| AcAdIcA_6275 a întrebat:

Buna happy!
As vrea sa devin avocata si vreau sa stiu si eu ce trebuie sa studiez...
la ce facultate ar fi mai bine sa dau :d
si la ce ar trebui sa invat mai mult >:"
Va rog ajutati`ma puppy dog eyes
scuze categoria >:"

Răspuns Câştigător
| DeniiiD a răspuns:

Buna! Pai in primul rand mergi la facultate la drept. aici depinde de locatia unde vrei sa dai. ori o alegi pe cea din orasul tau ori mergi pe altundeva (chiar si in strainatate). In al doilea rand ca sa fi avocata trebuie sa fi o persoana cu logica foarte buna; sa stii foarte multa romana (sa te exprimi corect) si sa-ti placa sa socializezi cu tot felul de persoane. Sper ca te-am ajutat :*

7 răspunsuri:
| simiiii a răspuns:

Bunakiss! Facultatea de drept ar fi ce-a mai potrivitabatting eyelasheskiss

| noktambul a răspuns:

Ca sa devii avocata ar trebui sa studiezi muzica clasica si sa dai la Politehnica laughing

| Pufiiix a răspuns:

Trebuie dai la facultatea de drept si sa te axezi pe roamana, istorie, geografie de preferat si franceza

| AcAdIcA_6275 explică:

Noktambul du-te dracuwinking

| Anonim2857 a răspuns:

O facultate de drept e cel mai potrivit. Si nu sunt anumite materii la care trebuie sa inevti mai mult aici, deoarece totul tine de drepturi si legislatie, deci iti recomand sa inveti cat mai mult posibil. happy Dar te avertizez, e destul de greu si stresant. tongue succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui să pui bază pe limbile srăine, pe limba şi literatura română...istorie,geografie.
Facultetea de drept.
Bye bye!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La FACULTATEA DE DREPT. Proba de admitere de obicei se da la GRAMATICA, este o facultate in care inveti teorie, MULTA teorie, dar nu este greu, daca esti serioasa, poti avea note mari. Si iti alegi o anumita specializare (CRIMINALISTICA, de exemplu). Eu iti recomand sa dai intr-un oras mare (Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara), sau in strainatate (lumea cu bani vad ca se duce in Anglia). Sa nu crezi ca o sa fii la procese imediat ce iesi din facultate, ai nevoie dupa aia o perioada sa stai pe langa un avocat, si abia dupa aia poti da examen ca sa intri la Barou. Un inceput ar fi sa inveti sa te exprimi corect si frumos. Eu nu ma chinui sa ma exprim frumos ca-s la o facultate cu multa matematica si fizica laughing deci am o scuza. Cunosc destule persoane care sunt la Facultatea de Drept, daca mai vrei informatii, da-mi un mesaj pe TPU. Succes big grin