anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa ma dezvirginez dar nu stiu sigur daca sa o fac prietenul meu zica ca va fi mult mai bine pentru noi si ca o putem face si altadata imrpeuna dar mentionez am 13 ani.Ce sa fac?
Te doare cand te dezvirginezi?
Imi puteti da un videoclip sau ceva?

Răspuns Câştigător
| CarmenElenaa a răspuns:

straight face 13 ani. fetito realizezi? straight face eu te.as sfatui sa o faci de la 16+

9 răspunsuri:
| Zizzou a răspuns:

Andreea nu te supara dar sper ca nu ai consumat nimic inainte de a posta. Adica la 13 ani te dezvirginezi doar ca sa poti face sex in fiecare zi?
Esti prea mica, gandeste-te ca nu vei ramane cu el toata viata. Mai ales ca baietii apreciaza foarte mult fetele virgine, pentru ca ei se gandesc ca "o sa inceapa primii" dar sfatuiesc 15+ macar 15.
Daca chiar te papa pasarica, luati-va un prezervativ mergeti acasa, spuneti-le parintilor ca vreti sa impurumtati patu' si spor la treaba. straight face
Nu, nu te doare dar curge sange [nu mult]. Apropo, daca afla maicata te omoara.
Bafta cu prostiile la 12 ani!

| MrsEinstein a răspuns:

Doamne fereşte. Tu copilă ai 13 ani. Fugi şi uită-te pe Cartoon.
Eşti proasta, se vede.
Doamne dă-i minte!

| 1Mihai1 a răspuns:

Ai terminat cu păpuşile?

| AriannaAri a răspuns:

Tu nu sti nici sa tastezi si vrei sa te dezvirginezi?

| DjYeti a răspuns:

Stai in banca ta, nu fa prostia asta.13 ani e prea putin pentru a incepe o viata sexuala, sincer. Asteapta si tu pana mai cresti..cat despre videoclipuri.e plin internetu cu asa cevalaughing

| Painy a răspuns:

A ajuns Romania pe rapa dragilor. Daca la 13 ani iti este gandul la asta, la 18 ani ce-o sa faci? Parintii tai o sa fie deja bunici?
Doamne fratilor nici eu nu am o varsta mareata ( am 12 ani fac acusi 13 ) dar eu inca ma mai joc seara in fata casei cu prietenii. straight face
Ori am innebunit eu, ori tu.
Sau pui intrebari de genul numai ca sa fi si tu "la moda"?

| mkmk a răspuns:

Bhai frtzilor la 15 ani, kitind asemenea lukuri ma simt...demodata straight face

| PolitehnicaTimisoara a răspuns:

Bine ca nu te mariti

| heilig a răspuns:

Invata sa te stergi bine la fund si dupa sa te gandesti la sex! abia ai terminat joaca cu papusile si tie iti sta mintea la sex!

Întrebări similare