Oare merita sa te schimbi pentru un tantalau care nici macar nu te saluta,cu toate ca te cunoaste?
Nu, nu merita. Fii asa cum esti, nu te schimba pentru nimeni! Cei care te iubesc, te accepta asa cum esti. Si cu bune si cu rele. Fii sigura ca la un moment dat vei intalni un baiat care sa gaseasca felul tau de a fi sexi, special, deosebit. Asa ca.
Iubirea nu dispare asa, cat ai bate din palme. Incearca sa-ti ocupi cat de mult timpul si sa te implici in activitati care-ti plac. Treptat, nu vei mai fi asa interesata de el.
Te pup
Bună!
Nu ar trebui să te consumi pentru el din moment ce el nici măcar nu te salută.
Ceea ce simți pentru el o să treacă cu timpul. Ocupă-te de şcoală şi nu te mai gândi la el.
Așa cum a spuns@Prunculsoarelui, dacă nici măcar nu te salută pe stradă, nu merită deloc atenția și mai ales dragostea ta.
Fă tot posibilul și încearcă să-l uiți.E mai bine așa decât să suferi pe viitor.
Ai încerdere că poți s-o faci.
Baftă!
Daca cedezi, e mai rau. Oricum, daca el nici nu te saluta (gest elementar de bun simt) nu cred ca merita atentia ta.
Nu am ce face daca il iubesc! Nu pot renunta.Am incercat cam vreo doua saptamani sa nu ma gandesc la el si ma simteam ciudat, prost.
Sa sti ca la un moment dat trece si iubirea. Incearca sa te apropi de el sa fi sensibila in preajma lui sa fi mai fata ca sa zic asa... Si spune-i ce simti pentru el dar daca vorbiti asa rar si nu te baga in seama pe strada sa nu suferi dupa aceea. Mai sunt baieti pe lume.