Sentimentele NU tin de greutate, varsta sau statut social. Poate el iti trimite xoxo pentru ca asa face cu toata lumea, sau pentru ca stie ca il placi si nu vrea sa te faca sa te simti prost.Nu il mai aborda,lasa-l pe el sa vezi cum reactioneaza.I-ai aratat ca il placi,asa ca acum trebuie sa-l lasi in pace sa vezi daca si el te place. Daca se va interesa de tine, te place. Daca nu are nici o schimbare de comportament, nu are rost sa te stresezi.Ai grija de tine!
Sau poate este mai timid ca tine si nu are curaj sa iti zica nimic cateodata ca sa obtii ce vrei in viata e bine sa fii si mai insistent. Incearca sa aflii ce ii place ce aveti in comun si deschide tu subiectu pe temele astea nu astepta mereu de la el sa te bage in seama. Incearca sa ii transmiti si lui din entuziasmul da-i semne ca il placi si poate primesti acelasi raspuns poate te place dar este timid crezi ca daca e cel mai frumos sau mai aratos nu este timid la randul luiMult succes
Pai 1 la pana: te.ai gandit si la posibilitatea ca te considera ca o sora? sau.de unde sti ca nu trimite "pupici si imbratisari" tuturor, nu doar tie, si ca asa vorbeste el pe mess.pai dupa parerea mea,prima oara ar trebui sa te interesezi de adevaratele lui sentimente, iar daca nu te place, din cauza ca esti"grasuta"apucate de slabit! asa o sa.l atragi sigur.p.s: vezi sa nu slabesti prea mult! BAFTA! si anunta-ma ce ai aflat:*
Eu zic sa nu i dai atat atentie sa fii mai distanta el cred ca deja stie ca il placi trebuie sa vezi daca si el te place uite uite idul meu lucian_constantin96