| Youtalkintome a întrebat:

Buna AS vrea sa-mi raspunada cineva cu Experienta in TPU, SCZ. ca pun intrebarea aici da nu mai stiu ce sa fac in legatura cu situ, nu mai pot raspunde la intrebari de fiecare data cand dau un raspus imi zice mai jos :pentru a confirma acest raspuns confirma adresa de mail aici. dau clik da nu se intampla nimic, mi-am facut chiar si alt user name cu adresa de mail a lui soramea am raspuns la 2 intrebari dupacea aceeasi problema, deja de 2 saptamani ii asa.stie cineva ce are ii de la mine? am 3 calculatoare si pe toate am incercat si la fel imi zice

5 răspunsuri:
| icsulescu a răspuns:

Daca dai clik acolo vei primi pe email un mesaj cu un link.Acceseaza acel link pentru a-ti activa contul si a putea da sfaturi pe site.

| byka23 a răspuns:

Calculatoarele tale au acelasi ip.probabil ai fost raportat de cineva incearca sa scrii la un expert TPU (legiuitoarea)

| bellaisa a răspuns:

Vezi ca au intrat in spam. mi s`a intamplat la fel.cauta acolo, de 3 zile la fel am facut pana m`am uitat la spam si erau acolo vreo 8 mail`uri

| Lauuritha a răspuns:

Ca sa mearga trebuie sa intri pe adresa ta de email sau a sorei tale si sa cauti un email de la TPU. apoi confirmi emailul de acolo

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sfatul meu, ia legătura cu Raluca pe privat (Raluca TPUro) și te poate ajuta cel mai bine.
Ori din cauza problemelor de pe server ori ai mai multe conturi cu aceeași adresă ceea ce încalcă politica site-ului.
Fiecare calculator are IP-ul său personal.
Baftă.
Pa, pa.