| Allexandra97 a întrebat:

As vrea sa`mi dati sfaturi, sunt distrusaaa sad
Deci e o poveste mai lungaaa...
Tata este chemat la scoala pentru ca prt meu si cu mine ne vedem la scoala si stam impreuna.
Nu am spus nimic acasa, dirigu` meu a sunat`o pe mama
Mama cand a aflat a zis ca nu mai am ce cauta cu baiatul acela si ca-mi interzice sa ma mai vad cu el. Eii`, eu m`am certat foarte rau cu ea si i-am zis sa nu se mai bage intr`ale mele, i-am aruncat cuvinte foarte urate, apoi mi-a zis ca nu vrea sa ne certaam sad
Sii, eu nu pot sta fara el. i-am explicat si lui situatia si a zis ca orice s`ar intampla trebuie sa luptam. Si asa o sa fac.
Dar imi este frica ca la un moment dat n`o sa mai pot lupta sad
Precizez ca am 16 ani happy
Dau funda pentru cel care ma ajuta :*
Va multumesc ca ma ascultati sad

5 răspunsuri:
| Tiffanny a răspuns:

Parerea mea e sa-i spui mamei tale toata povestea,spune`i ca e un baiat ok,ca va intelegeti bine,ca tineti unul la altul si poate o sa se rezolve, la scoala purtati`va ca si cum n`ar mai fi nimic intre voi.
nu stiu ce sfaturi ti-as putea da, ca eu sunt mai mica ca tine[am 14 ani].
Sper ca te-am ajutat intr-un fel! sad
Succes! Sper sa se rezolve problema asta.
O funditSa?!:X

| Lluvia a răspuns:

N'ai unde sa te saruti cu el decat pe holurile scolii? straight face

| sticks16 a răspuns:

Incercati sa evitati profesorii sau alte cadre didactice cand va tineti de mana sau va sarutati.Nu va ascundeti de ei pe la alte etaje pentru ca s-ar putea sa vina directorul si sa se intample ce ti s-a mai intamplat (sa vina parintii la scoala). Chiar daca sunteti innebuniti unul dupa celalalt incercati sa nu o aratati si celorlalti prea tare.Merge sa va tineti de mana si sa va sarutati din cand in cand prin curte, dar pe holurile scolii nu prea. Sper ca ti-am fost de folos.Numai bine!

| Buttercup30 a răspuns:

Sincer,te lasi cam usor si nu ai ambitie sa lupti pentru ce vrei.
Nu prea poate sa-ti interzica sa te mai vezi cu baiatul respectiv din moment ce va vedeti mereu la scoala.Si poti si tu sa te feresti si sa nu va vada nimeni.
El te incurajeaza si tine la tine ceea ce inseamna ca merita sa lupti.Si chiar daca o sa va mai certati, ca na...nu lasa asta sa distruga totul.Chiar se merita.

greece12
| greece12 a răspuns:

Daca-l iubesti,o sa poti lupta oricat si cu oricine. Orice provocare o sa va apropie si mai mult. Discuti cu mama ta si-i spui clar ca indiferent ce crede ea,la tine e prima ta dragoste, inima nu o poti comanda, de el te-ai indragostit si sa stea sa-si aduca aminte de prima ei dragoste si sa te lase in pace.La scoala,fiti mai isteti si voi, mai feriti-va, ca uite ce se poate intampla si doar va amarati de pomana.Mai cu perdea,putin mai linistiti, mai calmi, atat cat sa nu bateti chiar asa tare la ochi.Si gata! Iubiti-va!