Pot și dacă sunt virgina?
Desigur.
Ești normală acum la vârsta ta și că nu îți plac băieții și că ai nevoie de sex zilnic.
Mutumesc de răspuns, am 16 ani de ani și cu părinții nu vorbesc despre chestiile astea fiindcă nu suntem in chiar atât de bune relații.
Hei. Cred ca atractia ta nu exista deoarece nu ai cunoscut inca pe cineva de care sa fii atrasa, stii cum e ca nu putem fi atrasi asa de toata lumea si la unii dintre noi, atractia asta e mai rar pentru ca fiecare dintre noi suntem diferiti si ne atrag oameni diferiti
Asadar cred ca ai nevoie sa incepi sa iti cunosti corpul si pe tine, sa iti dai seama ce te atrage si ce nu la un barbat sau la o femeie
Nu stiu ce varsta ai, dar daca ai sub 20 cu siguranta e ceva firesc cu atat mai mult sub 20 sau hai sa zicem sub 23 chiar
Dupa ce iti dai seama ce se intampla cu tine si te cunosti, iti dai seama ce te atrage la un barbat respectiv o femeie, incepe sa cunosti barbati si femei, oameni noi si astfel iti cresc sansele sa intalnesti pe cineva de care sa fii atrasa si sa ajungi sa faci sex
Eu iti urez mult succes si daca te mai pot ajuta cu ceva, cu drag.
Ești la vârsta de tulburare socială, de ieșire din coconul protector al părinților și de explorare a mediului înconjurător, singură, fără părinți! E o stare trecătoare, până vei găsi un băiat la liceu care îți va plăcea și atunci vei găsi fericirea.