| Anonim2133 a întrebat:

Buna,as vrea sa ii fac un mic video prietenei mele, dar sa fie destul de romantic doar ca nu prea am idee ce sa contina sau cum sa fie. M-ati putea ajuta putin? happy Sau sa-mi da-ti anumite exemple/vodeoclipuri?

Răspuns Câştigător
| ancavt a răspuns:

Poti scrie ceva dragut pe niste coli A4 si te poti filma in timp ce le tii in mana si le "derulezi", le pui intr-un movie editor si iese ceva dragut.
sau poti face un filmulet cu poze cu voi si o melodie draguta.
sau mai poti tot intr-un movie editor sa combini niste filmulete cu voi(daca aveti) cu poze.

4 răspunsuri:
| Futhakari a răspuns:

Deci pentru inceput casa ati iese ceva bine trebuie sa puii suflet.Casa ai imagini clare trebuie sa filmezi cu o camera buna sa zicem 8 mega pixel sau mai mare. Poti sa apari tu in acel filmulet, preteni vostri, cei dragi voua fara ca ea sa afle despre surpriza facuta o melodie de fundal lina ca o vioara, peisaje superbe pot sa apara si la final casa fie si mai frumos puii pe cineva sa-i dea filmuletu si sa specifici un local ora/sau si un pic-nic e bun si tu sa o astepti sa vina.

| MEduard a răspuns:

Melodie: Ego - Pentru că te iubesc.
Poze cu voi doi, pe ele să scrie doar un text cu alb de preferat, să arate bine. Depinde de contrastul pozei. Citate despre dragoste, găseşti pe net destule în ce limbă vrei.

| Anonim2133 explică:

Calmeaza-te. happy Daca nu iti convine ce am scris nu baga in seama. Nu trebuie sa cunosti relatia cuiva ca sa dai anumite sfaturi bine? Daca tu esti mai putin informat si stai cu fete doar pentru a le *** sau doar la misto e strict problema ta. Sunt multi alti tipi/tipe care au o relatie calumea si isi fac anumite surprize aratand iubirea fata de ea sau el. Dar se pare ca tu nu sti de asa ceva deci nu te baga te rog.

| UnDezaxat a răspuns (pentru Anonim2133):

Daca n-ai prins ideea de la inceput, n-are rost sa-ti mai explic.