Wow cu siguranta sa renunti la el pentru ca el te vrea pentru placeriile lui! 90%... 10% te vrea pentru ca te iubeste si esti o partenera buna de conversatie ceeea ce e foarte important! eu zic sa il pui sa aleaga intre tine si iubita lui dar cu siguranta tu esti virgina si nu poti sa fii cu el pentru ca el are nevoie si de sex din pacate Succes!
)aaahahahahah lasa-l fetica ce sa faca ala cu tine si ce sa faci tu cu ala isis bate joc de tine
Lasa.l in pace El macar a terminat sc si liceul... cand o sa mai cresi o sa poti sa ai iubit! P.S: E cam mare pentru tine si uh esti cam mica pentru el! Dk vb ca tine aia nu inseamna neaparat ca el te place
Hey,Heey!
Pai gandeste-te ca daca unu de 18 vrea sa fie cu tine, unu de 13 ii la picioarele tale. Adica poti sa ai ce baiat vrei! Inseamna ca esti ff draguta, detreaba...si cred ca si sexy, mai vedem! Deci ala ar putea sa fie si cu tine si cu ea. Ar cam trebuii sa te indepartezi, nu pentru totdeauna, ca sa nu te lase cu inima SI MAI rupta! DAR totul ti-a demonstrat ca poti avea ori ce baiat vrei, cu care, daca vrei tu, sa fie de acord si parintii! Ar fi mai bine, si daca ti-ai trageo cu el, nu ai avea gandu de spaima, la un copil C: ! Zic si eu asa!
Deci mai bine ai renunta inainte sa renunte el. Exista o zicala, mai bine parasesti tu decat sa fi parasit! Succes :*
Sper ca te-am ajutat!
Si el avrut cand aveam 12 ANI sa fie cu mine si el avea 17 ANI deci totusi ceva a fost si poate inca este...el nu a terminat liceul
Pai cam mare diferenta.dar daca tu il iubesti lupta si nu mai sta pe ganduri zii ce simti pentru el iar el daca te iubeste va accepta sa fie cu tine... sper ca te-am ajutat
AndrewTate7789 întreabă: