| anemona_9043 a întrebat:

Buna as vrea sa stiu cum ma pot ingrasa chiar daca am incercat prin toate modalitatile posibile, stiti cumva vreun medicament si unde il pot gasi? Va multumesc! Pupici!

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

La medic ai fost? Nu cauta medicamente minune! Mergi la un doctor, poate ai vreo afectiune din cauza careia nu te ingrasi!

10 răspunsuri:
carla
| carla a răspuns:

Vad ca fetele iti recomada sa te duci la medic. Este un sfat bun asa ar trebui sa faci. Sportul de asemenea te ajuta, mananca mai multa paine. in general sa mananci mai mult decat de obicei. Indiferent ca ar exista sa nu un medicament pentru asa ceva nu te sfatuiesc sa-l iei fara recomandarea unui medic.

| cribus a răspuns:

Tin minte ca acum cativa ani si eu imi doream cu disperare sa ma ingras, apoi am avut niste probleme de sanatate si am pus vreo 20 de kg, dupa care imi doream din nou sa slabesc.

| mariazet45 a răspuns:

Am inteles ca esti insarcinata in doua saptamani sau ca ti-a intarziat menstruatia ca nu te-ai protejat ultima oara cand ai facut sex, daca te gandesti sa lasi sarcina o sa te ingrasi sigur. Ti s-a recomandat sa mergi la medic ar fi bine asa iti vei da seama ca daca vrei sa pierzi sarcina vei fi indrumata la ginecologie.

| NoName_9903 a răspuns:

Cere medicului de familie o trimitere catre un endocrinolog pentru a face niste dozari hormonale ( in principal hormonii tiroidieni). Daca totul este OK dpdv hormonal cauta un nutritionist care sa iti recomande un regim.

| crisa a răspuns:

- regula de baza: 5 mese pe zi, la ore fixe!
- calculeaza-ti necesarul de kcal/zi (gasesti pe net), si in functie de asta, mananca alimente care sa-ti acopere acest necesar. (si asta, adica lista alimentelor+caloriile acestora, gasesti pe net)
- fa sport. ideale sunt cele de forta. daca nu ai timp, macar urca niste scari mai lungi, plimba-te (la cumparaturiwinking ) mai mult, cara sacose mai grele (apa, suc, vezi tu), etc.
- taie sucurile acidulate din meniul tau.
- mergi la endocrinolog pentru un control al tsh-ului.

si lista ar continua...
bafta! happy

| cristina_4459 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la medic.

| Sofer a răspuns:

Mănâncă mâncăruri care îngrașă și mai faci și sport.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti un set de analize... daca totul e in regula, multumeste-i naturii pentru silueta ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zi cum ai slabit!

| femeiainrosu39 a răspuns:

Dupa ce medicul iti spune ca esti ok, incearca cu argila, capsule.la mine a mers!