| andre199 a întrebat:

As vrea sa imi raspunda si mie careva la urmatoarea intrebare.Cum iti dai seama ca un baiat te place? Mai ales daca e in clasa cu tine? Multumesc si astept raspunsuri cat mai repede.Am auzit si eu ca sunt anumite semne cand te place un baiat si anume cum se uita la tine cum vb cu tine,,,,,.

6 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Ai auzit bine.

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Pai uite.baiatul respectiv vrea sa steie cat mai mult timp cu tine, sa va petreceti timpul impreuna; se mai uita la tine, iti mai zambeste; iti vorbeste frumos; incearca sa nu te raneasca.

Dar daca e rusinos, atunci e putin mai greu sa iti dai seama.
Dar oricum. faptele sunt cele mai importante.

bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiuleste de la scoala, parintii lui il dau disparut, sta la 1km distanta de tine....ar fi semne bune ca i-ar placea sa-l lasi in pace kiss happy

| Cryssy a răspuns:

Ochii nu mint niciodata. love struck

| monyk a răspuns:

Buna, pai daca e atent cu tine, se baga mereu in seama cu tine, te ajuta le nevoie, te priveste intens si iti zambeste foarte des... te place!

| Justmeee a răspuns:

Da...ai auzit bine...pai iti dai seama din priviri daca este rusinat cand este in jurul tau...mai multe semne...si pur si simplu daca vrei sa afli daca te place intreaba-l...indrazneste...daca esti mai rusinoasa pune-l pe prietenul lui mai apropiat sa il intrebe... zic asta pentru ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare...si eu pur si simplu l-am intrebatbig grin