Bună.
Să fii cât mai naturală și tu însăți!
Artificiile merg ocazional, nu zilnic.
Pa, pa.
Sa te machezi cat mai natural si sa te imbraci la moda. Aparentele intotdeauna conteaza chiar daca nu multi recunosc. Si in rest totul tine de tine, de atitudinea ta, de inteligenta ta, de felul tau de a fi. Baietii sunt mai degraba atrasi de o tipa mai uratica dar cu atitudine, decat de una ca o papusa dar care nu are nimic in cap. Sigur intelegi ce vreau sa spun. Bafta!
Depinde daca anotimpul vara-toamna culori mai deschise si cat mai fresh' preferaBiL galben roz Verde si mov ! iarna culori Mai melancolice cu albuL zapezi merge ff bine negrul dar nu chiar exagerat...incearca sa te faci cu putin roz.pe ploape iar in colts cu negru apoi cu tus fatsi o linie d'asupra genelor si rimel crede'ma e ceva care te'ar face tare Sweetiii :*!
Serios nu inteleg,desi au incercat altii sa-ti dea un raspuns, de unde sa stim noi ce-i place acelui baiat? Poate ii place o fata imbracata mai sport si fara machiaj, de unde sa stim noi? Orice e posibil.
Ia incearca sa te imbraci/machezi pentru tine, nu pentru altii.
Nu esti acolo (la scoala/liceu/unde e baiatul ala) ca sa impresionezi lumea, esti acolo ca sa fii tu, sa arati exact cum esti, nu cum te vor ei.
Cine te place te place asa cum esti, deci... nu incerca sa fi ceea ce nu esti
Buna! Parerea mea sincera : niste blugi asemanatori cu astia http://www.google.ro/......tp?/imgres si ceva in genul asta la tricou http://www.google.ro/......tp?/imgres
Pai daca un baiat te place te place asa cum esti nu trebuie sa te imbraci intr-un anume fel. trebuie sa fi cat mai simpla eventual putin Maskara, fard de ploape maro si un luciu de buze. Daca baiatul nu simte nimic pentru tine n-ai ce face
Pai eu una cred ca nu trebuie` sa te imbraci sexy. Unele fete considera ca daca te imbraci asa o sa atragi baieti.defapt asta e adevarat, dar nu cred ca un baiat se va indragosti de o fata care se imbraca tot timpul sexy. Incearca sa fi tu insati. Daca vrei sa te placa cineva, gandeste`te ca e bine sa te placa pentru cine esti nu pentru ce esti si trebuie` sa se indragosteasca de cine esti.
De machiat...hmm.nu foarte strident.Cat mai natural.
anonima_2498 întreabă:
Anonim147943 întreabă: