| carolina123333 a întrebat:

As vrea sa imi pun sterilet.Ce parere aveti fetelor?

5 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Eu nu mi-as pune.Nu pot explica concret de ce, dar nu as suporta gandul ca am ceva strain in corp. Sper sa te poata sfatui cineva mai corect.

| ania a răspuns:

ȘI eu mi-am pus câteva luni dar cm renunțat când am aflat că de fapt nu e un mijoc doar contraceptiv ci și unul avortiv, adică de multe ori copilul se formează dar e împiedicată implantatrea lui în uter și atunci moare și e eliminat iar uneori se implantează și se preoduce avot mai târziu când copilul are mai multe săptămâni.N-am vrut să merg în rai și să constat că am omorât nu știu câți copii.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru ania):

Daca habar nu ai cum functioneaza steriletul ar fi bine sa taci deoarece debitezi aberatii si imbecilitati. Steriletul pe baza de hormoni NU PERMITE nici macar patrunderea spermatozoizilor din vagin in uter iar steriletul din cupru prin oxizii de cupru(cocleala) ce se ceaza pe suprafata steriletului si care este o substanta nociva/otravitoare, determina organismul femeii sa produca anumite substante care sunt nocive pentru SPERMATOZOIZI si aceasta substanta ii omoara, deci nu se mai realizeaza nici macar fecundarea ovulului, dara-mi-te auzi la ea steriletul "omoara copilul", te-ai intrebat in ce mod? ii da cu ceva in cap? rolling on the floor,rolling on the floor.rolling on the floor.

| ania a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Asistenta de la cabinetul ginecologic unde mi-am montat sateriletul mi-a spus că cel mai grav caz cu steriletul care l-au avut a fost că o femeie a avut o sarcină de nu mai țin minte câte săptămâni dar steriletul a determinat eliminarea sarcinii, așa că să nu-mi fac probleme, ceea ce pe mine nu m-a liniștit deloc.

| corbulalbrosu a răspuns:

Steriletul reprezinta una dintre cele mai sigure metode de contraceptie de lunga durata. Insa montarea acestuia in uter este recomandat sa se faca doar femeilor care au nascut macar o data fiindca se spune/se pare ca dispozitivul intrauterin este un "amic" mai prietenos, mai de nadejde pentru femeile care au fost insarcinate. Cele care nu au fost, pot simti dureri si crampe dupa ce sterilet este implantat incat in unele cazuri nu le pot suporta sau o fac cu pretul multor suferinte. Dar nu este o regula si nu inseamna ca ele ies din discutie cand vine vorba de aceasta metoda contraceptiva. Multa sanatate.

Întrebări similare