Cam greu de crezut ca nu e o gluma, dar nici inposibil! asculta de Brigaela: cando fi sa fie, vei stii!
ILikeToKnow: sa stii ca unele chiar se excita si la degetele de la picioare! si nu numai acolo, ci si in alte parti "banale". varful nasului, cotul, pleoapele, umarul, genunchii, etc, pentru ca suntem extrem de divers construiti erogen.
Doamne Sfinte...
Da lasa-o doamne iarta-ma se masturbareTe ajuta asta la ceva? Traiesteti copilaria si nu te mai gandi la prosti.
Off copii din ziua de azi...
Da nu mai bine vrei sa pui mana sa inveti ceva, sa ajungi si tu ceva in afara de prostituata pe centura? mie mi-ar fi rusine sa postez o intrebare ca asta.Cauta pe GOOGLE daca nu stii si vei afla cu siguranta si lasa intrebarile tampite.
Ar fi bine sa iei in considerare raspunsul lui BU-BUNICU. Te scapa de o grija
Ce vrei? Mai zi o data.Mersi.Nu mai repeta.Nu e bine ce vrei tu sa faci, da? Mai bine bucura-te de viata in alt fel.
Mai daca tu nu sti nici pe unde iti ssunt organele genitale inseamna ca ori ai auzit termenu si ca e bine si fain si nu sti ce inseamna sau nu stiu cei cu tine.Majoritatea persoanelor care se masturbeaza o fac din instinct. Dar e simplu ai nevoie de un deget si cam atat, te atingi acolo jos ___ . Is foarte curioasa cati ani ai.Sincer. In caz ca nu te-ai lamurit da un search pe google ca gasesti acolo articole intregi.
Oricum e trist...
BU-BUNICU cand spun acolo jos nu ma refer chiar la degetele de la picioare.SErios acum, tu te exciti daca te atingi intre degetele de la picioare?
Pentru a te masturba nu trebuie urmezi niste " pasi" ci faci ce simti.Incerci sa te atingi mai peste tot si usor usor vei simti anumite chestii si iti vei da seama in timp unde iti place sa fi atinsa, mangaiata samd. Iar pentru a te excita putin te poti uita si la un film de genul. Exista si filme in care o fata se masturbeaza si ai putea sa faci si tu ca ea. Sper ca ai inteles ce vreau sa zic
Da sigur era o gluma.Ai vazut ca te-ai facut de ras si nu stiai cum sa iesi din chestia asta.Nu suntem nascuti ieri
Spune nu masturbarii![by cabral]
Aolew mamika catsi ani ai ))) eu am 14 ani sh n-am facut asa ceva nici n-am simtit sa fac asa ceva... poate eu is mai inapoiata
Exista sex fierbinte, sex repede, sex in grup, sex protejat, sex prin telefon, insa pentru. tine e mai inportanta masturbarea... exista si p. e sunt mai bune ca degetele sau obiecte
E o intrebare foarte stupida. unde? intr-un loc unde SIGUR nu vei fi deranjata.cu ce? prima oara eu zic sa incerci cu degetele. apoi? eu stiu? ai grija la obiectele ascutite:p.foloseste-ti imaginatia
Doamne pe mine intrebarile de genul asta ma lasa cu gura cascata...auzi nu stie pe unde cati ani ai draga? cea mai stupida intrebare pe care am auzit-o pana acum...
. pai imi dau seama ca esti fata dar nu e bine sa incepi asta deoarece e ca un drog.
XdeaaX întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: