| andreea_3800 a întrebat:

as vrea sa fiu lesbi dar nu cunosc pe nimeni care e! si nu stiu ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| Johnny_3797 a răspuns:

Intra pe unele site-uri si vezi poate face cunostinta spui ca esti interesata de fete si tot asa.Dar mai intii de aceasta esti sigura ca vrei sa fii lesbi, poate nu ti-a mers cu dragostea dar nu trebuie sa te intristezi si sa te schimbi chiar asa de tare... cel mai bine sa fii asa cum tu esti si pe urma iti vei gasi iubirea.Dar daca este sigura pe tine si nu te gindesti la consecinte atunci bine... ai grija si succesewinking

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Stai pe curul tau ca ceea ce faci e o mare prostie, mergi la un psiholog sa iti repuna mintea la cap si totul va fi bine.

| Castiel a răspuns:

Du-te p utube si baga un filmulet cu tine in care zici "vreau o lesbi si nu gasesc vreau o lesbi si nu gasesc toate lesbiencele sa apeleze la mini!" tipului aluia i-a reusit asa ca si tie^^

| Adorable a răspuns:

Buna!
Eu nu te condamn daca ai astfel de inclinatii pentru ca stiu ca nu este vina ta, este doar un defect hormonal. Vei vedea mai tarziu ca este bine sa fii alaturi de un barbat, sa infiintezi o familie, sa dai nastere unui copil!

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci e sa-ti dezactivezi contul

| Candice a răspuns:

Si esti frustrata din cauza asta nu?

| DeEAஐ a răspuns:

"as vrea sa fiu lesbi"...ma voi citi ce zice copilul asta?laughing"nu stiu ce sa fac"...doamneeee! ea nici nu stie ce e de capul ei! dar ce crezi ca daca cunosti o tipa lesbi aia o sa te faca sa fi si u? macar daca aveai cap sa te exprimi in alt mod nu mai ziceam nimic, dar tocmai de acolo se trage concluzia ca nu ai nimic in capul ala! da-ti foc!

| Phutui a răspuns:

Good luck

| d3utzsa a răspuns:

Cu ce crezi ca te va ajuta daca o sa devii lesby? o sa ajungi de rasul lumii! parerea meawinking

| Kennedy95 a răspuns:

Frate spanzura-te, omoara-te fa ceva numai nu fi lesbistraight face Vrei sa te stie toti de lesbianca sa rada toti de tine? Trebuie ta straight face

| eulliric a răspuns:

Crezi ca un threesome te ar ajuta cu ceva? lasa prostiile deoparte ca din cate cuvinte ai scris, isi poate da oricine seama ca nu ai implinit varsta majoratului.axeaza-te pe "banalii" baieti momentan, iar cand vei vedea tu ca pieptul unei femei te atrage mai mult decat al unui barbat, ia decizia pe care pretinzi ca ai luat-o deja. succes!

| Vulvatron a răspuns:

Era una pe TPU happy

| Bogdan_6253 a răspuns:

Ce te face sa vrei asta?

| MeScorpion a răspuns:

Cumpara-ti un dildo.

| AcuddlyToy a răspuns:

Buna,sa fii lesbi e ceva normal, mama e psiholog, la 16 ani mi-a dat o carte despre tot felul de chestii(o parte despre a fi lesbi)Si scria ca e complet normal, cei care o jigniti, masurati-va cuvintele.Pai..ce sa faci? Astepti sa se iveasca o fata lesbi.Am fost și eu interesata de fete acum 2 ani(17 ani)Am fost impreuna cu cea mai buna prietena.Asta ca am gasit-o.Noroc.

| Psihotika a răspuns:

Cred ca nu te trezesti dimineata cu gandul "astazi sunt lesbi"! Sunt situ-ri de socializare pentru asta, sunt cluburi, etc. Si inca ceva nu e anormal sa te simti atrasa de femei, si nu ai tu o problema. Cred ca problema o au cei care nu accepta! happy

| Psihotika a răspuns:

Si apropo, nu lua in considerare raspunsurile celor frara "creier". Daca tu asta asta iti doresti si esti sigura de orientarea ta mergi inainte! happy

| Em_8620 a răspuns:

Scrie-mi mie rolling on the floor

| Pdc_Andreea_1997 a răspuns:

Buna da.mi nr si vorbim

| Susana_Abraham_1995 a răspuns:

A fi lesbi nu e o dorinata ci e ceva cu ce nasti. Orientarea sexula e nativa. Si crede-ma ca stiu ce iti spun pentru ca eu sunt...

Întrebări similare