| somethingelse a întrebat:

as vrea sa mi spuneti cum as putea sa cuceresc un baiat. e scorpion si are 23 de ani.eu am 15...totusi se spune ca dragostea nu are varsta... dar as vrea si o parere de la voi. e f mare diferenta de varsta? va rog cateva amanunte despre cum sa cuceresc scorpionul.eu sunt din zodia segetator.as vrea sa stiu daca as avea ceva sanse la el.pls! mersi dau funda

Răspuns Câştigător
| Isabellpink a răspuns:

Nu conteaza ce zodie este el sau tu :p si intre mine si pr meu este o dif de 7 ani dar nu asta conteaza ci intelegerea dintre noi; x, eu zic sa il abordezi tu cerandui nr de tel happy dupa il suni ii spui cum sta treaba ca il placi si ce mai vr tu sa-i zici si va dati intalnire :*, te aranjezi si tu frumos si ai sa vezi ca ii atragi privirile :* Multa bafta sa ai!

11 răspunsuri:
| VacutzaRoscata a răspuns:

Diferenta e foarte mare si de ce te bazezi pe zodii?straight face sunt doar niste prostii

| Change a răspuns:

Mai bine uita-te la cei de varsta ta mai fata.Esti imatura si tu crezi ca un baiat de 23 de ani care are experienta vrea sa fie cu o fata atat de mica doar asa...Cel imi probabil va vrea sa profite de naivitatea ta.

| Angelofdarkness862 a răspuns:

Viitorii iri si monica rolling on the floor

| Isabellpink a răspuns:

Stai linistita ca varsta nu conteaza si 8 ani nu e o eternitate happy.El nu este pedofil dragilor ca nu o ia cu forta happy!

| DaReZon a răspuns:

Pai sa incepem. Deci daca tu ai 15 ani iar el are 23 cu siguranta nici 0000, 1% nu vei reusi. Diferenta este de 8 ani. Gandeste-te daca s-ar indragosti un baietel de 7 ani de tine =/ Eu iti propun sa iti cauti un baiat de varsta ta lul.

| rolfenstein a răspuns:

M.a strigat cineva?

| drtractor a răspuns:

Eu iti spun ca are varsta... gandeste-te un pic, tu o sa fi la liceu, el la munca, el are nevoie seara de cineva... tu nu poti pentru ca va trebuii sa te duci la scoala a doua zi. plus ca daca o iei dupa lege el ar deveni un pedofil

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai faza este ca nu e vorba ca dragostea nu are varsta, Dragostea are mentalitate si diferenta de mentalitate intre voi 2 este ca de la cer la pamant, si inca ceva ar fi ca daca tu esti fecioara un baiat de 23 de ani nu o sa stea doar pentru imbratisari si saruturi tongue

| somethingelse explică:

Tot n am primit un rasp concret...nu nu te a strigat nimeni! :d

| somethingelse explică:

Ms mult pentru raspunsuri :*