rau Esti langa mine cu tot sufletul tau Imi dai curaj, m-ajuti sa reusesc Si uite de-asta te iubesc
Este de ajuns sa sti ca undeva acolo , nu prea departe , este cineva pentru care reprezinti totul!
Îţi mai aduci aminte cum ne-am cunoscut? Şi ne bufnea râsu că ne apropiam prea mult
I didn't miss you, I missed the person I tought you were.
Baietii Din Strada Toti Vor Sa Puna Mana .Dar Eo Sunt Doar A Lui`. Si Voi Fi Intotdeauna`!
Smile . Somebody up there loves you
Începe să-mi fie din ce în ce mai bine
Dintr-o glumă am făcut o poveste ! O iubire ca a noastră nu mai este
Am învăţat că oricât mi-ar păsa mie, altora s-ar putea să nu le pese
Viaţa începe să fie altfel .
Nu vreau explicaţii . Se vede : nu-ţi pasă . Big girls don't cry
Cam câte feţe mai ai ?
This moment is perfect
Acum mă uit pe geam şi zâmbesc . Că-s totuşi amintiri frumoase în care inca mă regăsesc
N`am crezut ca e normal s'ajungem si noi candva.la final
Traiesc prin tine, de altceva nu`mi pasa Stii,nimic nu poate ca sa te inlocuiasca. Avem vise impreuna care trebuie sa se implineasca!Ce zici?iti doresti aceasi viata?
O iubesti ptr ca stie sa zambeasca din inima,si ptr ca stie sa`ti aline orice durere,pentru ca abia vorbeste cand este obosita,ptr bucuria din ochii ei atunci cand este cu tine
Se spune ca iubesti o data'n viata, o singura iubire. Atunci cum se face ca suferim la orice despartire
D`abea astept ziua`n care vei veni , plangand la mine spunandu`mi: Iartama ! Iar Eu iti voi spune : Sa te ierte Ea. Tu pentru mine ai fost doar o Eroare Pa!
-Sunt o fata normala.sunt ceilalti care ma fac sa ma simt speciala
Si te doare când vezi ca nu`mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa
Iubitule ´ åi creZzut cå viåtSså´ fårå mine e uSsh0årå´ .Dår´ å cåm incCeput´ så te d0årå´ !
# Corpul aprOape perfeCt.Cnd te`ai uiTat la faTsa.Ai` vazuth un cOpil inOcCent.Da mai tarziu ai deScOpeRit cum era ea...Pe cat de frumOasa pe atat de rea`!
Si incepe cu vorbe frumoase , cu care intra imediat la inima , si continua cu gesturi superbe si multa atentie , care te innebunesc .Si o termina cu multa indiferentza si nepasare care te omoara.
Nu trebuie să fim împreună pentru a ne iubi, important este că asta simțim unul pentru celălalt!
"♥ Vreau sa zambesc,e dimineata Tre' sa'mi pastrez pofta de viata
Frumusetea ochilor nu depinde de culoarea lor.ci de felul in care te privesc
"0 sa am mereu acel ceva, ce tzi-l doresti si nu`l mai are altcineva!
Ce simt pentru el.Ce simt cu adevarat nu va disparea nici cu timpul.Nici cu altcineva. Pastrez secretul pe care numai EL il va putea vedea!
Băi, cine e erou’ tău? Cine-i lângă tine când ţi-e greu?
Aduti aminte cand spuneai '' Nu voi fuma . voi fi cuminte '' . Te apasa acum constiinta kre inca te mai minTe . . Sh nu`i nimeni langa tine kRe sa te alinTe .
Oare .Fara ea ai fii la fel ? Da 0are .Fara ea te`ai simtzi altfel ? Caci daca e departe , nu te mai simtzi intreg . Spui : Pune`0 intr`0 mie de fete ca t0t pe ea 0 aleg.
N`ai curaj s ma lasi, s traiesti fara mnee! K nuu` p0tsi s` respiri, atunci cand e0 nuu` snt langa tnee`!
Daca`as putea fi acolo n`ar mai fi asa Si fac pariu ca prezenta mea ar schimba ceva Si sti ca ma lupt si indiferent ca sunt departe Sufletul meu e acolo si nimic nu ne desparte`!
*)Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata, ci pe CINE ai...Iubeste-ma cand o merit cel mai putin.Atunci am nevoie cel mai mult!
"Ar fi interesant sa sti ce am de spus dar nu'mi bat capu ! Sa rezumam treaba uitand unu' de altu "
E timid, ii e greu sa`ti spuna ca ptr. el tu esti cea mai buna !
Dacã apuci sã o cunosti. nu e asa cum zic multi prosti
Imi suna telefonu`, el n-a mai sunat demult si numaru`ce`a aparut mi se pare cunoscut. e o voce ce o simt cum n`am mai simtit de mult. Cu lacrimi el mi-a spus sa`l iert ca a gresit mult!
Dacã ash` putea i-as da o parte din minee, vreau sã-l vãd zâmbind, urlând de fericire.
