| euI a întrebat:

as vrea sa ma ajutati si pe mine, aseara m-am certat cu prietenul meu dintr-o prostie, si nu am mai vorbit de atunci. Stiu sigur ca o sa ma caute, in urmatoarele zile, eu sunt intr-o perioada in care sunt singura acasa,. ce credeti ca ar trebui sa il caut eu...desi nu am mai facut niciodata asa ceva adica. P. S sunt de 8 luni cu el si tin foarte mult la el,

4 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Daca v-ati certat din vina ta, cauta-l! Dar daca a fost din vina lui, daca el a inceput cearta, atunci lasa-l cateva zile sa isi dea seama unde a gresit si daca te iubeste cu siguranta o sa te caute! Dar daca nu mai poti, calca-ti pe orgoliu si cauta-l tu, suna-l sau du-te la el, ca nu strica! Daca faci tu primul pas in a-l cauta, nu inseamna ca te umilesti! Ii arati doar ca iti pasa! Bafta multa

| Papusik a răspuns:

Daca v-ati certat din vina ta cauta-l tu. Daca e el vinovat si daca te iubeste va veni el sa-si ceara iertare.

| marcelan25 a răspuns:

Pai,daca crezi ca el a gresit,atunci lasa totul asa cum este, daca el tine la tine atunci o sa te caute! Daca crezi ca tu ai gresit atunci ar fi bine sa-i scrii un mesaj de impacare! La urma urmei toti oamenii au "mandrie" si cateodata trebuie pusa deoparte indiferent de circumstante, daca ma intelegi! Mult succes!

| Raluucaa1229 a răspuns:

Daca a fost vina ta.nu are rost sa te tii tare cand stii ca nu ti-a gresit.intr-o relatie.la o cearta din prostii. fara sa fie vina unuia dintre voi 2. face oricare un pas spre impacare.pentru ca nu e o umilinta! daca nu ti-a gresit cauta-l si se va simti improtantwinking