| iubibilaGirl a întrebat:

Buna as vrea sa excit un baiat foarte tare si vreau mai multe sugestii sub forma unei povestiri! Problema mea este ca baiatul nu vrea sa faca sex iar eu cred ca suntem destul de maturi pentru chestia asta! cum am mai zis spuneti-mi niste mici povestioare cum as putea sa "ma joc" cu el ca sa il determin sa facem dragoste! Va multumesc si daca e posibil va rog nu veniti cu raspunsuri proaste!happy

10 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Mamiii, Mihăiță nu vrea să facem seeex!

| mgtow a răspuns:

Nu obliga omul daca esti in calduri, cauta-ti altul.

| iubibilaGirl explică:

Problema nu e k nu vrea ci ca ii e frica si nu stiu dc!

| Olandezuuu a răspuns:

Dacă nu vrea, nu-l obliga. poate sunteţi maturi, dar dacă nu vrea..nu văd ce rost are să-l obligi..toate la timpul lor.happy.

Pentru alt sfat, mă găseşti la id-ul : olandezux

| Necsoiu_Robert_1990 a răspuns:

Te duci langa el in pat te joci cu punguta cu 2 bani canti la fluieru fermecat.le tii in mana pe amandoua il lingi un pic p gat

| anonima3389 a răspuns:

O intrebare am:de ce nu vrea sa faceti sex? e virgin? in general barbatii nu refuza niciodata sexullaughing) imbraca-te provocator, saruta-l pasional, mangaie-l

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta e o premiera pe TPU. O fata care vrea sa convinga un baiat sa fac sex.

| Everywhere_4058 a răspuns:

Cauta unu mai matur sa ai ce invata. nu te juca cu toti copii big grin poate ii e frica sa nu vina barza laughing

| Ionut22244 a răspuns:

Doamne e nebun cum sa refuzerolling on the floor, mie gagica.mea imi zice ca nu e pregatita si ca poate o face cand se casatoreste ca ii e frica(si imi vine sa mor)si la alti se roaga prietena de ei si nu vorrolling on the floor. ciudata lume zau..Pai dezbracate, el o sa aiba erectie si sari pe treaba chiar daca nu vrea..forteazallaughing

| Gαηαmα a răspuns:

Copii fara minte, cu fata aia sigur ai 17 laughing... in devenire.