| AndreeaAndreiuț a întrebat:

as vrea sa ma ajutati! Ce ziceti, puteti? Mie imi place de un baiat mult. Ce imi place! Sunt indragostita! Si nu cred ca si el ma place, poate decat ca o foarte buna prietena! Se uita la mine in ore, chiar daca il vad sta doua secunde dupa intoarce capul, eu ma prefac ca imi intorc privirea el atunci se uita, in pauze, prietena mea a stat cu el in banca, si eu stau in ora de engleza, si noi ne jucam in pauze de obicei eu nu ma joc cu ei dar de ceva vreme, el vine la mine sa ma intrebe daca vin cu el... Eu nu stiu ce sa cred sunt momente in care nu prea vorbeste cu mine si zile in care abia asteapta sa ajunga in clasa ca sa imi zica ceva! Ieri, cand am terminat orele, el isi facuse ghiozdanul tot, dar se prefacea ca-si facea ceva la adidasi, imediat ce am iesit a iesit si el, eram cu o amica, ( tot din clasa noasta ) cand am iesit din scoala mi-a zis doar mie pa. La ziua unei colege cand am ajuns acolo, si el era, m-a luat in brate si mi-a zis : in sfarsit ai venit! Mama lui se uita foarte dragut de parca stia ea ceva dar maicamea era nedumerita adica ea crede ca lui ii place de mine dar eu nu sunt de aceeasi parere, uneori da, dar uneori nu mi se pare, ce sa cred? Aa, da, la ziua colegei aia, mi-a zis : Imi dai si mie telefonul sa ma joc ceva? Eu am zis : Da. Imediat ce l-a luat am alergat dupa el, Fata aia avea jos biliard, era intuneric prietenul lui m-a luat de picior, eu m-am speriat si am sarit repede in fata acolo era el dar fara telefon, ni s-au ciocnit privirile, a zis : Trebuie sa-ti zic ceva important. Dar atunci a venit sarbatorita, ei ii place de el, a facut o fata, si dupa a zis ca trebuie sa urcam sus! Ce sa cred, ma place ori nu?

3 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Te place si inca mult!
Fa urmatorul pas, poate lui ii e putin teama de tine sa nu-l refuzi.
Sau saruta-l si appoi spune-i ca-l placi rau de tot!

| Thextruexme a răspuns:

Te place, poti sa crezi ca te pace.Dar tot ce trebuie sa faci este sa astepti pana cand este pregatit sa faca "pasul".Ca sa te asguri ca nu isi piede speranta cu tine dai de inteles ca si tu il placi. Daca esti cuajoasa poti sa ii spui ca il placi in fatawinking. In concluzie dai de inteles (subtil daca nu drect) ca si tu il placi. Noroc

| Mihaela6 a răspuns:

Sigur te place nu o mai lungi.Doar nu vrei sa-l pierzi ca ai zis ca si colegei tale ii place de el! Cand mai vrea sa-ti spuna ceva intre patru ochi nu fi timida si daca-ti spune ca te place saruta-l. Lasa totul de la sine!