Parerea mea.Fa-l si tu gelos cum a facut si el. Daca faceo criza de gelozie ii bine. Dupa mergi la o mica,, discutie,, cu el mai siropoasa.Despre viata vostra de,, cuplu,, sa zic asa. Daca te place te va saruta in momentul doi daca ai fost doar o,, distractie pentru el.Ii mai bine sa visezi la el.Pana la urma ai sa te plictisesti CREDEMA!
Draga fata nu-ti pierde timpul cu asa ceva pentru ca nu are rost un baiat care vrea sa stea cu tine nu incepe din prima seara sau prima saptamana cu pipaieli alea alea" hai sa te pipai sa vad ce bagaje ai!", a doua problema daca stie masa e un lucru bun si unu rau s-ar putea sa fie de acord sau sa nu fie si pe langa asta ori prietena ta stie ceva despre tipul acela ori ii place si ei de acel tip cred ca cel ai bine ar fi sa vb cu prietena ta si sa vezi ce parere are si care este motivul plecari ei. Tine minte un barbat este un pradator niciodata nu va refuza cea ce i se ofera pe tava
Pai prietena mea este foarte geloasa ea nu a avut niciodata prieten si de aceea a plecat.Iar mama lui din cate am inteles este de acord cu noi.
linarkfts întreabă: