15 cm lungime, 13, 5 grosime? Scuza-ma, o ai patrata cumva?
Eu m-am oprit la detaliul despre marime, n-am mai continuat sa vad ce vrei in continuare.
Ai pe dracu 19 ani, daca aveai 19 ani aveai o alta gandire si nu ne stresai cu intrebarii de copil de 14 ani. Ti-a zis ea dimensiunile la penisurile care au intrat in ea? le-a masurat pe toate? Sunt atatea articole privind arta de a face dragoste care nu consta doar ca ai un penis mare sau mic, Tu vrei si unele afrodisiace ca s-ai dai fetei ca sa faca sex cu tine,, ce sanse sa ai sa faca sex doar cu tine? Nici o sansa nu ai datorita gandiri tale care nu denota ca ai 19 ai. punct
Mai de ce iti afci atatea probleme?
lasa totul sa decurga de la sine nu te mai stresa pentru o lungime a penisului ca pana la urma nu asta conteaza. sti cum se zice : mai bine micuta si jucausa decat mare si bleaga .
normal ca ai sanse sa o faci fericita atata timp cat sti ceea ce faci.
secretul : fa-o sa se stimta bine si ofera-i un preludiu care sa o faca sa uite de tot iar succesul este garantat.
Hai succes FUNDI
Pai nu stiu...cred ca poti oferi placere...dar trebuie so fci sa se simta si bine so saruti etc. daca te iubeste ii va place oricum:* nu penisu konteaza
"nu conteaza marimea baghetei ci magia din ea"... daca sti sa o folosesti, si sanse succes!
Si eu m-am oprit tot la grosime si lungime nici acum nu am citit tot ) da ce esti tu patratel cum dracu sa fie atata?
Dragul meu. Stii v0rba aia care se zice: Nu conteaza lungimea penisului, ci doar baiatul daca stie sa se miste? Pai cam asa e! Da! e adevarat, pe fete le atrac penisurile mai mari, dar iti spun din proprie experienta, ca si cele mici fac treaba mult mai buna! T0tul depinde de tine daca 0 iubesti pe ea, sau daca vrei sa ai parte de 0 partida adevarata! Gandeste`te la asta! Nu conteaza daca ea a avut parte si de 25 de cm. Daca tu stii sa 0 faci sa se simta bine, sa se simta femeie iti garantez ca 0 sa fie de n0ta 10! Merit funda?
KatiMe27 întreabă: