| deeadragutza2 a întrebat:

Buna as vrea sa ma ajutati. Am 14 ani si sunt cu un baiat (18 ani). Suntem de 7 luni impreuna. Ma iubeste mult chiar daca mai face si tampenii si eu il iubesc mult dar este foarte gelos nu suporta sa vorbesc cu un baiat asa mai apropiat sau sa ma i-a vreun baiat in brate. Oare ii este frica sa nu il insel? Cum as putea sa il fac sa nu mai fie gelos. Nu ziceti sa ii spun ca il iubesc si ca nu o sa il insel pentru ca i-am spus deja dar el e tot asa gelos. Va rog dati-mi un sfat :* :X

Răspuns Câştigător
| l1t7leb0y19 a răspuns:

Buna Deea. Se pare ca e mai multa atractie sexuala intre voi decat iubire!
Cand iubesti,vrei sa vezi acea persoana fericita,sa vezi ca e apreciata de ceilalti si ii oferi libertate.Tu dovedesti ca il iubesti prin simplul fapt ca ai pus intrebarea asta aici! Arati ca iti pasa de el! Iubirea inseamna dinauntrul tau spre dinafara,si nicidecum sa asteptam,sa cerem sau sa cersim atentie sau validare! El practic nu te lasa sa iti traiesti viata asa cum iti doresti tu,si iti dicteaza el ce vrea sa faci TU cu VIATA TA!
De obicei baietii mai mari au tendinta sa suceasca mintile fetelor mai mici ca ei pentru ca sunt usor de manipulat,si sunt mai naive la o varsta mai mica decat ei!
Cu siguranta iti doresti pe cineva care sa te iubeasca asa cum esti TU! Iar tu sa accepti tampeniile lui de fiecare data,dar nu ii spui de teama ca il pierzi, sau ca te va critica, deja nu mai esti TU.Esti ceea ce vrea el sa fi!
Cand iubesti OFERI.
Cand esti atras de ceva VREI.
El iti ofera libertate? Te lasa sa ai viata ta,sa te distrezi cu prietenii,sa faci ce iti doresti si iti place tie si te face cu adevarat fericita?
Sau mereu vrea sa fie langa tine,mereu incearca sa ajunga la anumite chestii, mereu iti da mesaje si te cauta?
Traieste-ti viata TA andreea, si nu lasa pe altii sa iti dicteze ce e cel mai bine pentru tine! Doar inimioara ta stie ce vrei cu adevarat sa faci si ce te face cu adevarat fericita! Ai dreptul sa faci ce iti place si ce iti doresti si sa fi fericita! Nu il lasa pe el sa te opreasca sa faci asta, si nici pe altcineva sa nu lasi vreodata.Toti avem nevoi si dorinte diferite! Traieste viata TA.Nu lasa pe altii sa iti dicteze ce trebuie sa faci tu cu viata ta!
Sper sa iei decizia care trebuie si sa iti respecti dorintele! Cine nu te apreciaza pentru ceea ce faci,ceea ce zici si te critica pentru cum te imbraci,cum vorbesti, sau cum te comporti NU MERITA ATENTIA TA! Tu traiesti VIATA TA, in felul TAU. Nu cum iti spun altii ca e cel mai bine pentru tine.Doar TU stii ce te face fericita!
Iti doresc o zi superba in continuare si sper ca te-am facut sa intelegi! Nu e iubire ceea ce simte el pentru tine. Am studiat seductia in ultimele 11 luni de zile si ma descurc cu asta! Urmareste si celelalte raspunsuri lasate de mine la intrebarile de genul acesta(raspunsuri castigatoare)si poate iti va fi de ajutor.
Iti doresc o zi superba in continuare si o viata plina de dorinte implinite si succese happy

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu i mai da motive sa fie gelos, punete in locul lui pentru o clipa si vezi daca esti multumita.

| l1t7leb0y19 a răspuns:

Buna Deea :-) Se pare ca e mai multa atractie sexuala intre voi decat iubire!
Cand iubesti,vrei sa vezi acea persoana fericita,sa vezi ca e apreciata de ceilalti si ii oferi libertate.Tu dovedesti ca il iubesti prin simplul fapt ca ai pus intrebarea asta aici! Arati ca iti pasa de el! Iubirea inseamna dinauntrul tau spre dinafara,si nicidecum sa asteptam,sa cerem sau sa cersim atentie sau validare! El practic nu te lasa sa iti traiesti viata asa cum iti doresti tu,si iti dicteaza el ce vrea sa faci TU cu VIATA TA!
De obicei baietii mai mari au tendinta sa suceasca mintile fetelor mai mici ca ei pentru ca sunt usor de manipulat,si sunt mai naive la o varsta mai mica decat ei!
Cu siguranta iti doresti pe cineva care sa te iubeasca asa cum esti TU! Iar tu sa accepti tampeniile lui de fiecare data,dar nu ii spui de teama ca il pierzi, sau ca te va critica, deja nu mai esti TU.Esti ceea ce vrea el sa fi!
Cand iubesti OFERI.
Cand esti atras de ceva VREI.
El iti ofera libertate? Te lasa sa ai viata ta,sa te distrezi cu prietenii,sa faci ce iti doresti si iti place tie si te face cu adevarat fericita?
Sau mereu vrea sa fie langa tine,mereu incearca sa ajunga la anumite chestii, mereu iti da mesaje si te cauta?
Traieste-ti viata TA andreea, si nu lasa pe altii sa iti dicteze ce e cel mai bine pentru tine! Doar inimioara ta stie ce vrei cu adevarat sa faci si ce te face cu adevarat fericita! Ai dreptul sa faci ce iti place si ce iti doresti si sa fi fericita! Nu il lasa pe el sa te opreasca sa faci asta, si nici pe altcineva sa nu lasi vreodata.Toti avem nevoi si dorinte diferite! Traieste viata TA.Nu lasa pe altii sa iti dicteze ce trebuie sa faci tu cu viata ta!
Sper sa iei decizia care trebuie si sa iti respecti dorintele! Cine nu te apreciaza pentru ceea ce faci,ceea ce zici si te critica pentru cum te imbraci,cum vorbesti, sau cum te comporti NU MERITA ATENTIA TA! Tu traiesti VIATA TA, in felul TAU. Nu cum iti spun altii ca e cel mai bine pentru tine.Doar TU stii ce te face fericita!
Iti doresc o zi superba in continuare si sper ca te-am facut sa intelegi! Nu e iubire ceea ce simte el pentru tine. Am studiat seductia in ultimele 11 luni de zile si ma descurc cu asta! Urmareste si celelalte raspunsuri lasate de mine la intrebarile de genul acesta(raspunsuri castigatoare)si poate iti va fi de ajutor.
Iti doresc o zi superba in continuare si o viata plina de dorinte implinite si succese happy

| DannielZMF a răspuns:

Asa sunt si eu big grin ma supar cand o vad ca vorbeste cu alti baieti sau cand nu imi raspunde la telefon sau cand suna in asteptare ma supar rau big grin.
sa iti zic eu cv cand suntem asa inseamna ca tinem la voi si nu vrem sa va pierdem dar daca exageram prea mult nu este prea placut.straight face
Pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Datorita varstei prietenului tau (adica nu are experienta de viata el, ii este frica sa nu te piarda), nu prea exista antitdot la gelozia lui, decat sa inchei relatia. Gelozia ia nastere din lipsa lui de incredere fata de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca pe el il sperie gandul ca te-ar putea pierde si primul pas ar fi sa purtati o discutie serioasa,in care sa-i spui ca te deranjeaza comportamentul lui,ca ai decat amici nu flirtrezi cu nimeni si ca nu te plac amicii tai, si sa ii spui ca gelozia poate deveni o boala, iar atunci relatia voastra ar avea de suferit.Incerca sa nu mai faci si u gesturi de tandrete cu alti baieti,sa ii arati ca esti o fata cuminte,cu constiinta si nu l-ai putea insela,sa-i prezentii amici tai sa vada ca sunt de treaba si nu vor nimic mai mult de la tine.Ii este frica sa nu il inseli si nu are destula incredere in tine,nu renunta la prietenii tai pentru el ca este gresit, dar nici nu le acorda lor mai multa importanta decat lui pentru ca asta il va deranja, incearca sa nu fii prea tandra cu amicii si sa nu le lasi speranta ca pot avea mai mult.

| lemonnish a răspuns:

Pe scurt poarta o discutie cu el, in particular, explica-i ca si daca te ia un amic in brate tu tot pe el il iubesti, explica-i ca daca e gelos nu rezolva nimic, si sa-ti ofere putina incredere.