Să-ţi spun ce m-a făcut să mă gândesc la el .era aşa atent.da'.şi eu la fel
De ce nu ai iubit`o cand te iubea ? De ce nu ai luat`o*n bratse când te striga ? Acum`e prea mare durerea ca sã te poatã ierta* . . Asta e EA !
Ce am simtit cu tine, numai simtisem niciodatã. Era un sentiment ciudat, dar incepea sã-mi placã.
Spun mereu cã numai simt nimic când mã intreabã cineva. Dar dacã numai simt nimic, de ce imi e gandul la el?
Ai sa il saluti pe strada privind in ochii lui,ai vrea sa il opresti,dar o sa treci pe langa el,ai vrea sa fii cu el,dar n`o sa mai fie la fel
iubesti sh nu recun0sti, dar esti prea pr0st ca sa-i vb`esti d` iubire sh d`aia tsii in tne. Stai cu alta sh t` gandesti la ea,0 sarutsi p`alta sh crezi ca e ea, d` pr0st ce esti se`ntampla asa
Mã atrag lucrurile care n-au sansa sã se implineascã! "
Vreau sã fiu, tot ce tu iubesti
Ai incredere in mine! oricatzi baietzi ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine
Iubire esti uimit, fiindca vezi ca m`am schimbat, ca nu mai sunt aceiasi pustoaica usor de manipulat !
Toate veneau, treceau, dar nimic nu ramanea ,nici macar persoana care puteam sa jur ca ma iubea!
Cat e de mica, te innebuneste, se joaca cu tine, dar nu se indragosteste!
Daca o privesti cand se misca e ametitor!Extraordinar,este verdictul tuturor!
Imi amintesc fara sa vreau de lucrui care m`au schimbat...
Aiurea mint ca nu`mi pasa, aiurea spun ca nu mai conteaza, aiurea ma prefac ca sunt bine...Ce greu e sa invingi cand lupt cu tine!
Astazi te-as stange in brate asa cum n.am mai facuto niciodata daca m.ai lasa.
Chiar de`ar fi greu,tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme, tot as glumi!Pentru ca stii: viata e grea si lumea e rea.Cum as putea sa rezist,daca nu m`as purta asa?
Fiindca cea mai irosita zi din viata...Este aceea in care nu ai zambit!
Si-ar fi mai simplu si mult mai usor...sa nu-ti mai pese uneori?"
Nu-i cere unei femei imposibilul.E capabila sa ti-l ofere si singura
● Eå nu se ´ c0mpårå cu reSstu ´ . e t0t ´ ce åi viSsåt´ . Åi 0´ viåtSsa n0rmålå´ !? . 0 så ´tSsi`0 deå peSste cåp´ ! ●
"Dåk ´åi nevøie Știi că sůnt ´ åici :* Strigă-mă´și vin Nů´tsi fåce griji ´ !"
Razbunarea nu`mi aduce satisfactii insa indiferentsa`mea ti`o daruiesc cu multa dragoste. "
- S-a trezit la realitate . A zis că vrea să se pună pe fapTe . : x
"Ea e zana minunata :X . din rolu` principal \:d/ Ce a fost aplaudata si a avut succes fenomenal ."
Incearca sa traiesti in asa fel incat sa nu te faci remarcata acolo unde esti . Dar . Sa tsi se simta lipsa imediat cum pleci . :*"
.-> duLce si secSi . Bună si rea. Ispita vietii . E femeia . "
.Nu p0tt sa te`nlocuiescc. Ca tine nu mai gasescc . ;x Nu vreau . Nici n.as incerca.Sa iubescc pe alTcineva. ;x Te adorr. :*"
-> Sii cand vine vorba de iiubire . Zi`le ca ma ai pe minne . "
Daca n`ar fi ea.Nimic nu ar fi.Nimic n`ar avea rost.Fara ea nu poti traii`.
• Inspira Mult Talent, In Privire are Magnet.Cum ai Putea sa Nu'i Vorbesti? Ochii aia Caprui' sa Nu'i Iubesti? •
"~> Este atat de schimbata ! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata !
Ştii ;>. ;x Dorinţele sunt pe gratis ... >;] Eu Nu ! ;x
Oriunde ´ai fi ´ . Oriunde ´ te-ai afla ´ ;;] … Nu vrei ´ decat o d0mnisw0ara ´ care seamana ´ cu Ea ! :* ´.
If you hold my ` hand ! ´˚ . I will` take you away ! ´˚. My heart ` beats ` like a drum . La la la Every` Day` ! =p~ ´˚ ;x :*:* ]"
"Zambetu' meu ca de copil nu se razbuna.Te face sa te simti cel mai puternic
Stii...nimic nu pOate sa te inlOcuiasca,avem vise impreUna care trebUie sa se implineasCa:X:*"
Shi daca el no sa'ti mai zica [Noapte Buna ]...Shi daca nici pe strada n'o sa-ti mai zica[Buna]ai prietene care te suna sa'ti spuna esti de 1000 de ori mai buna."
