| reelanys a întrebat:

as vrea sa stiu cum pot sa fac un baiat sa-i placa de mine.Nu stiu daca m-am facut inteleasa.Imi place de el, iar colega mea vrea sa ma cupleze cu el.
Mie mi-e teama ca lui sa nu-i placa de mine... Vreau si eu sa stiu cum pot sa-l fac sa se indragosteasca de mine.puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| ndddiana a răspuns:

Dragoste cu forta nu se poate!
Vorbeste cu el invita-l in pauza sa stati impreuna. vorbitzi si. mai in gluma mai in serios intreaba-l daca te place sau ceva in genu'. daca te considera draguta incearca spune-i ca si tu, ca il simpatizei si ai vrea mai mult de la el decat sa fiti amici. si in functie de raspunsul lui actioneaza. daca rasp e negativ ramanetzi amici, dar nu mai incerca pentru ca ai putea deveni insistenta si stresanta. asta ar putea distruge prietenia voastrahappy

3 răspunsuri:
identitate
| identitate a răspuns:

De asta te "cupleaza" colega. Daca nu-i place de tine spui ca nu e adevarat ca-l placi si colega a vorbit aiurea.happy
Ar fi foarte multe de facut dar cel mai simplu e sa nu incerci sa-l faci sa se indragosteasca de tine.Fii tu si daca o sa se intample o sa se intample...big grin Adica nu e bine sa se indragosteasca de ceea ce faci "pentru el" ci de tine, asa cum esti. Sper ca ai inteles ceva.happy

| zalisa a răspuns:

Asta e de domeniul fantasticului. Daca lui ii place de tine, ii place, daca nu, nu. si nu poti face nimic ca sa schimbi asta.

| Anca-Ploiesti a răspuns:

Incearca sa afli mai multe despre el, ce hobiuri are, afla-i adresa de mess, intra si vorbeste-i despre orice, pana va descoperiti preocuparile si asa afli daca te place sau nu.Pe urma il lasi pe el sa faca pasul urmator, adica sa te invite la o plimbarica la o cafeluta sau suc la Mec, ...vedeti voi. Multa bafta si fi mai curajoasa, te pup.