Trebui sa vorbesti cu el la modul serios si sa ii spui ce te deranjeaza.
Pana la urma sunteti impreuna de un an, nu are rost sa iti ascunzi parerile. Te va intelege.
Fii putin mai indiferenta, nu il cauta asa des, lasa-l pe el sa te sune si sa vorbeasca.
Lui cred ca ii place sa fie cautat, de aceea asteapta ca tu sa il suni.
Nu fa asta. Arata-i putina indiferenta.
Daca vede ca tu il ierti de fiecare data cand el greseste va face asa mereu si lucrurile vor merge mai rau.
Sper ca te-am ajutat, bafta!
Buna! In primul rand, ar trebui sa porti o discutie serioasa cu el, in care sa-i explici tot ce simti, fara sa ii zici nimic ca pe un repros. Daca nu intelege, sunt de parere ca trebuie sa il lasi putin sa-si revina, ia o pauza, evita-l tu, intoarce-i cu aceeasi moneda si inceteaza sa mai faci sex cu el doar pentru a-l castiga. Daca nu isi schimba comportamentul cel mai bine ar fi sa renunti, pentru ca nu are rost sa te chinui cu mii de intrebari referitoare la el si intalnirile lui. Daca mai promite ceva si nu se tine de cuvant, spune-i frumos ca ori isi repara greseala ori totul se termina. Ia initiativa! Sper sa te-am ajutat. Kiss.
Hhhmmmm e cam dificil sincer.eu iti spun parerea mea avand in vd faptul ca am o relatie de 4 ani.eu zic ca ar trebui sa fi si tu mai indiferenta sa ii lasi putin impresia ca nu iti pasa daca el nu te cauta sau daca nu va vedeti.chiar daca stai si suferi sufera in tacere el sa nu te vada. DARRR nu pentru mult timp.incearca asta cam o luna sa vezi daca se schimba... daca nu eu zic ca cel mai bine ar fi sa o lasi balta...chiar daca il iubesti nu are nici un drept sa te foloseasca.gandestete bine la viata ta.bafta:*