Timpul a trecut. ne-am maturizat, ne-am schimbat. Pe zi ce trece mai mult ne-am apropiat. Azi unde e una e şi cealaltă!:X"
"In viata nu trebuie sa compari nimic, ci doar sa traiesti clipa ca si cum ar fi ultima, si sa nu te mai gandesti la trecut..."
nimic nu tzine la nesfarshit, nici fericirea, nici Suferintza… incearca totusi sa Zambestimereu... deshi' niciodata nu stim ce se poate ascunde in spatele unui Zambet."
"Nu respect ce mi se impune sa sti, e foarte simplu e felul meu de a fi!"
Pt. ca nu are rost sa crezi in tot ce a fost ! ..."
Chiar dacă` zâmbetul tău durează o clipă, tu ştii. că în spatele lui au rămas` o mie de amintiri vii. ;x"
"e0` sunt o simpLa stea , printre steLe` . sunt 0` fata , printre fete . dar ceea ce ma face de0sebita e drag0stea ta . fara ea n`aj straLuci asa ! ;x"
Daca nu esjti de la Orasj, eSjti de la tSaraa ;-& . Iei primul tren care te laSaa in garaa ;-" . ApOi iei un taxi pana la mall . Bei dOua sucuri sji ai pOrtOfelu` gOl ;-@
Sji daca sunt O cOpila, ce? Sji daca ma enervez repede, ce? Sji daca vorbeSc mult sji prOst ce? Sji daca te iubeSc, ce? Oricum tu nu vei intSelege"
Cum sa nu o iubesti daca ea e frumoasa ca o stea,stiind ca e si a ta. "
Si ti-am promis ca nu te mai mint Ca tot ce simt iti spun Ti-am promis ca intr-o zi O sa ma tin de promisiuni ."
Da, pe asta mica nu o mai intereseaza ca tu te gandesti la ea, ea se pisa pe grija ta!"
Nu-i place plimbarea, nu merge cu floarea Nu-i plac romantismele, vrea provocarea !"
"Ascunde ceva, asa ca retine! Nu stii tu modul, se joaca cu focul, se ard cu totul, e iadul locul!"
O să ramână amintiri blocate în ochii nostri goi . Că se`nvarte ceasul si nimeni nu`l va da inapoi ."
Nu incerca sa fii a lor • Sunt multsi care nu stiu ce vor • si tsine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete •"
"daca rOlul asta mi-a fost dat in acest jOc, O sa`l jOc.totul e scris, nu depinde de nOrOc ! daca eu sunt la pamant imi ramane sperata.zi Ce vrei ?! asa`mi traiesc eu viata !"
Azi te vreau mai mult ca ieri,da! şi mi-ar plăcea Sa nu mai dau 2 bani pe privirea ta. Şi dacă as putea sa dau timpu inapoi, As vrea ca sa pot face ceva ca sa uit de noi ."
Suna-ma si da-mi o veste de la tine...sa-mi spui ca ma iubesti, mi-e dor de tine...
Ce frum0asa e iubirea`Cand ma alinti cu zambetul tau curat ! Ce frum0asa e iubirea`Cand tot ce spui devine adevarattt ! "
Nu` te` ingrijOra` din cauza` oamenilOr` din trecutul` tau` . Exista` un mOtiv` pTr` caRe` nu au reushiT` in viiTOrul` taw` ! ;x"ADOR POZA!"
DeSii` pAr cuminTe` imi place` indeCentt` ! cA Eva Kentt` . n`am niCiun Sentimentt`!"
.`Cand` Mada` intra`n pAro0senii Se pUne` Pe Ea` o0 Lumina` . iSi caUta ViCtimaa` .` o0 facE ca Si o0` feLina!
? || MäDü` nU uiTa . sh iarTa greU ... SenTimenTeLe nu Se sterG rapiD din SufletuL meu!? =x ?"
.`aTaTeA` mOtive mi-ai dAt` sA Te lAsS` ! cAnd lAcrimi AmAre imi curgeAu Pe` ObrAz` . E vinA tA` . ca mi-am pierduT incredereA` !"
vreau s planG pentru`. n0i sa imi cer iertare` `.in fata ta am f0st un c0pil si` ma d0are.`.:-xx!
|| Si noi stim c-a trecut mult timp . va trece inca pe-atât presimt ...Dar nu-i nimic... || ?"
FoOrmeAza` NumaRuL` meUu` Ori De caTe oRi vRei Sa` vOrbim` . Cheama`ma Sh o sa vyn`!
Deja iUbirEa`i dem0data` Baietii v0r aSaa` de0datA. PaRem 0 prAda` prEa us0aRa ! fEtel0r` Sa nu cEdatsii din priimA sEara!"
