Buna:* Pai si eu cred ca simti ceva pentru el si nu vrei sa recunosti adica inima iti spune ceva si mintea altceva. Pai ceea ce face el poate fi un inceput. Stii si mie mi s-a intamplat ca un tip popular dorit bla bla sa se dea la mine si eu am continuat chiar daca inceputul nu era intocmai bun. Si chiar daca acel tip in trecut isi batuse joc de sentimentele multor fete cu mine a fost foartee ok si am avut o relatie frumoasa:*. Prietenele si mie imi spuneau ca nu merita ca isi bate joc, dar nu mereu ele au dreptate:*. Deci parerea mea e ca daca ai id lui sa incerci sa vorbiti mai mult pe mess sau fata in fata fiindca nu se stie, poate merita success
Pai cum ar fi sa fii tu in locul lui, sa privesti o fata de mai multe ori si intr-o zi sa vina fata si sa-ti spuna asa direct : auzi? mie imi place de tine! " :-| Nu ti se pare cam ciudat? Tot ceea ce poti tu sa faci este sa te impritenesti cu el si... Dupa totu' vine de la sine. Daca si el te place iti va spune si tie in orice caz iti va fi foarte lejer in cazul in care ati fi prieteni ce simti pentru. el.
Eu un cred ca in al cunoste nu e nimic rau...si mai cred ca si u simti ceva pentru el dar nu iti dai seama sau nu vrea asta incearca sa il cunosti si nu mai askulat de alte fete pentru ca ficare il vede in alt fel poate u esti fata care ia pus capac si care ia laut mintile poti sa imi trimiti si mie un mesaj cu id tau sunt curioasa de ce o sa iese:) dar cred ca mai intai ar trebui sa il cunosti si poate o sa iese ceva SUCCES:X:X:X:X
.incearca sa observi.cum se poarta cu alte fete:-p.Merita sa incerci sa incerci sa-l cunosti, insa daca vezi ca este un mic copil de bani gata, care crede ca toate stau la picioarele lui nu are rost :-p.O sa treaca timpul si iti da singur seama.Cat despre fluturasi tai.e clar ca acest baiat te fac sa tremuri.vezi si tu cum se poarta:* Astept sa vedem ce ai facut