Poti sa-i iei ceva ce crezi ca-i place foarte mult, poti incerca sa-i iei un ceas, o camasa... depinde ce categorie de haine ii place lui sau poti pur si simplu sa ii propui o plimbare intr-un loc frumos dupa aceea sa va duceti la un film, la o gustarica, ceva simplu
Daca devin monotone si chiar banale, atuncea eu as zice ca dragostea intre iubiti a disparut. Niciodata nu va deveni monoton sau banal sa primesti cadou de la persoana iubita. Pana la urma gestul este cel mai frumos si important, iar cadoul cel mai frumos posibil ar fi insasi prezenta acelei persoane. Ce are daca a trecut deja nu stiu cati ani de relatie, 3, 4 sau 5 ani chiar, iubirea nu are limite, varsta sau repetitivitate, ea va ramane vesnic aceeasi, pura, frumoasa si cel mai minunat sentiment existent!
Nu a dispraut dragostea, m-am referit la faptul ca nu prea mai vreau sa tot ii cumpar chestii necesare, haine, cosmetice sau altele, as vrea sa aud o idee mai iesita din comun, sau ceva diferit...In curand facem 4 ani si relatia noastra chiar nu este monotona sau banala, doar ca m-am saturat sa nu stiu ce sa cumpar in materie de cadouri
Sincer si eu la fel si asa spune si el, dar niciodata nu as putea sa nu ii ofer ceva...
Pai pot sa-ti spun multe idei, dar am nevoie si de ajutoru' tau, tu iti cunosti iubitu'
Pai e sportiv dar si elegant, face lupte gen kickboxing, ii plac lucrurile simple, se multumeste cu putin, e pasionat de ceasuri, dar si le cumpara singur...
Te poti interesa de o lupta de kickboxing, box... orice fel de lupta, la care poti cumpara 2 bilete.Ii poti cumpara niste manusi pentru kickboxing, pantaloni scurti, un prosop frumos, un maieu. Poti sa pui intr-o rama o poza cu voi 2 si o perna moale si pe ea sa fie o imagine cu tine..., alege
Iti multumesc pentru toate ideile, sunt sigura ca voi gasi ceva pana la urma, doar ca se scurge timpul si intru intr-o oarecare criza Multumesc!
Daca intri intr-o oarecare criza, gateste ceva rapid, si cheama-l la tine la masa fa o cina romantica, uitati-va la un film b-) si va fi ok
Da, asta chiar e o idee buna si sigur il va incanta Multumesc!
Tu cum iti resfeti prietena?
Mi-o rasfatam cu cuvinte dulci si mangaieri usoare, un trandafir, o ciocolata... nefiind sustinut financiar nu ii puteam lua cadouri foarte frumoase sa o pot satisface la maxim
Daca ea nu se simtea implinita la astfel de atentii atunci sincer cerea prea mult.
Era implinita, se simtea bine, dar se plictisise de mine, a vazut alti baietii prin care ea "gasea" "alinare", ma bucur ca am putut da ce e mai bun din mine pentru a o vedea fericita
Imi place cum gandesti, dar iti dau un sfat, fii mai tare si evita fetele care stii ca te vor face sa suferi, nu iti arata slabiciunile. Am vazut ca ai 16 ani si din ce am vb aici ma asteptam sa fii mai mare.
Si inca ceva, daca vrei sa faci un sport nu iti recomand luptele, am vazut ca cereai sfaturi in privinta asta. Daca nu ai o constructie fizica adecvata pentru sportul asta nu il practica, nu vei reusi sa te mentii, e foarte greu si iti spun pentru ca stiu
Am trecut prin multe urcusuri si coborisuri in viata, trebuie sa merg inainte, m-am maturizat destul de repede si stiu cum stau lucrurile in viata, stiu cum sunt si fetele, dar asa sunt eu imi place sa cunosc fata in totalitate sa o rasfat sa-i arat tandretea, sa-i spun cat de bine ma simt alaturi de ea sa fiu eu insumi, sportu' ma va ajuta sa-mi fac o constructie fizica mai buna, mai mult pentru asta vreau, si ma pot mentine
Apropo ma bucur ca te-am putut ajuta, bafta in continuare
Intreaba-l de fanteziile lui,ce si ar dori
ce iar place si fai surpriza intr un mediu romantic,cina,vin,lenjerie intima,etc.te descurci tu
nu toate femeile indeplinesc fanteziile barbatilor,si sa stii ca avem si ne dorim dar nu ni se da
ni se spune
te ai imbatat, ai luat o razna, cred ca nu esti pe creaca ta.
Daca este luptator iti dau o idee, nu am citit la inceput ideile celorlalti dar ii poti lua un poster cu Ciprian Sora Morosanu, Iftimoaie care iti este mai usor accesibil semnat si dedicat prietenului sau sotului tau.
Succes.va ramene surprins
Garantat,
daca te intalnesti cu unul dintre cei sus mentionati ii explici ca.
prietenului tau ii este ziua sau., si doresti sai faci o surpriza, el fin un luptator de profesie si tot odata un mare sustinator si admirator al acestiua.sa nu incurci numele cand mergi cu cererea la unul dintre ei.
Cu siguranta daca are vreo fantezie pe care ti-a spus-o si nu i s-a indeplinit o sa fie mai mult decat surprins, incearca ceva de pe www.mysex-shop.ro
Incearca niste lenjerii intime sexy gen politista, doctorita, etc fa-i un show bestial de neuitat beti o sampanie impreuna si a doua zi ve-ti fi cu zambetul pe buze, jucati niste roluri in timpul sexului
Nu e valabila chestia cu dusul la altele, nu a facut-o in astia 4 ani si sincer daca ar face-o mi-ar spune, ca sa nu sufar ca fraiera e buna si ideea ta
Pai azi nu ne-am vazut, nu ne vedem zilnic, nu locuim impreuna asa ca in functie de timpul fiecaruia petrecem si timp impreuna Multumesc de intrebare :*
AnaMariaGerman întreabă: