| girlllll321 a întrebat:

Buna
as vrea sa ma ajutati si pe mine va rog.imi place de un baiat de un an, dar nu ne cunoastem.Ne intalnim foarte des in oras si ilvad cumse uita la mine, chiar si prietenii lui de cate ori ma vad se uita foarte atent la mine.dar cu toate acestea nu face nimic.cu cateva saptamani in urma i-am bagat id-ul dar nu a facut nimic.prietenele mele zic ca se vede si-n privirea lui ca ma place.
voi ce ziceti, pare intr-adevar un baiat mai timid(este din zodia gemeni)! fundddaaaa

Răspuns Câştigător
| YumikoItsMyName a răspuns:

Nu conteaza zodia, dar daca nu ati vorbit sau altceva nu te arunca sa crezi ca te place. faptul ca se uita insistent la tine el sau prietenii lui poate fi doar o iluzie a ta si n-ai cum sa-ti dai seama decat daca vb, prietenele tale doar daca vor sa te simti bine iti zic asta, adica acum serios numai prietenii adevarati iti zic adevraul... Si NU astepta ca el sa faca primul pas... acum sunt multi baieti care asteapta sa vada siguranta la o fata, adica si un simplu buna ce faci poate ajuta. Deci vorbeste cu el si vezi adevarul dar evita sa intrebi de prima oara, pentru inceput imprieteniti-va iesiti in oras cu prietenii comuni (daca sunt) daca nu singuri si vezi cum decurge totul

8 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

De ce nu intri tu in vorba cu el? Pana la urma cand un baiat te place, face orice ca sa fie cu tine, nu? Si ca sa vorbeasca, cu tine. Incearca sa vorbesti cu el si sa vezi cum iti vorbeste, ce iti spune... si poate isi face curaj sau poate ajunge sa te placa. Nu strica sa incerci. :*

| girlllll321 explică (pentru Crisu):

Deja i-am bagat id-ul si nu a zis nimic big grinsad.........multumesc~:*

| Crisu a răspuns (pentru girlllll321):

Baga-l tu in seama.hee hee

| girlllll321 explică (pentru Crisu):

Multumesc.de exemplu si aseara ne-am intalnit in oras el era la o alta masa cu prietenii sai si se uita la mine.cand il surprindeam evita privirea.chestii de genu..nu-l inteleg sad

| napoleon16 a răspuns:

Da se poate si asta... si eu sunt gemeni si mai sunt si eu timid cam de multe ori nu prea am curaj sa vb cu o fata cand o vad pe strada! asa sunt gemeni cred... dar oricum succes!

| girlllll321 explică (pentru napoleon16):

Multumesc:*

| girlllll321 explică (pentru napoleon16):

Dar tu fiind tot din zodia gemeni...ce zici e posibil sa ma placa dar sa fie ff timid. De exemplu si aseara ne-am intalnit in oras, si se uita foarte mult la mine, iar cand observa ca ma uit si eu la el se uita in alta parte. dar nu inteleg de ce atunci cand am intrat pe el pe mess nu a zis nimic