Te creD pe CuvanT canD te aUd .SpunanD` ca niCi Nu sunT SfanTa . .asa e .` da` ce Sa faC . aSta`i firEa . d0ar nu credeai ca in Viata Te inseaLa d0ar privirEa"
DaCa` ai imPreSia` ca tOtuL` va Dura La nesfarSiT` . Bun veniT in ReaLitateAa` crudA` .Gandesti greSiT` !"
|| v-am treZit atenTziia` . sau inCa` nu vaTzi veniT in fire` . .` cOntinuatZi` sa Fitzi Fraierii` .PenTruu` cA o0` faceti bine` . =x
|| Jtii` ca ViatSaa` e ca zaRuL .`! se rOstOgOleSte .`! Cine e mAi prOstt`.aLa` se ParLeSte .` =x "
Cand iti intorci privirea spre el,te luminezi de bucurie !"
Regret mereu cand ne certam d0ar din pr0stii,caci suntem amand0i ir0nici si plini de 0rg0lii!Ca.s tulburata,t0ata ziua.s rece ca un vant.Insa,seara ma linistesc,ad0rmind cu chipul tau in gand.""
P0ate n.am aratat ce simt,imi pare rau.Nu mai conteaza,oricum in ultima vreme t0ate visele se fac scrum,a f0st un epis0d frumos, asa.i zis si tu,insa prezentu.i cam dureros,nu p0tsi spune NU.""
Mama` ce cOpila`.Ce tupeu`.C ochi c piciOare :O Te.am baGath` in pat` si-apOi la reanimare Buzele MeLe` Ochii mei deschisi i-am lasat`.Pt. mne baby ai cazut in pakt :-xX DeLiCiOuS`!"
Sentimentul nu dispare ca vacantsa de vara.Une0ri e mai n0civ ca fumul tras dintr.0 tsigara . :-X""
aUd vOrbee` pArSivee despre mnee`.si kOntinuaa barfaa`.da cand vOrba ajunge la mne.ishi cere sKuzee tarfaa`!"
Si de dimineata! cine apare cu flori la usaa? Si`ti spune mereu. Iarta`ma papusaa!
Imi aduc aminte. Cat de mult ma iubeaa! Cand spuneaa: Fratee! Nu pot traii fara eaa!
Fetele aU inCepUt sa faKaa ce vOOr ! tOtul e show.`! Sii baietii vOOr din nOu`!
Si akasã a ei 0o sTiu de faTãã cuminTee’ ca’ j0oakã binee teatRu si pe aman2 ii minTee’!
la biSeRici m`roG pentru tne.Sa`Ti dEa dumNeZeu ce mi-ai daT TU mie.ca La caTe a vazuT ca-mi FaCi.o sa`Ti dea muLTe sA tRaGi!"
Uite cum e: Dragostea inseamnaa dureree!Cand unu`l o da si celalant o cere!
stii.n'Ai deekt ssa vOrbesti singuraa.imi gaseskti atatea defektee!retinee.sunt printsesa lui si asta e toot ce conteaza !"
Si` cand lumeaa` se vA daramaa` va ramane eAA`!
Sunt mereu in miscare, si nu mi-o ardeti la stilul ascuns, ca n-ati fost voi niciodata asa sus.`!"
Acum esoul spune asa:"Chiar daca ai puterea sa ascunzi" ti`e dor de EA!"
• Spuneai ca totu.i trecator si a doua zi vezi Doamne, va.ntâlneati întâmplator`:-x
Se grabeste s-ajunga dincolo de ploi,dar pâna atunci mai înfrunta furtuni si noroi :-)
Si adu`ti aminte de mine ca am fost cândva lânga tine.
? Tot ce`ai auzit de mine stii ca nu`i adevarat.Hai lasa`ma pe mine sa`ti arat cum sunt defapt .;x ]● Eå nu se ´ c0mpårå cu reSstu ´ . e t0t ´ ce åi viSsåt´ . Åi 0´ viåtSsa n0rmålå´ !? . 0 så ´tSsi`0 deå peSste cåp´ ! ●
"Dåk ´åi nevøie Știi că sůnt ´ åici :* Strigă-mă´și vin Nů´tsi fåce griji ´ !"
Razbunarea nu`mi aduce satisfactii insa indiferentsa`mea ti`o daruiesc cu multa dragoste. "
- S-a trezit la realitate . A zis că vrea să se pună pe fapTe . : x
"Ea e zana minunata :X . din rolu` principal \:d/ Ce a fost aplaudata si a avut succes fenomenal ."
Incearca sa traiesti in asa fel incat sa nu te faci remarcata acolo unde esti . Dar . Sa tsi se simta lipsa imediat cum pleci . :*"
.-> duLce si secSi . Bună si rea. Ispita vietii . E femeia . "
.Nu p0tt sa te`nlocuiescc. Ca tine nu mai gasescc . ;x Nu vreau . Nici n.as incerca.Sa iubescc pe alTcineva. ;x Te adorr. :*"
-> Sii cand vine vorba de iiubire . Zi`le ca ma ai pe minne . "
Daca n`ar fi ea.Nimic nu ar fi.Nimic n`ar avea rost.Fara ea nu poti traii`.
