| kito_2036 a întrebat:

Buna ) as vrea sa aflu raspunsuri de la persoane in virsta ) Daca ne mingiem cu organele sexuale (fara penetrare), si fara ca el sa termine, risc sa ramin cumva insarcinata?
(ps. Despre boli cu transmitere sexuala stiu multe fara grija prietenul meu este sanatos ca si mine ) =p
Multumesc )

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu ramai insarcinata, nu ai cum.Mainile sa fie spalate cu apa si sapun, in prealabil.

| MMihai a răspuns:

Dacă primești sarcini pe linie de serviciu, nu rămâi însărcinată. Și ( in tara unde infloreshte demokratzia si skriu cum vreau si fac ce vreau)).și în România femeile rămân gravide la fel, când un spermatozoid foarte voios ajunge să fecundeze un ovul. Dacă nu este însămânțare / inseminare artificială acel spermatozoid voios trece și prin vagin... chiar și în țara sunt in tara unde infloreshte demokratzia.

| ioana_8925 a răspuns:

Cat de in varsta trebuie sa fie persoanele care raspund? de ce scrii cu Î din i varsta cand se scrie cu î din a? risti daca faci sex oral si probabil o sa nasti pe gura - deci puteti sa va mangaiati in continuare!laughinglaughing

| ioana_8925 a răspuns:

foarte bine ca nu esti romanca pentru ca ne faceai tara de rusine si apropo cand te-ai inregistrat pe acest site ai acceptat niste conditii; ai face bine sa le citesti sa vezi cum sta treaba!

| BroascaCuElice a răspuns:

Hai invata sa scrii si dupa mai vb :]

| kito_2036 explică:

Fa ioana =D nu-s rominka ca sati scriu korect xD
sunt in tara unde infloreshte demokratzia si skriu cum vreau si fac ce vreau))

| kito_2036 explică:

O_o ce site stupid
am greshit o litera si... petru voi konteaza de unde sunt eu si cum scriu sau cuum? Ce Stupizi! nu va place ceva nu rasp :d