De ce parintsi vb...prostii...
eu cared ca decizi doar tu nu parintsii tai, parintsii nici nu ar trebui sa afle ca nu stii cum se schimba totul si ai pe altcineva si apoi parintii tai o sa careada ca umbli dintr-un pat in altul.
Eu cared ca e ok sa faci dragoste cu el mai ales ca il dorestisi il iubesti... daca intr-adevar e asa chiar in kaz de va despartsiti daca e drgste adevarata niciodata nu o s regreti
Daca va iubiti cu adevarat, atunci cu certitudine puteti astepta pana nu mai sunt riscuri medicale pentru tine, adica pana implinesti varsta de 17 ani si jumatate. Daca nu sunteti in stare sa asteptati, inseamna ca de fapt nu e iubire, ci doar amagire.
Hai să fim serioşi. Faceţi sex copii.
Aveţi grijă, protejaţi-vă şi simţiţi-vă bine
Depinde de cit timp sunteti impreuna, si ce simte el pentru tine, dar ramine la alegerea ta. Daca parintii tai nu sunt contra de a avea relatii sexuale la o virsta atit de frageda...ar trebui sa te mai gindesti.
Nu vrei sa mai astepti putin? Totusi esti la o varsta frageda iar regretele pot apare in timp...
Alexdoina:
Sincer ai mei nu ar fi de acord tin enorm la prietenul meu, si as vrea sa fac pasul asta, dar el nu ma obliga numai daca si eu vreau deci vrem amandoi! il iubesc si el e mine foarte mult! si suntem impreuna de 10 luni!
Stiu poate ar trebuie sa mai asteptam sa ne cunoastem mai bine! multumesc:*
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri...
In legatura cu raspunsul Brigaelei :
Pai chiar ne iubim si suntem dispusi sa asteptam pana cand va trebui dar ne dorin asta in acelasi timp!
Lasand la o parte dorinta, ma gandesc la ce ai zis si ar trebui sa asteptam pana numai sunt riscuri...mss mult TUTUROR!:*:*
Mai asteapta,"parerea mea" ai toata viata timp sa o faci! Se poate sa suferi dupa asta si ceea ce pierzi nu mai gasesti niciodata.Virginitatea poate fi cel mai frumos cadou pentru viitorul tau sot, iar acesta s-ar putea sa nu fie actualul tau prieten