Pff. E clar ca e posesiv, si iti zic asta din punctul de vedere al unei fete care a trecut prin aceeasi situatie. Iubitul meu era foarte gelos si la inceput ziceam"vai ce dragut, asta inseamna ca ma iubeste". Asa si era, dar cu timpul situatia s-a inrautatit pana la punctul la care imi zicea ca il insel doar daca nu am rasp la tel. Incearca sa vorbesti cu el sa nu ma reactioneze asa. Comunicati si spuneti ce va deranjeaza, pentru ca altfel nu se pot rezolva lucrurile. Un lucru iti zic clar: nu incearca sa se desparta de tine! Doar ca asa e felul lui, dar nu lasa lucrurile asa. O mare greseala este sa te disculpi tot timpul. Daca nu are incredere in tine atunci ce rost mai are? Daca vezi ca si dupa ce discuti cu el despre asta el continua tot asa, atunci eu te sfatuiesc sa iesi din relatie pana nu e prea tarziu. Bafta multa, draga mea
E prea posesiv, chiar nu pot sa sufar astfel de oameni, increderea este cheia unei relatii, la vreo 2-3 suspiciuni paranoice din astea am plecat pe usa si dus am fost. Explica-i situatia, eu cunosc foarte bine cat de naspa e sa nu aiba o persoana incredere in tine si daca nu intelege atunci nu prea se merita sa ramai si sa ii suporti comportamentul. Iubitul tau ar trebui sa te trateze ca pe o fiinta umana nu ca pe proprietate personala.
Sunt posibile ambele dar cunosc genul de baiat asa e si prietenul meu:p
este posesiv
Foarte posesiv dar daca te iubeste cu adevarat o sa aiba incredere in tine.Mult succes. Cine are probleme cu partenerii/partenerele. add: onutzamortala
anonim_4396 întreabă: