anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

as vrea sa ma ajutati cu o parere sa un sfat ceva
De cateva saptamani eu si prietenul meu ne certam cam des mai mereu cand trebuia sa ne vedem la sfarsit de saptamana era ocupat sau ne vedeam foarte putin, sau trebuia sa se vada cu alte persoane.Saptamana trecuta i-am spus ceea ce ma deranjeaza a promis ca nu mai face asa. Ieri m-a chemat la el si bineinteles ca m-am dus si nu am fost la scoala... totul era frumos atmosfera s-a incins la un moment dat am facut sex dat si dupa am mai stat cateva ore si am plecat acasa pe seara trebuia sa ne intalnim din nou, dar ca prin minune a intervenit ceva din nou.Astazi m-a sunat si m-a intrebat pe unde plec diseara i-am spus ca acasa ma gandeam poate ne vedem si a spus ceva in genul:,, daca esti cumine o sa ma vezi putin"...dar eu nu vreau putin eu vreau sa il vad mai mult nici nu stiu ce sa mai cred adica uneori imi da impresia ca ma foloseste..ca isi bate joc de mine voi ce credeti? tin la el si el a tinut la mine candva dar cred ca nu suficient. avem un an de relatie si nu as vrea sa se termine aici.

3 răspunsuri:
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Trebui sa vorbesti cu el la modul serios si sa ii spui ce te deranjeaza.
Pana la urma sunteti impreuna de un an, nu are rost sa iti ascunzi parerile. Te va intelege.
Fii putin mai indiferenta, nu il cauta asa des, lasa-l pe el sa te sune si sa vorbeasca.
Lui cred ca ii place sa fie cautat, de aceea asteapta ca tu sa il suni.
Nu fa asta. Arata-i putina indiferenta.
Daca vede ca tu il ierti de fiecare data cand el greseste va face asa mereu si lucrurile vor merge mai rau.
Sper ca te-am ajutat, bafta!

| starlyy9 a răspuns:

Buna! In primul rand, ar trebui sa porti o discutie serioasa cu el, in care sa-i explici tot ce simti, fara sa ii zici nimic ca pe un repros. Daca nu intelege, sunt de parere ca trebuie sa il lasi putin sa-si revina, ia o pauza, evita-l tu, intoarce-i cu aceeasi moneda si inceteaza sa mai faci sex cu el doar pentru a-l castiga. Daca nu isi schimba comportamentul cel mai bine ar fi sa renunti, pentru ca nu are rost sa te chinui cu mii de intrebari referitoare la el si intalnirile lui. Daca mai promite ceva si nu se tine de cuvant, spune-i frumos ca ori isi repara greseala ori totul se termina. Ia initiativa! Sper sa te-am ajutat. Kiss.

| DeyutZZZa22 a răspuns:

Hhhmmmm e cam dificil sincer.eu iti spun parerea mea avand in vd faptul ca am o relatie de 4 ani.eu zic ca ar trebui sa fi si tu mai indiferenta sa ii lasi putin impresia ca nu iti pasa daca el nu te cauta sau daca nu va vedeti.chiar daca stai si suferi sufera in tacere el sa nu te vada. DARRR nu pentru mult timp.incearca asta cam o luna sa vezi daca se schimba... daca nu eu zic ca cel mai bine ar fi sa o lasi balta...chiar daca il iubesti nu are nici un drept sa te foloseasca.gandestete bine la viata ta.bafta:*