• Inspira Mult Talent, In Privire are Magnet.Cum ai Putea sa Nu'i Vorbesti? Ochii aia Caprui' sa Nu'i Iubesti? •
"~> Este atat de schimbata ! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata !
Ştii ;>. ;x Dorinţele sunt pe gratis ... >;] Eu Nu ! ;x
Oriunde ´ai fi ´ . Oriunde ´ te-ai afla ´ ;;] … Nu vrei ´ decat o d0mnisw0ara ´ care seamana ´ cu Ea ! :* ´.
If you hold my ` hand ! ´˚ . I will` take you away ! ´˚. My heart ` beats ` like a drum . La la la Every` Day` ! =p~ ´˚ ;x :*:* ]"
Stii...nimic nu pOate sa te inlOcuiasca,avem vise impreUna care trebUie sa se implineasCa:X:*"
Shi daca el no sa'ti mai zica [Noapte Buna ]...Shi daca nici pe strada n'o sa-ti mai zica[Buna]ai prietene care te suna sa'ti spuna esti de 1000 de ori mai buna."
Timpul a trecut. ne-am maturizat, ne-am schimbat. Pe zi ce trece mai mult ne-am apropiat. Azi unde e una e şi cealaltă!:X"
"In viata nu trebuie sa compari nimic, ci doar sa traiesti clipa ca si cum ar fi ultima, si sa nu te mai gandesti la trecut..."
nimic nu tzine la nesfarshit, nici fericirea, nici Suferintza… incearca totusi sa Zambestimereu... deshi' niciodata nu stim ce se poate ascunde in spatele unui Zambet."
"Nu respect ce mi se impune sa sti, e foarte simplu e felul meu de a fi!"
Pt. ca nu are rost sa crezi in tot ce a fost ! ..."
Chiar dacă` zâmbetul tău durează o clipă, tu ştii. că în spatele lui au rămas` o mie de amintiri vii. ;x"
"e0` sunt o simpLa stea , printre steLe` . sunt 0` fata , printre fete . dar ceea ce ma face de0sebita e drag0stea ta . fara ea n`aj straLuci asa ! ;x"
Daca nu esjti de la Orasj, eSjti de la tSaraa ;-& . Iei primul tren care te laSaa in garaa ;-" . ApOi iei un taxi pana la mall . Bei dOua sucuri sji ai pOrtOfelu` gOl ;-@
Sji daca sunt O cOpila, ce? Sji daca ma enervez repede, ce? Sji daca vorbeSc mult sji prOst ce? Sji daca te iubeSc, ce? Oricum tu nu vei intSelege"
Cum sa nu o iubesti daca ea e frumoasa ca o stea,stiind ca e si a ta. "
Si ti-am promis ca nu te mai mint Ca tot ce simt iti spun Ti-am promis ca intr-o zi O sa ma tin de promisiuni ."
Da, pe asta mica nu o mai intereseaza ca tu te gandesti la ea, ea se pisa pe grija ta!"
Nu-i place plimbarea, nu merge cu floarea Nu-i plac romantismele, vrea provocarea !"
"Ascunde ceva, asa ca retine! Nu stii tu modul, se joaca cu focul, se ard cu totul, e iadul locul!"
O să ramână amintiri blocate în ochii nostri goi . Că se`nvarte ceasul si nimeni nu`l va da inapoi ."
Nu incerca sa fii a lor • Sunt multsi care nu stiu ce vor • si tsine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete •"
"daca rOlul asta mi-a fost dat in acest jOc, O sa`l jOc.totul e scris, nu depinde de nOrOc ! daca eu sunt la pamant imi ramane sperata.zi Ce vrei ?! asa`mi traiesc eu viata !"
Azi te vreau mai mult ca ieri,da! şi mi-ar plăcea Sa nu mai dau 2 bani pe privirea ta. Şi dacă as putea sa dau timpu inapoi, As vrea ca sa pot face ceva ca sa uit de noi ."
Suna-ma si da-mi o veste de la tine...sa-mi spui ca ma iubesti, mi-e dor de tine...
Ce frum0asa e iubirea`Cand ma alinti cu zambetul tau curat ! Ce frum0asa e iubirea`Cand tot ce spui devine adevarattt ! "
Nu` te` ingrijOra` din cauza` oamenilOr` din trecutul` tau` . Exista` un mOtiv` pTr` caRe` nu au reushiT` in viiTOrul` taw` ! ;x"ADOR POZA!"
DeSii` pAr cuminTe` imi place` indeCentt` ! cA Eva Kentt` . n`am niCiun Sentimentt`!"
.`Cand` Mada` intra`n pAro0senii Se pUne` Pe Ea` o0 Lumina` . iSi caUta ViCtimaa` .` o0 facE ca Si o0` feLina!
? || MäDü` nU uiTa . sh iarTa greU ... SenTimenTeLe nu Se sterG rapiD din SufletuL meu!? =x ?"
