| ozzyyy a întrebat:

as vrea sa ma ajutati si pe mine cu ceva.intr-o problema mai delicata.am facut dragoste cu prietenul meu pe data de 5 ianuarie, si din pacate am facut-o fara protectie, in fine asta e alt subiect.insa ceea ce vreau eu sa va intreb e daca pot ramane insarcinata stiind ca ciclul trebuia sa imi vina chiar azi, pe 15 si de obicei inainte de a imi veni ma dureau sanii timp de 3 zile, iar a 3-a zi imi venea ciclul., cu ceea ce sunt eu in dilema e faptul ca sanii au inceput sa ma doara de pe 10 si ma gandeam ca imi vine mai repede, dar nici in momentul de fata nu mi-a venit.credeti ca am ramas? durerea de sani e un simptom al sarcinii, dar dupa doar 10 zile? nu stiu ce sa fac, am doar 17 ani, mai am 2 luni pana fac 18. iar cand am facut dragoste nua ejaculat in mine, m-a penetrat destul de putin, motivul l-am spus intr-o intrebare anterioara.va multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| giulia890 a răspuns:

Poti ramane insarcinata, dar durerea de sani nu e intotdeauna un simptom al sarcinii, mai ales dupa 10 zile de la contact. Oricum sfatul meu e sa mai astepti putin, poate iti vine menstruatia...sau la o luna de la contactul sexual sa-ti faci un test de sarcina(acum e prea devreme). Oricum nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare, daca zici ca nu a ejaculat sunt mari probabilitati sa nu fi ramas, iar cu menstruatia mai asteapta...la varsta ta e normal sa nu fie regulata.Baftawinking

4 răspunsuri:
| Chauderitza a răspuns:

Buna. Eu nu cred ca ai ramas. Dar cel mai bine du-te si ia un test de sarcina si sa il faci!
Bafta :*
Si la multi ani pentru ziua ta, peste 2 luni!

| Alexa15_8816 a răspuns:

Nu dor inainte de ciclu max 6 7 zile nu-i pericol sa ramii insarcinata.Totu e normal, sinii te dor posibil d ela ciclu sau ca cresc.

| AndreeaTicovschici a răspuns:

Ou ba ad poti ramane, daca seranotozoizii intalnesc un ovul ferit scest, lucru este foarte posibil big grin sad

| iGo a răspuns:

Esti insarcinata. sa ne chemi la botez wave happy!