| roxana43 a întrebat:

Buna:*
As vrea sa imi dati si mie un raspuns bunn laughing
Am prieten de vreo 3-4 sapt.tongue
Si pana acum ne-am pupat adica un simplu pupic pe gura.tongue
Stiu ca el vrea sa ne sarutam dar mie imi este frica deoarece cred ca am sa ma incurctongue
Ce sa fac sa invat sau sa scap de aceasta rusine?happy

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

De ce sa iti fie frica? Si ce daca te incurci, esti la inceput si nimeni nu se naste invatat. Roaga-l sa te invete. Si lasa-te dusa de val, nu mai program totul.

12 răspunsuri:
| FlyingSoul a răspuns:

Sarutul e o senzatie unica. Atunci cand saruti prima oara nu mai simti nimic in afara de buzele partenerului zdrobindu-se de ale tale. Dupa prima atingere nu mai poti gandi, ci te lasi dus/a de val. Asta face primul sarut sarutul perfect. Acesta trebuie sa fie jumatate o mare reusita, jumatate un mare esec. Asta il face cel mai special lucru din viata unui om. Doar ca trebuie sa fie un sarut sincer, nu unul n urma unei provocari spre exemplu.

| Azµre a răspuns:

Să te lași purtată de val și să-l lași pe el să facă toată treaba!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Treci peste, nu trebuie sa-ti fie rusine, ai incrdere ca poti face asta, peste tot trebuie sa trecem in viata aceasta, trebuie doar sa vrem.
Te pup!

| BSwwatch a răspuns:

Ai incredere in tine,sarutul nu are un tipar, model de urmat, totul vine de la sine, tu doar lasate purtata de val, ma-ar spanzura ai tai daca afla ce sfaturi iti daulaughing))) Succes!

| SimionAlexandru a răspuns:

Iti recomand cu incredere acest video:
http://www.youtube.com/watch?v=v6bjLsQP9_E
Te va ajuta cu siguranta :-) Iti doresc o zi superba :-)

| alex500 a răspuns:

O sa vina totul de la sinehappy
Nu o sa te incurci!

| MiaAtasiei a răspuns:

happy daca te place te va ghida elhappy nu trebuie sa ti faci probleme pentru asa cevahappysucces

| cicika a răspuns:

Buna! nu te ingrijora gandeste-te la altceva si lasa-l pe el sa faca tot asa vei invata mai bine
!

| SentymentColorat a răspuns:

Nu ai cum sa te incurci totul vine de la sine ai increde in tine si va fi perfectwinking

| CaTuc a răspuns:

Cum spun si ceilalti: "Lasa-te purtata de val" si iti sugerez sa faci chestia asta cit mai repede si sa incerci sa fie cat mai bine.Noua baietilor de place sa simtim ca suntem iubiti. Si nu vreau sa te sperii dar din punctul meu de vedere un sarut reusit da startul unei relatii reusite
Pup:*

| AstaMica00 a răspuns:

Mie asa mi-a fost la fiecare inceput de relatie laughing adica na stii, nu toti saruta la fel si asa o sa iti fie si tie cred big grin mereu o sa ai ceva in stomac la fiecare prim sarut.

| roxana43 explică:

Multumesc tuturor:*:*:*
AM SA VA DAU FUNDA LA TOTIhappy