| mary9014 a întrebat:

As vrea sa stiu ce parere aveti in legatura cu ceva.Am vorbit pe messenger cu un baiat pe care il cunoscusem la o petrecere care facuse rost de id-ul meu de la o prietena de-a mea.Cam dupa 2 luni asa de cand l-am vazut ma intreaba daca as vrea sa fiu cu el su raspuzandu-i ca nu stiu pentru ca el avea prietena pe atunci. Dupa vreo saptamana vorbesc iar cu el, se despartise de fata aceea si ma intalnesc a doua zi cu el.Totul bine ne vedem, ne sarutam si atat.Nu m-a mai cautat de atunci. Voi c parere aveti de asta? In primele zile il intreb ce face pe mess dar nu raspunde. M-am mai intalnit cu el pe strada si ne zicem buna dar cam atat...

5 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Poi a vrut doar sa vada cum esti. Te-a incercat, ai cedat iar el nu a vrut nimic serios. Cam asta ete "cruda" realitate.

El doar atat a vrut de la tine, nimic mai mult.

| Octavutzu a răspuns:

Probabil se astepta la alaceva de la tine. Sau poate i s-a parut ca nuesti genul lui... Si mie mi s-a intamplat cu o fata am vazut-o la disko apoi ia a facut nu stiu cum rost de id meu. Am vorbit pe mess apoi mi-a propus sa ne intanlim, aceiasi poveste ne'am sarutat chesti tresti apoi a 2 zi s-a intamplat la fel cred ca si-a dat seama ca nu sunt genul ei. Asa cred ca s-a intamplat si cu tine...

| itarkan a răspuns:

DOAR ATAT?!? de ce nu vorbesti cu el? faci clasica greseala, si anume, il eviti, si astepti ca el sa faca intotdeauna primul pas.
Vorbeste cu el, intreaba-l ce se intampla cu el, dar evita latura senitmentala(asta de obicei baietilor nu le place sa o discute, mai ales la primele intalniri). Daca iti doresti sa fi cu adevarat sa ramai cu el, vei lupta pentru asta.

| mary9014 explică (pentru itarkan):

Ce întrebare veche..baiatul respectiv de care ziceam aici azi nu mai e printre noi.Cum se schimba viata pentru uniisad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate s-a impacat si cu fosta lui prietena si nu a avut tupeul sa-ti spuna...