Am învăţat că sunt oameni care te iubesc, dar nu ştiu s-o arate. gandeste-te si la asta
Sper sa ma insel, dar eu nu cred ca te iubeste. Cel mai bine ar fi sa il ignori. Daca te iubeste, te va cauta. Daca nu te va cauta, macar ai satisfactia ca tu esti cea care l-a parasit pe el si nu invers.
Nu vreau sa te supar sau sa te influentez dar nu pare sa tina la tine precum tii tu la el. Daca ai zis ca el pune pe primul loc prietenii e clar, nu e normal ca el sa nu te sune, sa vorbiti rar, sa astepte mereu de le tine primul pas, nu te iubeste si tu nu ai de ce sa astepti dupa el.
Acum s-a mai intamplat ceva, chiar azi am vorbit cu el dar nu foarte mult i-am reprosat faptul ca nu ma mai suna ( nu mi-a spus nimic ), dupa aceea i-am spus ca de ce nu a mai intrat pe net ( nu prea vb la tel dupa cum v-am spus, noi comunicam mai mult pe internet ) el mi-a zis ca are probleme cu pc-ul si m-a intrebat cand ma mai duc acolo unde locuieste el, mie mi s-a parut ca ii este dor de mine si l-am mai intrebat o data "de ce nu ma mai suni? " dar el a iesit brusc! si acum nu mai stiu ce sa facasa ma simt de prost pentru ca sufar si cred ca degeaba. spune-ti voi ce pot sa fac acum cand voi merge acolo? ce sa ii mai spun ca sa se trezeasca la realitate? sa isi de-a seama ca o sa ma piarda in curand! voi ce spuneti?