| alexandra35 a întrebat:

As vrea sa ma masturbez pentru prima data dar nu stiu cu ce si pe unde.Scz de intrebare dar e necesara. Funtita

Răspuns Câştigător
| alessiaS a răspuns:

Buna.
Nu fa acest lucru cand va veni momentul va veni crede-ma.
Te pup.

25 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu te masturba. Cand va veni momentul, vei sti ce si cum, crede-ma.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cam greu de crezut ca nu e o gluma, dar nici inposibil! asculta de Brigaela: cando fi sa fie, vei stii!

ILikeToKnow: sa stii ca unele chiar se excita si la degetele de la picioare! si nu numai acolo, ci si in alte parti "banale". varful nasului, cotul, pleoapele, umarul, genunchii, etc, pentru ca suntem extrem de divers construiti erogen.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Doamne Sfinte...straight facestraight facestraight face
Da lasa-o doamne iarta-ma se masturbarewinkingTe ajuta asta la ceva? Traiesteti copilaria si nu te mai gandi la prosti.
Off copii din ziua de azi...

| User a răspuns:

Cu maturalaughing cica e la modalaughing Pe unde, nu stiu. incearca pe toate gaurilelaughing

| Pho3nix a răspuns:

Ai pisica? Spune-i sa-ti dea o limba...

| theodoraafi a răspuns:

Cauta pe google

| lostcontrol12 a răspuns:

Da nu mai bine vrei sa pui mana sa inveti ceva, sa ajungi si tu ceva in afara de prostituata pe centura? mie mi-ar fi rusine sa postez o intrebare ca asta.Cauta pe GOOGLE daca nu stii si vei afla cu siguranta si lasa intrebarile tampite.

| stweety10 a răspuns:

Ar fi bine sa iei in considerare raspunsul lui BU-BUNICUwinking. Te scapa de o grija

| Doa'Do a răspuns:

Ce vrei? Mai zi o data.Mersi.Nu mai repeta.Nu e bine ce vrei tu sa faci, da? Mai bine bucura-te de viata in alt fel.

| →s ♥ ą← a răspuns:

Cica glumalaughing) hai ma lasi raised eyebrows? Cine sa te creada? Botu la pus __ ca ma si enervezi!

| ILikeToKnow a răspuns:

Mai daca tu nu sti nici pe unde iti ssunt organele genitale inseamna ca ori ai auzit termenu si ca e bine si fain si nu sti ce inseamna sau nu stiu cei cu tine.Majoritatea persoanelor care se masturbeaza o fac din instinct. Dar e simplu laughing ai nevoie de un deget laughing si cam atat, te atingi acolo jos ___ laughing. Is foarte curioasa cati ani ai.Sincer. In caz ca nu te-ai lamurit da un search pe google ca gasesti acolo articole intregi.

Oricum e trist...

| ILikeToKnow a răspuns:

BU-BUNICU cand spun acolo jos nu ma refer chiar la degetele de la picioare.rolling on the floorSErios acum, tu te exciti daca te atingi intre degetele de la picioare?laughing rolling on the floor

| cryss_1828 a răspuns:

Pentru a te masturba nu trebuie urmezi niste " pasi" ci faci ce simti.Incerci sa te atingi mai peste tot si usor usor vei simti anumite chestii si iti vei da seama in timp unde iti place sa fi atinsa, mangaiata samd. Iar pentru a te excita putin te poti uita si la un film de genul. Exista si filme in care o fata se masturbeaza si ai putea sa faci si tu ca ea.winking Sper ca ai inteles ce vreau sa zic

| Gexu a răspuns:

Da sigur era o gluma.Ai vazut ca te-ai facut de ras si nu stiai cum sa iesi din chestia asta.Nu suntem nascuti ieriwinking
Spune nu masturbarii!laughing[by cabral]

| g3orgy a răspuns:

Aolew mamika catsi ani ai laughing))) eu am 14 ani sh n-am facut asa ceva nici n-am simtit sa fac asa ceva... poate eu is mai inapoiata laughing

| alexandra35 explică:

LOL. Era logic ca e o glumalaughing si ati pus botu scuze laughing

| alessiaS a răspuns:

Exista sex fierbinte, sex repede, sex in grup, sex protejat, sex prin telefon, insa pentru. tine e mai inportanta masturbarea... exista si p. e sunt mai bune ca degetele sau obiecte

| clauclau_6191 a răspuns:

Voi generatia computerland va-ti pierdut instinctele?

| vaiviable a răspuns:

E o intrebare foarte stupidalaughing. unde? intr-un loc unde SIGUR nu vei fi deranjata.cu ce? prima oara eu zic sa incerci cu degetele. apoi? eu stiu? ai grija la obiectele ascutite:p.foloseste-ti imaginatiawinking

| oana23madrid a răspuns:

Doamne pe mine intrebarile de genul asta ma lasa cu gura cascata...auzi nu stie pe unde cati ani ai draga? cea mai stupida intrebare pe care am auzit-o pana acum...

| darcalex a răspuns:

. pai imi dau seama ca esti fata dar nu e bine sa incepi asta deoarece e ca un drog.

| CaliforniaLove a răspuns:

Www.redtube.com :)) vezi ca gasesti acolo
Ma amuza intrebarea:))

| PuяpℓeMusic a răspuns:

laughing)
Doamnelaughing
Te-ai gandit mult pana sa intrebi asa ceva?thinking

| ionela86 a răspuns:

E o prostie! Renunta la ideea asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce vrei asta? Alte colege au facut-o si tu ai ramas in urma? Chiar stii ce inseamna si de ce unele/unii fac asta sau, simti tu nevoia? Cati ai ai, papusa?