| Fredie a întrebat:

As vrea sa stiu ce parere aveti voi despre rolul fiecaruia dintre parteneri intr-o relatie. Considerati ca e bine sa fie un sef intr-o relatie sau dimpotriva, cei doi trebuie sa fie ambii toleranti, intelegatori si dispusi la compromisuri pentru a functiona acea relatie? Cum vedeti voi relatia ideala? Pentru mine ar fi in mini rezumat cam asa: cei doi se iubesc, se respecta si admira reciproc, din toate punctele de vedere: uman, moral, al caracterului, profesional, etc. In aceste conditii eu consider ca un cuplu implinit si fericit este cel in care ambii parteneri au cariere si venituri relativ similare, isi castiga banii separat si ii cheltuiesc impreuna tinand cont nu doar de placerile si bucuriile personale dar si de fericirea lor ca si cuplu. Multumesc!

14 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Deinde ce varste au partenerii, ce nivel de cultura si ce educatie au, sau cat de mult se dedica intr-o relatie, ...suntem foarte diferiti intr-o relatie asa ca n-o sa fie niciodata perfect, nu putem vorbi de cuplul perfect, nici macar de cum am vrea noi sa fie relatia!

| Bacemi a răspuns:

Consider ca intr-o relatie trebuie sa fie egalitate. Atunci cand un partener nu poate participa la fel ca inainte celalalt trebuie sa preia conducerea pentru a realiza un echilibru. Dar nu trebuie considerata aceasta conducere o sefie. Pur si simplu cand partenerul are unele probleme il ajuti implicandu-te mai mult in gestionarea relatiei. Ai spus bine dar sunt si cazuri in care sunt diferente si relatia merge. Oricum respect, admiratie si iubire trebuie sa existe in orice relatie. Si pe langa acestea bineinteles comunicare.

| Razvan a răspuns:

Relatia ideala nu exista indiferent cat de tare am visa la astawinking
Am vazut povesti minunate de iubire destramandu-se din niste motive puerile si fiind prea orgoliosi ca sa recunoasca ca au gresit amandoi, nu numai unul.Nu conteaza cine e "seful" ci conteaza cu adevarat daca se completeaza, daca formeaza o echipahee hee

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Felicitari Fredie351, o casnicie fericita este asa cum ai spus tu. Daca exista dragoste, respect reciproc, comunicare, sinceritate, loialitate, incredere, fidelitate, totul e ok, si spun asta din experienta a 35 de ani de casnicie.

| i.love.me a răspuns:

Da chatterbox rolul perfect e sa vorbeasca cu fostele iubite la asta sunt ei buni

| hamsterx a răspuns:

Eu sunt total de acord cu tine! love struck

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| georggyy a răspuns:

Nimeni nu trebuie sa fie "sef" intr-o relatie, ci amandoi sa contribuie la acea relatie. Si mereu pe primul loc este respectul reciproc.

| assus a răspuns:

Fiecare cu caracterul sau... ambii sa se daruiasca relatiei si credk e sufiecient sa fie... daca exista acel ceva la mijloc

| danielgeo a răspuns:

Mie imi place sa o las pe ea sa fie"sefa" pentru ca sunt mult prea indiferent de deciziile pe care le luam, prefersa nu-mi bat capu in general. Insa raspunsul final tot eu il decid, numa ca ea este "sefa" cat timp se strofoaca cu deciziile happy care trebuiesc luate.

amin!
EA e sefa, dar fac ce vreau eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-o relatie n-am putut niciodata sa tin cont de profesie, de venituri, cariere si alte conditionari de felul acesta. A contat numai daca am simtit dragoste unul pentru altul.atita tot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Relatia ideala este aceea in care ambii parteneri se considera egali unul fata de celalalt.Relatia ideala este cea in care exista iubire, intelegere, respect, fidelitate si sinceritate.Cam asta pot sa-ti spun.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Venitul nu ar trebui sa joace un rol asa important intr-o relatie. De cand este venitul un criteriu de selectie? Nu sunt de acord cu asta. Evident, nu exista relatie fara compromisuri. Relatia ideala este ceea in care intr-adevar simti ca ceea ce daruiesti este meritat si ceea ce primesti te face fericit si implinit. Este acea relatie in care respectul, increderea, toleranta, iubirea, atractia, pasiunea, sentimentul de siguranta si certitudinea isi fac datoria.