| Angeln a întrebat:

As vrea sa stiu cam de cate ori dupa primul contact sexual din viata trebuie sa te simti bine? ....Prima data cand am facut nu am simtit placere...de cate ori trebuue sa fac sa ma simt bine? Va rog sa imi raspundeti.

Răspuns Câştigător
| SSS28 a răspuns:

E perfect normal ca prima data sa nu simti prea multa placere, deoarece esti virgina.iar in momentul dezvirginarii este logic ca te doare deoarece nu esti obisnuita cu asa ceva, nici vaginul tau nu este obisnuit, nici corpul ..etc. Asa ca nu iti face griji.e okay. happy dupa a treia, a patra oara vei incepe sa simti placere. La mine asa s-a intamplat. Bafta kiss

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Placerea se simte la fiecare contact sexual... daca e facut cum trebuie si cu cine trebuie

| mihai69 a răspuns:

Răspunsul poate fi la fel de bine „o singură dată", dar și „niciodată". Sau de 200 de ori, etc.
Totul depinde (pentru fete) de extrem de mulți factori - dacă locul e bine ales (e liniștit și intim, nu stai cu stres - să nu intre vecinii de cămin să ceară cafea sau alte alea), dacă partenerul e sau nu priceput, dacă e sau nu comunicare verbală și non-verbală în timpul actului (ca să știe bietu' om cum, unde și-n ce fel s-o bage ca să producă maximum de efect).
Mai contează și dacă în trecut te-ai masturbat și ai învățat să ajungi (măcar) singură la orgasm - va fi mult mai ușor după aceea, cu un partener. Eventual combinând acțiunile lui cu ale tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de parteneri si de corpul fiecaruia, poate sa fie placere si de prima data, la fel cum poate sa fie si foarte dureros.

Nu exista un tipar anume, placere poate sa fie si a-II-a oara, ori de la a-V-a penetrare, nu exista un standard.

Răspuns utilizator avertizat
| pufuletziii a răspuns:

Fa mai des laughing)

| Laurentizyu a răspuns:

Parerea mea esteca ar trebui sa te simti bine din prima.asa este normal.baiatul este cel ce creeaza placerea.Dar se pare ca nu toti stiu sa faca sexlaughing

| Rzvn98 a răspuns:

Prima oara este dureros, a doua oara te simti ciudat, iar dupa a treia oara este placut si devine o nevoie. happy