| Tzukulethe a întrebat:

As vrea sa ma ajutati cu ceva. Nu sunt prea sigura acum de sentimentele mele si as vrea sa cer parerea altora. Totul a inceput de cand am fost mica, cam de la vreo 7, 8 ani cand am inceput sa simpatizez un baiat. Era simpatie! Nimic mai mult! Dupa aceea am inceput cu relatile, cu alea alea, si mi-am dat seama ca il plac. Dar am inteles foarte clar ca nu era de mine si nici eu nu eram de el. Asa ca. Fiecare cu sentimentele lui. Dupa aceea m-am mutat de la o scoala la alta, eu fiind noua in scoala, nu cunosteam pe toata lumea, dar 2 prietene de ale mele mi-au prezentat alte clase. Incepuse-m sa il uit pe acel baiat. Nu plangeam, nu eram suparata, eram bine dispusa! Pana am facut cunostinta cu un baiat, pe care pot sa spun, ca mi s-a pus pata. E asa de plin de viata! Iar pe celalalt il uitase-m. Incetul cu incetul, in ochii mei se vedeau ca il plac. Si-a dat seama. Si mi-a spus ca si el ma place. Uneori cand ma vede stand undeva vine si el si se pune langa mine, ma ia in brate, dar nu stiu! Parca nu e sigur de el. Mi se pare ca ma evita. Si nu stiu ce sa fac. Sa il evit? Sa ii arat indiferenta? Ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| Bambiii a răspuns:

Poate asteapta ca tu sa faci primul pas.Incearca sa te apropii de el.Nu ai nimic de pierdut.Daca nu incerci nu stii ce s`ar fi intamplat. Poate este o persoana mai timida asa ca fii tu mai tupeista. Take care>big grin

4 răspunsuri:
| maddy_9643 a răspuns:

Poi in primul rand nu trebuie sa vorbesti cu el de lucruri intime.Te va evita.Nui arta prea multa afectiune.Lasal eliberat.sa nul sufoci. Ajutal de cate ori are nevoie.Si ai sa vezi ca luccrurile se vor aranja intre voi

| Dany_9065 a răspuns:

Stii cum se zice:Ochii care nu se vad se uita happy

Pai daca te place si tu il placi de ce nu se ajunge la o relatie?
Incearca sa-l cunosti mai bine inainte sa te arunci in bratele lui.

Poate daca il tratezi cu indiferenta poti sa-l pierzi sau sa-l faci gelos.Ma gandesc ca daca te evita o face din anumite motive(e timid,nu e sigur daca te place destul, ar fi mai multe)
Stii cum sunt cocosii care se bat cu pumnii in piept si cand se indragostesc ajung niste mielusei, iar in preajma fetei de care s-a indragostit devine mai timid.

Totul depinde de tine ce vrei sa faci si daca iti doresti o relatie cu el.

| euu10 a răspuns:

Nuu. nu cred ca ar trebui sa il eviti, poate e doar putin timid.
daca ti-a spus ca te place si si tu il placi nu ai avea nimic de pierdut sa incerci ceva cu el happy

| claudiuflorin a răspuns:

Cuvantul uitasem se scrie legat nu dezlegat..mai invata gramatica limbi romane poate ai stiu si te-ai grabit cand ai scris nu ti-ai dat seama. Daca iti place nu-l evita poate si el e emotionat cand te vede de asta iti faci impresia tu ca te evita nu socializeaza cu tine,incearca sa-l cunosti mai bine caracterul daca e un om cuminte merge la biserica se roaga e credincios da se merita sa-l cunosti si sa-l iubesti astfel daca e un baiat mai golanas nu are rostul. incearca sa te apropii de el mai mult,dar daca vrea altceva nu vrea o prietenie cu tine o relatie iubindu-va si vrea sex atunci lasa-l gaseste-ti altcineva. Nu chiar toti baietii se gandesc la sex,unii baieti evita treaba asta murdara si batjocorita si umilita, e bine sa faci altfel fericit respect incredere cand te casatoresti la biserica atunci poti sa-ti dai seama ce inseamna cu adevarat, faci inainte e pacat. Poate ti-am fost cu folos. Doamne ajuta! Daca vrei sa ma cunosti iti dau id -ul de mess nu-i nici o problema niciodata nu strica o prietenie ticu.claudiu