| roxy_3221 a întrebat:

as vrea sa imi ziceti si mie ce sa fac.adica sa imi veniti in ajutor cu niste sfaturi.big grin am o rel cu un baiat de 1 an.big grin eu am 16 ani iar el 17.happy si mi-a zis daca vreau sa imi incep viata sexuala si etc.happy iar eu nu i-am zis nici da nici nu...si acu tot ma bate la cap si nu stiu ce sa facthinkingsadbig grin vreau sa imi dati si mie niste sfaturi :*:*:* Va multumesc!

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Cu excepţia lui "I'mperfect(ă)" în rest n-a priceput nimeni întrebarea sau e prea virgin(ă) şi frustrat(ă) ca să răspundă corect şi obiectiv.
Înţeleg din întrebare că te bate la cap să-i dai răspunsul.
Era şi normal să-ţi ceară şi, probabil că a stat un an tocmai ca să faci tu 16 ani ca să nu mai fie risc medical şi nici risc legal.
La urma urmei, dacă-i trebuiau fete crezi că nu putea merge la alta? Sunt destule care "stau", nu e nevoie să te rogi de ele un an!
E clar că omul e ataşat de tine dar, dacă tu ai să-l refuzi şi, te va mai întreba peste 2-3 luni şi atunci iar îl vei refuza, atunci ai prima certitudine din relaţie: Te va părăsi pentru alta!
Cu cât îl vei amâna mai mult şi îl vei refuza, cu atât se va simţi mai nedorit şi va lua în calcul serios idea de a merge la alta.
Gândeşte-te bine şi, dacă chiar te simţi ataşată de el şi nu ţi-a greşit cu nimic, eu nu văd de ce nu aţi face-o, având în vedeie că eşti suficient de mare.
Dacă accepţi, protejaţi-vă (prezervativ neapărat - anticoncepţionale abia după 18 ani) iar dacă îl refuzi, atunci să nu te mire dacă va pleca la alta!
"Dacă te iubeşte, te aşteaptă oricât" - acest oricât are limită.
Un bărbat se poate abţine multă vreme(doi-trei ani) dar, dacă stă lângă o fată de care măcar îi place, atunci nu mai merge să aştepte, cel puţin peste un an, e chiar foarte greu pentru că se simte excitat lângă ea.
Succes şi să iei decizia mulţumitoare pentru tine!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu zic ca te iubeste daca a asteptat 1 an, ca totusi nu vorbim de 2 saptamani acolo...

Totul e sa fi tu sigura ca el merita sa te aiba! Asta e tot!

E baiat, e normal sa iti ceara, nu sa preseze!

| candycarrie a răspuns:

Sa nu faci ceva ce nu vrei, mi se pare ca te preseaza.defapt sunt sigura ca te preseaza acum, si tu o sa ramai cu sechele si experiente neplacute daca iti incepi viata sexuala cand nu vrei si nu esti pregatita, sa nu ii cedezi si daca insista eu zic sa ii spui cu cea mai mare seriozitate ca daca continua tot asa te va pierde.

| Mirela a răspuns:

Mai bine stai cumintewinking o sa vezi u mai tarziu ca o sa fii mai "pretuitsa"din prisma faptului ca mai esti virgina... ca maj. la 16-17 adio virginitate. Si daca ii vei zice ca nu vrei si te v. a parasi din motivul acesta e un mare nisimtit straight face. Gandeste-te ce vrei u : o viata plina de greutatsi sau una in care o sa faci toate lucrurile la timpul lor? Daca iti vei incepe viata sexuala fa. o protejatstraight face ca multe dudui din ziua de astazi din cauza ca "iubitelu"nu vrea protejat plang in pumni dupa aceea ca fraieru le paraseste iar ele raman cu un copil nedoritwinking. Ai grija de tine >big grin

| Alina a răspuns:

Daca te bate la cap cu asta nu ti se pare cam suspect? Ar trebui sa te astepte pana cand tu vei decide daca vrei sau nu sa faci asta.Nu te gandi ca daca sunteti de 1 an impreuna esti obligata sa-i oferi ceva.La 16 ani nu cred ca esti pregatita nici fizic, nici emotional si el pare ca doar asta vrea.Ai grija sa nu iei o decizie pe care s-o regreti mai tarziu.

| Cromasston a răspuns:

Daca te preseaza, inseamna ca nu te iubeste cu adevarat si a stat cu tine 1 an si a asteptat doar ca sa faceti sex! Daca te iubea cu adevarat s-ar fi gandit si la tine si nu te-ar mai fi batut la cap, ci ar fi astpetat pana cand tu ai fi fost pregatita. E treaba ta ce faci, dar eu as zice sa stai cuminte sau macar sa te gandesti de 2 ori inainte de ati pierde virginitatea!

| mutty a răspuns:

Tine-l pana in noaptea nuntiiwinking si nu o arata la nimeni, daca poti ascundeti-o intr-un seif, si fa baie cu lumina stinsa ever.