.`aTaTeA` mOtive mi-ai dAt` sA Te lAsS` ! cAnd lAcrimi AmAre imi curgeAu Pe` ObrAz` . E vinA tA` . ca mi-am pierduT incredereA` !"
vreau s planG pentru`. n0i sa imi cer iertare` `.in fata ta am f0st un c0pil si` ma d0are.`.:-xx!
|| Si noi stim c-a trecut mult timp . va trece inca pe-atât presimt ...Dar nu-i nimic... || ?"
FoOrmeAza` NumaRuL` meUu` Ori De caTe oRi vRei Sa` vOrbim` . Cheama`ma Sh o sa vyn`!
Deja iUbirEa`i dem0data` Baietii v0r aSaa` de0datA. PaRem 0 prAda` prEa us0aRa ! fEtel0r` Sa nu cEdatsii din priimA sEara!"
Te creD pe CuvanT canD te aUd .SpunanD` ca niCi Nu sunT SfanTa . .asa e .` da` ce Sa faC . aSta`i firEa . d0ar nu credeai ca in Viata Te inseaLa d0ar privirEa"
DaCa` ai imPreSia` ca tOtuL` va Dura La nesfarSiT` . Bun veniT in ReaLitateAa` crudA` .Gandesti greSiT` !"
|| v-am treZit atenTziia` . sau inCa` nu vaTzi veniT in fire` . .` cOntinuatZi` sa Fitzi Fraierii` .PenTruu` cA o0` faceti bine` . =x
|| Jtii` ca ViatSaa` e ca zaRuL .`! se rOstOgOleSte .`! Cine e mAi prOstt`.aLa` se ParLeSte .` =x "
Cand iti intorci privirea spre el,te luminezi de bucurie !"
Regret mereu cand ne certam d0ar din pr0stii,caci suntem amand0i ir0nici si plini de 0rg0lii!Ca.s tulburata,t0ata ziua.s rece ca un vant.Insa,seara ma linistesc,ad0rmind cu chipul tau in gand.""
P0ate n.am aratat ce simt,imi pare rau.Nu mai conteaza,oricum in ultima vreme t0ate visele se fac scrum,a f0st un epis0d frumos, asa.i zis si tu,insa prezentu.i cam dureros,nu p0tsi spune NU.""
Mama` ce cOpila`.Ce tupeu`.C ochi c piciOare :O Te.am baGath` in pat` si-apOi la reanimare Buzele MeLe` Ochii mei deschisi i-am lasat`.Pt. mne baby ai cazut in pakt :-xX DeLiCiOuS`!"
Sentimentul nu dispare ca vacantsa de vara.Une0ri e mai n0civ ca fumul tras dintr.0 tsigara . :-X""
aUd vOrbee` pArSivee despre mnee`.si kOntinuaa barfaa`.da cand vOrba ajunge la mne.ishi cere sKuzee tarfaa`!"
Si de dimineata! cine apare cu flori la usaa? Si`ti spune mereu. Iarta`ma papusaa!
Imi aduc aminte. Cat de mult ma iubeaa! Cand spuneaa: Fratee! Nu pot traii fara eaa!
Fetele aU inCepUt sa faKaa ce vOOr ! tOtul e show.`! Sii baietii vOOr din nOu`!
Si akasã a ei 0o sTiu de faTãã cuminTee’ ca’ j0oakã binee teatRu si pe aman2 ii minTee’!
la biSeRici m`roG pentru tne.Sa`Ti dEa dumNeZeu ce mi-ai daT TU mie.ca La caTe a vazuT ca-mi FaCi.o sa`Ti dea muLTe sA tRaGi!"
Uite cum e: Dragostea inseamnaa dureree!Cand unu`l o da si celalant o cere!
stii.n'Ai deekt ssa vOrbesti singuraa.imi gaseskti atatea defektee!retinee.sunt printsesa lui si asta e toot ce conteaza !"
Sunt mereu in miscare, si nu mi-o ardeti la stilul ascuns, ca n-ati fost voi niciodata asa sus.`!"
• Spuneai ca totu.i trecator si a doua zi vezi Doamne, va.ntâlneati întâmplator`:-x
Se grabeste s-ajunga dincolo de ploi,dar pâna atunci mai înfrunta furtuni si noroi :-)
? Tot ce`ai auzit de mine stii ca nu`i adevarat.Hai lasa`ma pe mine sa`ti arat cum sunt defapt .;x ]
● Eå nu se ´ compara cu restul ´. e tot ´ ce åi visat´. Åi 0´ viata normala´!? 0 så ´ti-o deå peste cåp´! ●
"Dåk ´åi nevoie Știi că sůnt ´ åici :* Strigă-mă´și vin Nu-ti fåce griji ´!"
Razbunarea nu`mi aduce satisfactii insa indiferenta`mea ti`o daruiesc cu multa dragoste. "
- S-a trezit la realitate. A zis că vrea să se pună pe fapte. : x
"Ea e zana minunata :X. din rolu` principal \:d/ Ce a fost aplaudata si a avut succes fenomenal."
Incearca sa traiesti in asa fel incat sa nu te faci remarcata acolo unde esti. Dar. Sa tsi se simta lipsa imediat cum pleci. :*"
.-> dulce si secSi. Bună si rea. Ispita vietii. E femeia. "
.Nu pot sa te`nlocuiescc. Ca tine nu mai gasesc.; x Nu vreau. Nici n.as incerca.Sa iubesc pe altcineva.; x Te adorr. :*"
-> Sii cand vine vorba de iubire. Zi`le ca ma ai pe minne. "
Daca n`ar fi ea.Nimic nu ar fi.Nimic n`ar avea rost. Fara ea nu poti traii`.
"~> Este atat de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata!
Ştii;>.; x Dorinţele sunt pe gratis... >;] Eu Nu!; x
Oriunde ´ai fi ´. Oriunde ´ te-ai afla ´;;] … Nu vrei ´ decat o domnisoara ´ care seamana ´ cu Ea! :* ´.
If you hold my ` hand! ´˚. I will` take you away! ´˚. My heart ` beats ` like a drum. La la la Every` Day`! =p~ ´˚; x :*:* ]"
Stii...nimic nu poate sa te inlocuiasca, avem vise impreuna care trebuie sa se implineasca:X:*"
Si daca el no sa-ti mai zica [Noapte Buna ]...Shi daca nici pe strada n'o sa-ti mai zica[Buna]ai prietene care te suna sa-ti spuna esti de 1000 de ori mai buna."
nimic nu tine la nesfarsit, nici fericirea, nici Suferinta… incearca totusi sa Zambestimereu... desi' niciodata nu stim ce se poate ascunde in spatele unui Zambet."
"Nu respect ce mi se impune sa stii, e foarte simplu e felul meu de a fi!"
Pt. ca nu are rost sa crezi in tot ce a fost!"
Chiar dacă` zâmbetul tău durează o clipă, tu ştii. că în spatele lui au rămas` o mie de amintiri vii.; x"
"eu` sunt o simpla stea, printre stele`. sunt 0` fata, printre fete. dar ceea ce ma face deosebita e dragostea ta. fara ea n`as straluci asa!; x"
Daca nu esti de la oras, esti de la tara;-&. Iei primul tren care te lasa in garaa;-". Apoi iei un taxi pana la mall. Bei doua sucuri si ai portofelul` gol;-@
Si daca sunt O copila, ce? Si daca ma enervez repede, ce? Si daca vorbesc mult si prost ce? Si daca te iubesc, ce? Oricum tu nu vei intelege"
Cum sa nu o iubesti daca ea e frumoasa ca o stea, stiind ca e si a ta. "
Si ti-am promis ca nu te mai mint Ca tot ce simt iti spun Ti-am promis ca intr-o zi O sa ma tin de promisiuni."
Nu-i place plimbarea, nu merge cu floarea Nu-i plac romantismele, vrea provocarea!"
O să ramână amintiri blocate în ochii nostri goi. Că se`nvarte ceasul si nimeni nu-l va da inapoi."
Nu incerca sa fii a lor • Sunt multi care nu stiu ce vor • si tine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete •"
"daca rolul asta mi-a fost dat in acest joc, O sa-l jOc.totul e scris, nu depinde de noroc! daca eu sunt la pamant imi ramane sperata.zi Ce vrei?! asa`mi traiesc eu viata!"
Azi te vreau mai mult ca ieri, da! şi mi-ar plăcea Sa nu mai dau 2 bani pe privirea ta. Şi dacă as putea sa dau timpu inapoi, As vrea ca sa pot face ceva ca sa uit de noi."
Ce frumoasa e iubirea`Cand ma alinti cu zambetul tau curat! Ce frumoasa e iubirea`Cand tot ce spui devine adevarat! "
Nu` te` ingrijora` din cauza` oamenilor` din trecutul` tau`. Exista` un motiv` pTr` care` nu au reusit` in viitorul` taw`!; x"ADOR POZA!"
Desi` par cuminte` imi place` indecent`! cA Eva Kentt`. n`am niciun Sentiment`!"
.`Cand` Mada` intra`n parosenii Se pune` Pe Ea` o0 Lumina`. isi cauta victima`.` o0 face ca Si o0` felina!
? || MäDü` nu uita. sh iarta greu... sentimentele nu Se sterg rapid din SufletuL meu!? =x?"
.`atatea` motive mi-ai dat` sa Te las`! cand lacrimi amare imi curgeau Pe` obraz`. E vina tA`. ca mi-am pierdut increderea`!"
vreau s plang pentru`. noi sa imi cer iertare` `.in fata ta am fost un copil si` ma doare.`.:-xx!
|| Si noi stim c-a trecut mult timp. va trece inca pe-atât presimt...Dar nu-i nimic... ||?"
