| Raniiia a întrebat:

as vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi, imi place un baiat e mai mare decat mine cu vreo 3-4 ani, si nu stiu cum sa-i atrag atentia i-am dat cateva like-uri pe facebook dar nimic. nu as vrea sa intru eu pe el. Azi cand am venit de la scoala, l-am vazut si s-a uitat la mine de parca vroia sa-i zica ceva, si eu m-am uitat la el... si atat el merge in cluburi si m-am gandit ca acolo ar fi ceva sa-l comnin doar ca nu stiu ce sa-i zic sa ma duc eu la el sa ma bag in seama cu el... As vrea niste sfaturi cam ce sa-i zic, sa ma duc eu la el sau sa nu, ce sa vb cu el?

4 răspunsuri:
| bbyyyyyyyy a răspuns:

Poti sa ii scrii, si sa incepeti sa vorbiti, nu prea am inteles chestia cu clubul, dar si acolo ar fi un loc bun unde sa vorbiti, il chemi la dans si vezi tu.

| Dariusuu a răspuns:

Ciupește-l și tu puțin pe facebook și vorbește cu el pe chat că nu este greu. Vezi ce persoană este, aparențele de multe ori înșeală, deci fi atentă ce faci.

Te pup.

| DanielCelDement a răspuns:

Nu a constatat ca i-ai dat likeuri pe facebook? Iti sugerez in continuare sa-i lasi niste comentarii. Asa sigur o sa se prinda smug

| Marya025 a răspuns:

Nu trebuie sa ii atragi tu atentia ca sa te observe, fii tu insuti. Si legat de subiecte de vorba, ei bine poti pur si simplu sa il saluti si sa il intrebi ce face. Astfel dati dintr-o discutie in alta. Ar fi si mai frumos daca ati avea macar un prieten comun, asa ai putea petrece mult mai mult timp pe langa el.winking P.S: fii indrazneata! multi baieti adora asta.