Chiar a tinut la tine, dar poate e mai bine asa, decat sa te raneasca si pe tine si posibil alte persoane a preferat sa puna o distanta si sa lase lucrurile cum sunt. Sincer, si eu poate as fi facut la fel. E uimitor cat de mult ne afecteaza parerea lumii din jurul nostru.
Asa e, dar mie una mi se pare o tampenie sa asculti ce zice lumea din jur"prieteni"... Daca tii cu adevarat la cineva "iti bagi piciorul" in ceea ce zice restul si iti asculti inima! Cel putin asa gandesc eu. Poate ingadesc gresit.
E greu sa-mi dea seama daca a tinut la tine cu adevarat.Nu vad cum poate sa spuna ca e infidel daca nu a mai avut nici-o relatie.Amandoi sunteti la varsta la care se produc semnificative schimbari fizice, hormonale si mai ales psihologice. Ceea ce deduc eu e ca pentru el erai un fel de jucarie cu care se juca cand avea el chef.Din faptul ca ti-a spus atat tie cat si grupului comun de prieteni ca are sentimente pentru tine, denota faptul ca el insusi nu se cunoaste pe sine.Confunda atractia fizica cu altceva.Iar lipsa totala a interesului de a te cunoaste si 'a te baga in seama' in seama in locuri publice(cum te-ai exprimat tu), confirma neimplicarea lui emotionala in relatie. Sfatul meu este urmatorul - lasa-l sa se cunoasca intai pe sine si apoi incearca sa te impaci cu el... daca iti vei mai dori asta.Nu putem sa-i intelegem pe cei din jurul nostru atata timp cat nu ne cunoastem sinele propriu.
Probabil ca ii era teama sa isi arate sentimentele in public sau nu vrea sa inceapa lumea sa zica ceva rau de tine, gen ca esti cu el si nu esti norvegianca. Oricum, parerea mea e ca a tinut la tine.
Bafta!
Eu cred caci chiar a tinut la tine dar, il controlau emotiile,, si cumva il deranja. si se speria ca nu cumva sa zica prieteni lui ceva rau in legatura cu tine.