| sori2000albu a întrebat:

Buna,as vrea sa merg la un consult ginecologic pentru o întârziere de o luna,sunt chiar speriata din cauza asta, am făcut 3 teste și au fost negative dar încă am neliniște,cum decurge un control ginecologic pentru întârzierea menstruației, și la ce sa ma astept și cam cât costa? Vreau răspunsuri rapide va rog!

5 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Poti sa citesti aici ca sa vezi ce de intampla https://ioanboleac.ro/controlul-ginecologic-cand-si-de-ce-este-important/ iar pretul depinde de la clinica la clinica. Cauti pe net clinici si te uiti la preturile acestora.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ciclul poate întîrzîia din varii motive, cistită, durere de ovare, ciclu neregulat si dereglari hormonale, daca mergi la ginecolog cu trimitere nu te va programa pe loc, ai de asteptat cateva luni ca de obicei nu mai sunt fonduri, casa de asigurari numai are deunde sa finanțeze toate investigatiile, si nu esti o urgență, asa ca mergi la un cabinet privat dar sa ai la tine 500 lei ca costă consultatia nu trebuie bilet de trimitere ca e contracost. Bani sa ai ca nu este gratis, ce varsta ai?

| sori2000albu explică (pentru CristiDinBucuresti):

20 ani am, oricum la privat mergeam ca altfel așteptăm mult, ma îngrijorează ca nu vine, și simptome chiar am!

| Fatamuntilor a răspuns:

La stat e gratuit cu trimitere de la medicul de familie si cu programare in prealabil
la programare te intreaba daca preferi un medic barbat sau femeie
La consultatie aveti o discutie.Te inreaba cand ai avut ultima menstraitie de exemplu.Iti face un ecograf, eventual si un control ginecologic.
Acuma depinde si cand ai facut acele teste.De regula ele se fac la 21 de zile de la ultimul contact sexual.

| sori2000albu explică (pentru Fatamuntilor):

Le am făcut cu mult peste cele 21 de zile, și ca sa fiu sigura cu prima urina de dimineata, dar nu inteleg de ce întârzie chiar atat!