Cumpara o clepsidra frumoasa(de bun gust) si scrie-i ca fiecare bob de nisip care cade este si un "te iubesc" tacut.
Un parfum, sau un lantisor cu o initialele numelor voastre, sau o bratara, sau un mp-3, sau un telefon, sau pur si simplu un papitzoi si zi`i ca`l iubeshty, nu cadoul in sine este important, faptul ca te`ai gandit si ca ii spui ca il iubeshty este cel mai frumos cadou, bafta multa pwwp:*
Deci.
1.Te duci si scoti o poza cu tine si cu el pe hartie fotografica si o inramezi (cumperi o rama care crezi ca ii va place)
2.Ii mai iei ceva. gen: un parfum, un tricou.eu stiu?! :-s.Gandestete ce`i place
Funda?
Poi ar fi bine sa ii iei sau sa ii faci o bratara a priteniei si o sa-si aminteasca mereu de tine cand o s-o tina la mana. Sper ca te-am ajutat. :*
Cred ca am eu o idee si cred ca este originala...cumperi un tricou alb fara nimic desene pe el.Iti iei cateva pixuri carioci etc si scrie pe el tot ce simti tu pentru el sau ce vrei sper ca o sa iti placa ideea mea :*
pup
Il iei la tine cand esti singurica acasa si ii spui ca ai o surpriza.il legi de maini si de picioare pentru ca este in programul surprizei. dupa ce l-ai legat, il deschei la prohap si ii faci un oral