| nevermind_7666 a întrebat:

As vrea sa fac baie in cada cu prietenul meu, dar m-ar interesa sa stiu daca exista vreun risc, chiar daca nu va ejacula in apa si abia mi-a trecut menstruatia (ziua a 6-a a CM). De asemenea, cand ar fi mai bine sa facem baia, inainte sau dupa ce facem dragoste? (Ma refer la baia de relaxare, nu dusul necesar dupa orice contact sexual) Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista nici un risc daca nu va atingeti organele sexuale si nici nu ejaculeaza in cada.

5 răspunsuri:
| elena a răspuns:

"cand ar fi bine sa facem baia, inainte sau dupa ce facem dragoste?", eu iti raspund foarte serios ''IN TIMP CE'', pentru ca din prima zi a CM, numarand 10 zile/pentru siguranta 9 zile/esti in perioada nefertila, cand poti face sex neprotejat, deci poti face acea "baie de relaxare" linistita...baie placuta!

| danielagoldica a răspuns:

Exista un risc sa te contaminezi cu o boala de piele ca poate el are cine stie ce bacterii! Stai linistita si nu te baga cu el in baie!

| Alëxąndŕą a răspuns:

Daniela are dreptate

| nevermind_7666 explică:

@elena: E buna si sugestia ta, ma mai gandesc la ea. big grin
@daniela: Multumesc ca iti faci griji pentru mine, dar nu suntem impreuna de ieri, de azi asa ca nu se pune problema de asa ceva. straight face

| nevermind_7666 explică:

Am facut inainte si a fost ok. Multumesc de raspunsuri, un weekend placut tuturor! big grin