Formeaza` Numarul` meu` Ori De cate ori vrei Sa` vorbim`. Cheama`ma Sh o sa vin`!
Deja iubirea`i demodata` Baietii vor asa` deodata. Parem 0 prada` prea usoara! fetelor` Sa nu cedati din prima seara!"
Te cred pe Cuvant cand te aud. Spunand` ca nici Nu sunt Sfanta..asa e.` da` ce Sa faC. asta`i firea. doar nu credeai ca in Viata Te inseala doar privirea"
DaCa` ai impresia` ca totul` va Dura La nesfarsit`. Bun venit in Realitatea` cruda`. Gandesti gresit`!"
|| v-am trezit atentia`. sau inca` nu vaTzi venit in fire`.` continuati` sa fiti Fraierii`. pentru` cA o0` faceti bine`. =x
|| Stii` ca Viata` e ca zarul.`! se rostogoleste.`! Cine e mai prost`.aLa` se Parleste.` =x "
Cand iti intorci privirea spre el,te luminezi de bucurie!"
Regret mereu cand ne certam doar din prostii, caci suntem amandoi ironici si plini de orgolii! Ca.s tulburata, toata ziua.s rece ca un vant.Insa,seara ma linistesc, adormind cu chipul tau in gand.""
Poate n.am aratat ce simt, imi pare rau.Nu mai conteaza,oricum in ultima vreme toate visele se fac scrum,a fost un episod frumos, asa.i zis si tu, insa prezentu.i cam dureros, nu poti spune NU.""
Mama` ce copila`.Ce tupeu`.C ochi c picioare :O Te.am bagat` in pat` si-apoi la reanimare Buzele MeLe` Ochii mei deschisi i-am lasat`.Pt. mine baby ai cazut in pacat :-xX DeLiCiOuS`!"
Sentimentul nu dispare ca vacanta de vara. Uneori e mai nociv ca fumul tras dintr-o tigara. :-X""
aud vorbe` parsive despre mine`.si continua barfaa`.da cand vorba ajunge la mne.ishi cere scuze tarfaa`!"
Fetele aU inceput sa faca ce vor! totul e show.`! Sii baietii vor din nou`!
Si acasa a ei 0o stiu de fata cuminte’ ca’ joaca binee teatru si pe aman2 ii minte’!
la bisericim`roG pentru tne.Sa`Ti dEa dumNeZeu ce mi-ai daT TU mie.ca La cate a vazuT ca-mi FaCi.o sa`Ti dea muLTe sa tragi!"
Uite cum e: Dragostea inseamnaa dureree! Cand unu`l o da si celalalt o cere!
stii.n'Ai decat sa vorbesti singuraa.imi gasesti atatea defecte! retinee.sunt printesa lui si asta e toot ce conteaza!"
• Spuneai ca totu.i trecator si a doua zi vezi Doamne, va. ntâlneati întâmplator`:-x
Se grabeste s-ajunga dincolo de ploi, dar pâna atunci mai înfrunta furtuni si noroi :-)
? Tot ce`ai auzit de mine stii ca nu`i adevarat.Hai lasa`ma pe mine sa-ti arat cum sunt de fapt.; x ]
1.daca m-ar intreba cineva ce as alege intre viata si tine, as alege viata, iar tu ai pleca suparata nestiind ca viata mea esti
2.E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.
3.erau odata un print si o printesa, ei se iubreau mai mult ca oricine, asa ar trebui sa fac eu cu tine.
4.DE CE e rara O FemEIE CUMinTE Si FRUmOaSa? DE CE atuNCI cand O GAseSTI O INSeli cu PRIma ZDREANTA PROASTA?
5.Hai sa ne inpartim lumea, luna mie, stelele tie, oceanul mie. Pamantul tie, dar mai bine totul tie si tu mie.
5.il iubesc da prostu nu-si da seama
6.Te iubesc, am scris pe zapada, dar razele soarelui vor sterge aceste cuvinte.Te iubesc am scris pe plaja, dar un val obraznic, v-a lua cu el in adancuri aceste 2 cuv... ESTE SCRIS TE IUBESC IN INIMA MEA SI DE ACOLO NIMENI NICIODATA, NICIODATA NU V-A PUTEA SA LE STEARGA... pentru ca te iubesc. si o sa te iubesc cat voi exista
7.mi-e dor de tine
de buzele tale senzuale
vreau sa te am aproape
sa te strang in brate
sa te sarut.
sa ne imbatam cu dragostea
ce ne imbratiseaza toata noaptea
dimineata, sa ne trezim imbratisati
si sa o luam de la capat.
8. Daca norii varsa lacrimi, si iubirea n-a trecut, poate mai apare o sansa sa pornim de la inceput.
9.o raza de lumina...o urma de durere...un chip de inger suav distrus de-o grea durere:X:X:X:X
10.Te iubesc la nebunie ca un tort pe farfurie, te-as manca cu lingurita si ti-as saruta gurita
Fundita?