| DebbyBabby a întrebat:

happy
As vrea sa ma ajutati...crying, e un baiat in clasa de care imi place foarte mult eu eram prea timida sa ii spun asta dar el a venit la mine si mi-a spus ca ma iubeste si ca insemn totul pentru el, crying dar e o problema foartee mareee cryingcryingcryingcrying am vorbit cu parintii si mi-au interzis sa fiu cu un baiat din clasa sadsad am vorbit le-am explicat ca nu mai am 7 ani sa imi spuna ei cum sa fac, si ce sa fac ma descurc si singura cryingcryingcrying dar ei au zis ca sunt parintii mei si trebuie sa ii ascult sadsad i asa e, dar i-am ascultat tot timpu' si nici acum nu ma intelege cryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying ajutati-maaaaa cryingcryingcryingcryingcrying dau fundita! happyhappy dar va roog ajutooorr! cryingcryingcryingcrying

10 răspunsuri:
| BaiatulAnonim a răspuns:

Parintii tai au si ei rationamentul lor. Ei stiu ca nicio relatie nu dureaza la nesfarsit si pana la urma intervine ceva si cei 2 ajung sa se desparta, iar asta ti-ar putea afecta capacitatea de gandire la scoala, ai sa-l vezi mereu in clasa si nu ai sa te poti concentra pe ce e important momentan, adica scoala. Nu-i acuza ca ar fi niste parinti rai, ei iti vor numai binele si vor ca tu sa ai un viitor mai stralucit decat al lor.

| ghineanamaria a răspuns:

Oare cati ani ai?
Daca esti pregatita pentru o relatie..si crezi ca puteti ascunde..fii cu el in secret happy

| MasterYoda a răspuns:

Cupleaza-te cu un coleg de la ei de la munca

| DebbyBabby explică (pentru MasterYoda):

Nu stiu ce sa zic dar e un raspuns tare prostesk...sad voi ceilalti mersy din toata inima ca v-ati adresat intr-un mod asa de frumos va pup dulke! sadkiss

| larousee a răspuns:

Spune-le ca mai bine sa fi cu cineva din clasa, va mai ajutati la teme, la invatat, il cunoaste, ii poate cunoaste parintii la sedinte, e mai bun decat un necunoscut.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Pai,cred ca e suficient deocamdata sa va vedeti la scoala, sa stati putin impreuna prin pauze, sa stiti ca va iubiti.Cand mai iesi cu o prietena, il chemi la telefon sa va insoteasca, ori la cumparaturi.Doar nu cred ca sunteti la varsta sa mergeti prin cluburi, ori pe Bucegi impreuna.Nici parintii nu va pot opri sa va iubiti, numai sa nu o luati prea mult inaintea varstei.In general ei considera ca o relatie in timpul scolii v-ar distrage atentia de la invatatura.

| BLeur a răspuns:

Bună Debby.

Păi, îl iubeşti / te iubeşte..de ce oare nu poţi fi cu el împreună. Părinţii tăi au un motiv pentru care nu te lasă, unul prostesc, pun pariu, nu trebuie să îi asculţi chiar mereu mereu...fii cu el pe ascuns fără să ştie părinţii tăi şi ai mare grijă să nu afle, dacă află îmi este frică să nu te pedepsească sau ceva de genul acesta. Te iubeşte, a facut el primul pas şi ţi-a spus tot ceea ce simte, asta e de admirat la un băiat.

Daca mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98

| NorishorPhufos a răspuns:

Hey stai linistita ca toate au o solutie. Incearca sa vorbesti cu parintii tai sa afli motivul pentru care nu sunt de acord, asa ati putea ajunge la o solutie. Daca nu reusesti sa-i faci sa fie de acord, stai linistita pentru ca asta nu inseamna ca acum nu mai poti deloc sa fi cu el, Incearca sa stai cu el pe ascuns. Poate ca cu timpul parintii tai o sa isi schimbe parerea, dar ar fi bine sa mai vorbesti si tu cu ei din cand in cand si sa le spui ca tu tii la el si vezi tu ce le spui, tu iti cunosti parintii asa ca tu poti sa stii ke sa le spui ca sa ii faci sa fie de acord. Sper ca ti-am fost de folos happy

| Emma112 a răspuns:

Dar nu mai plange!
Daca il iubesti asa de mult, incearca sa fii cu el pe ascuns. Chiar trebuie sa stie parintii tot ce faci tu?
Iar daca nu il iubesti atat de tare, renunta la el si gaseste-ti pe altul.

| yuukary a răspuns:

Parintii au mereu un motiv daca stii care poate poti rezolva problema.
Daca nu cum a zis Emma112.~.~