Pai daca nu esti asa de mare fata de el...sa zicem ca merge! Si poate duraaa! Eu am avut o relatie cu o tipa si era mai amre ca mine cu 10 ani .si a mers relatiAAA! Sa nu uitati de intelegere, si sa nu bagati in seama orice prostiee! Succes,,, sper ca te-am putut ajuta!
Si eu am avut o relatie de vreo 2 ani cu cineva mai mic decat mine cu un an. Nu e atat de importanta varsta fizica, precum e cea mentala. Daca el e mai matur sau tu mai copilaroasa, diferenta poate fi si mai mare, nu se va simti dramatic in relatia voastra. Bafta!
Aici depinde si de baiat! sunt baiati care la 14 ani sunt destul de maturi si sunt care se comporta ca niste copii de 10 ani! am avut o prietena care a avut o relatie cu un baiat de 13 ani si ea avea 15...baiatul era dezvoltat si destul de matur. dar din pacate reletie nu a durat decat o saptamana.
Incercarea moarte n-are!
Daca e mai inalt sau de inaltime cu tine merge!
In niciun caz ca Moni si Iri...sa te lasi in jos sa-l pupi
Bineinteles daca tine`ti unu la altu...
Succes
Si app Dragostea nu are varsta nu uita
Salut.Eu am fost cu o fata care era cu 3 ani mai mare decat mine. Din pacate relatia noastra a rezistat doar doua saptamani. Daca va iubiti va dura ceva timpBafta!
Eu am avut... el era mai mic decat mine tot cu un an...la noi nu prea a tinut... dar depinde de la relatie la relatie
succes
Nu este nici o problema varsta. Ce conteaza acolo 1 an. Si de ce sa nu dureze? Bine am 13 ani si am avut ca prieten un baiat de 12... a tinut vreo luna. Bine dar la mine nu tin relatiile mai mult de o saptamana sau 2 in general ca mie nu pre imi plac baietii pe care ii vad in preajma. Lasa ca e bun baiatu. Pwsy
Shy eu am fost cu un baiat tot cu un mai mik decat mine... am fost cu el 2 ani de zile... ne-am inteles super si nu m`a interesat varsta... daca va intelegi si chiar iti place de el si lui de tine... atunci n`aveti decat... barfele nu-l asculta si nici ce spun altii... nu conteaza doar ce vreti si ce simtiti voi...
Succes :*
Da, ar merge eu am un unchi si o matusa care diferenta dintre ei e de 6 ani si se inteleg fff bine.
Dragostea nu are varsta si nu conteaza cat de mic sau mare e iubitul/a conteaza ca il/o iubeste cu adevarat!
HappynewCenusa întreabă: