Daca nu ar fi sentimente profunde intre voi nu ar fi durat atata timp, indiferent de faptul ca ati avut si alti parteneri intre timp. De obicei in astfel de situatii se intampla de 2 sau 3 ori aceasta impacare dupa care fiecare continua pe drumul lui. La voi s-a intamplat de mai multe ori. Singura solutie este sa vorbesti deschis cu el si sincer. Spune-i ca lucrurile s-au schimbat, ca ti-ai dat seama ca tu chiar tii la el si ca nu are rost sa va mintiti asa la nesfarsit. Spune-i ca daca tine la tine se va desparti de ea. In primul rand trebuie sa il faci sa inteleaga ca tu nu mai esti dispusa sa il imparti cu nimeni si nici nu o sa mai cauti alt baiat pentru ca simti ca de el ai nevoie. Bineinteles aceste vorbe sunt valabile daca tu chiar il iubesti si vrei sa fie diferit fata de inainte.
Nu, nu mi se pari nebuna, ci e o poveste frumoasa si putin amuzanta.Pai tu vrei sa-i demonstrezi ca tii la el, dar tu nu vrei ca el sa se desparta de ea. E complicat, dar poti sa-i zici ca nu vrei sa se desparta de ea si sa fiti buni prieteni mai bine cei mai buni prieteni.In caz ca se intampla ceva tu vei fi mereu acolo sa-l sustii. Poti sa-l lingusesti cu texte de genul:Nu te pot uita si de aia vreau sa ramanem prieteni..., Te iubesc, dar din asta trebuie sa faci ce simti nu-ti cer sa te desparti de ea...sunt multe idei.Succes!
Pai ar trebui sa'l faci sa inteleaga ca daca va impacati se va intampla ca pana acum...si totul e doar un capitol din viata voastra care sa sfarsit...nu stiu ce sa spun, daca v'ati impacat si v-ati certat de atatea ori poate e ceva intre voi, o anumita atractie si poate in tot acest timp tea iubit sau a tinut la tine, se mai intampla si incearca sa gasesti rasp la intr astea. te pup
Faza e ca as vrea ca el sa se desparta de ea si noi sa fim impreuna, dar nu vreau mai apoi sa-mi reproseze asta...