Nu conteaza ce zodie este el sau tu :p si intre mine si pr meu este o dif de 7 ani dar nu asta conteaza ci intelegerea dintre noi; x, eu zic sa il abordezi tu cerandui nr de tel dupa il suni ii spui cum sta treaba ca il placi si ce mai vr tu sa-i zici si va dati intalnire :*, te aranjezi si tu frumos si ai sa vezi ca ii atragi privirile :* Multa bafta sa ai!
Diferenta e foarte mare si de ce te bazezi pe zodii? sunt doar niste prostii
Mai bine uita-te la cei de varsta ta mai fata.Esti imatura si tu crezi ca un baiat de 23 de ani care are experienta vrea sa fie cu o fata atat de mica doar asa...Cel imi probabil va vrea sa profite de naivitatea ta.
Stai linistita ca varsta nu conteaza si 8 ani nu e o eternitate .El nu este pedofil dragilor ca nu o ia cu forta !
Pai sa incepem. Deci daca tu ai 15 ani iar el are 23 cu siguranta nici 0000, 1% nu vei reusi. Diferenta este de 8 ani. Gandeste-te daca s-ar indragosti un baietel de 7 ani de tine =/ Eu iti propun sa iti cauti un baiat de varsta ta lul.
Eu iti spun ca are varsta... gandeste-te un pic, tu o sa fi la liceu, el la munca, el are nevoie seara de cineva... tu nu poti pentru ca va trebuii sa te duci la scoala a doua zi. plus ca daca o iei dupa lege el ar deveni un pedofil
aNonim_4610 întreabă: